Thursday 17 November 2011

Sprej slikarstvo Namještaj

Ranije, kada namještaja je trebao biti obojen, tipična slikarske tehnike pomoću četke je učinjeno. Ali, sada sprej limenke uvelike zamijenjen koristiti kist u mnogim aspektima. Korištenje sprej može daje bolje završiti, više je zgodan, i jedna ne mora biti previše zabrinuti kaplje boje. Također, slikarstvo spreja konzerve je jeftiniji i manje vremena. Boja u spreju također mogu koristiti za bilo koje boje namještaja predmete izrađene od plastike, metala ili drva materijala. Dakle, okupiti sve navedene ispod materijala, i slijedite upute na spreju slikarstvo namještaja.
Kako se za raspršivanje boje Namještaj?, Stvari vam je potrebno za namještaj sprej slikarstvo metal ili drvo namještaja su:; post novinama, svjetlo pijesak papirom; likovnih borbenost papirom, Tack krpe, usisavača, boja u spreju limenke; korak # 1: Prvi korak u sprej slikarstvo namještaj je uzeti iz bilo koje stavke iz komad namještaja koji se ne žele slikati. Izvadite ladice, jastuci sjedala, ili drugog materijala ne želite slikati na. Ako nešto nije praktično moguće biti odvojen od namještaja objekt, a zatim ga pokriti ispravno slojem plastične prilijepiti bacati.
Korak # 2: Drugi korak dok slika drvo namještaj za čišćenje namještaja ispravno. Položite sloj stare novine plahte, i mjesto Vašeg namještaja na njega. Vrlo je važno da biste dobili osloboditi od čak i mala krhotina na namještaj, inače završiti neće biti dobro. Koristite pijesak papirom par puta te da uklonite prašinu ili piljevine na namještaj. Možete koristiti krpu čavlić za čišćenje namještaja. Nakon toga, koristite usisivač, i opet pažljivo očistiti namještaj da biste dobili osloboditi od čak male čestice prašine.
Korak # 3 Sada se boja u spreju može u vaše ruke, i protresti ga nekoliko minuta snažno, tako da se boja dobiva miješaju jednoliko u može, i izbjegavati bilo kakve pruge ili neravne oslikane površine. Držite konzervu uspravno u svoje ruke i oko 8 inča udaljen od površine namještaja. A uz početak natrag i naprijed gibanje ruke primjene boje.
Korak # 4: Važno je da vam održati brz tempo i raditi u tanko krzno, dok sprej slikarstvo namještaj drvo, ili metalnog namještaja. Jer, dok se prijavljuje s brzim tempom u tankim kaputi, možete izbjeći bilo kakve teče, kaplje, ili mrlja na gotovog proizvoda.
Korak 5: Nakon što je prvi sloj boje, namještaj dopustiti da se osuši. Ukoliko osjećate kao namještaj predmet potrebe drugog kaput boje, a zatim ponovno slijedite gore navedene korake i primjenjuju se još jedan kaput boje. Možda ćete također htjeti trećine primjene boje.
Korak # 6: Ako želite da imate visok sjaj sjaj na namještaj stavku, a zatim možete koristiti vrlo finim brusnim papirom granulacije na prvi sloj boje, a zatim početi primjenjivati ​​slijedeći sloj. Provjerite jeste li neka svaki kaput suho ispravno u suncu ili toplom mjestu, a zatim uklonite prašinu sa čavlić krpom a zatim se primjenjuju sljedeći cilj. Pročitajte više na, sprej slikarstvo savjeta i tehnika.
Korak # 7: Zatim provjerite završio namještaja stavke u dobrom svjetlu ispravno. Provjerite debeo ili tanak boje područjima na površini, ili bilo prljavštinu ili krhotine koje je dobio zaglavi za vrijeme slikanja na površini. Škripac ova područja pomoću šmirgl papir. Zatim možete dodati više tanka sloja na površini, dok dobiti željeni učinak.
Pročitajte više na sprej slikarstvo sigurnost.
To je sve o sprej slikarstvo namještaja. Dakle, okupiti sve što vam je potrebno za sprej slikarstvo, a zatim slijedite gore navedene upute kako bi ispravno sprej boje na raznim namještaja stavki!

No comments:

Post a Comment