Tuesday 8 November 2011

Kvartal rukav Tattoo Designs

Svatko koji je imao tetovažu prije ili nosi interes za njih, će cijeniti ideju dobivanje četvrtine rukav tetovaže. Kad pitate što je četvrtina rukavu tetovaža?, Možete prilično puno dobiti suština toga. Četvrt rukava je u suštini tetovaža dizajniran na nečiju ruku (ili noge) koji mogu prikriti većinu područja. Obično, ove tetovaže postati dio nosilac ruke, od ramena do biceps. Ako želite napraviti opredjeljenje za bilo tromjesečje rukav tetovaža dizajne, a zatim ići za to!
Kvartal rukav Tattoo Ideje
Od cijeli koncept tinte više od polovice vaše ruke je velika odluka, četvrt rukava dizajne tetovaža sme biti veća od života. Što želite uključiti u svoj dizajn (e) može biti izazovan, kao i točne podatke su teško suziti. Međutim, postoje neke od više popularnih tromjesečju rukava tetovaža dizajne i ideje koje su mnogi tetovaža fanatika odvažio na. Kao tetovaže, bez obzira što ili gdje se nalaze, su stvarno zarazna. Zašto ne se upuštati u nešto veće i mnogo više kreativnih. Bacite pogled na neke tromjesečju sleeve tattoo dizajna i za muškarce i žene, tako da mogu napraviti prilagođeni odluku.
Kvartal rukav Tattoo Designs za muškarce
Četvrt rukava tetovaže su vrlo poznata i volio muškarci. Kao što su suradnja malih ili velikih dizajna, kombinacija je obično povezane jedna s drugom. Primjerice, u Koi rukava tetovaže, tattoo umjetnik će boja riba (plivanje up-stream ili dolje-stream) sa dodavanjem vode pozadinske slike, cvijeće, stream, mjehurići, i još mnogo toga. Ovisno o tome što želite učiniti će za ukupni izgled u dizajnu. Sve što trebate učiniti je što tek dizajna ste spremni biti ugrađeni u vašem tetovaža, a elementi koje kompliment i svoja uvjerenja će biti dodani. S obzirom na dizajn, boje (ili ako želite zadržati svoju tetovažu crnom tintom) dio vašeg tetovaža se može raspravljati s umjetnikom sebe. Možete ići unaprijed planiranih o cijelom konceptu ili ga imati / joj dati prijedloge o vaše vizije. Kao što su oni veliki s crtežom i izmisslja najljepše uzorke, čineći vaš tromjesečju rukav tetovaža dizajne u stvarnosti neće biti tako teško. Evo nekoliko popularnih i dobro primljena tromjesečju sleeve tattoo dizajna za muškarce. , Tribal tetovaže, tetovaže Patriotske, Vjerske tetovaže, Celtic tetovaže, zmaj tetovaže, križ tetovaže, Koi Riba tetovaže, zodijak tetovaže, tetovaže Maroi, Quarter Sleeve Tattoo dizajni za žene
Iako, čahura tetovaže postale su hir muškaraca, žene ne iza u uzimajući sebi jednoga od ovih stilova tijela umjetnosti. Rukava tetovaže općenito ne izgleda vrlo muževan i jak, četvrt rukava tetovaža dizajne za žene se mijenja cijeli izgled. Zapetljan umjetnička djela, šarene uzorke, a malo mašte, žene mogu dobiti rukav tetovaže za sebe. Cijela ideja o uzimajući tetovaža je općenito cjelokupan izgled. Suradnja malih dizajna kao što je cvijeće, ptice, zvijezda, ili čega takva, i vi možete stvoriti svoju vrlo vlastiti remek-djelo. Rukav tetovaže sve o individualnosti i stoji u gomili. Pročitajte više na Celtic rukav tetovaže. , Cvjetna tetovaže, japanski Dragon tetovaže, tetovaže Simbolička, Nautički Star tetovaže; Fairy Tattoos, Butterfly tetovaže, dupin tetovaže, Heart tetovaže, havajski tetovaže, još par stvari oko četvrtine rukav tetovaža dizajne prije nego što možete donijeti konačnu odluku. Jedna, oni uzeti puno vremena do kraja. Vi ćete morati ići na nekoliko sjednica prije tetovaža može dovršiti. Dakle, planiranje ispred vremena, prema vašeg rasporeda za posao ili u školu je potrebno. Dva, jer će uzeti više od 1 sjedi, to neće biti jeftini kao dobro. Potrebno je veliki iznos novca te kako bi dobili tetovaža (crna ili u boji). Dakle, obratite profesionalni tattoo umjetnik ili prijatelja koji vec je stečen rukava tetovaža, odlučiti ukupni trošak i vrijeme.

No comments:

Post a Comment