Saturday 5 November 2011

Travertin Countertops

Zapamtite Koloseum u Rimu? Cijeli Koloseum je napravljen od sedrenih kamena. Prirodnim i lijepa kamena, travertin Često se koriste za mnoštvo domaćinstva ukrasa. Koristi se za countertops u kuhinjama i kupaonice, kamin mantels, i kata, travertin izgleda jako privlačan i prekrasnim. Sedrenih countertops smatraju se elegantno ali skloni ogrebotine, mrlje, etches, i opekline. Iako travertin je jak materijal, može dobiti pogođeni s prljavštine, masti, ulja i drugih bojenje agenata. Stoga da bi se sedrenih countertops tražite delikatna i lijepo, redovita briga treba slijediti.
Travertin Countertops održavanje
Neka's pogledajte kako to briga za travertin countertops i držati ih izgleda kao novo za dugo vremena. Ovdje su neke specifične Dos i Don'ts za vaše sedrenim countertops.
Dos:; očistite izlijevanje iz vaše kuhinje countertops odmah, to će smanjiti štetu na kamen. , Koristite tepisi mjesto vruće posuđe i posuđe na površini. ; Držite mjestu tepisi under keramika, srebrni, i Kina koje se mogu zagrebati površinu kamena. ; Koristite podmetače pod pića naočale koje sadrže alkohol i drugih sokova. , Uvijek koristite pouzdanih lov t. za zaštitu kamena i čiste površine redovito. , Ako sedrenim countertops su u vašoj kupaonici, koristite posude i košare za mjesto svog toaletne proizvode rezervirati, uvijek prašinu čistiti podove kamena i mramora na redovnoj osnovi. , Jednom godišnje, pečat your travertin countertops, tako da su zaštićeni od mrlja. , Don'ts:; Ne potrajati dugo u čišćenje izlijevanja od kamena. , Nemojte koristiti kupaonicu, talog, a kada čišćenje koja sadrže kiseline. , Nemojte koristiti ocat, izbjeljivač, i amonijaka za opće čišćenje svrhe. , Nemojte koristiti šikarama i druge abrazivna sredstva za čišćenje na suho površine kamena. , Nemojte koristiti alkalna sredstva za čišćenje jer oni nisu specifični za sedrenim countertops. ; Ne držati toaletne proizvode desno na vrhu površine. ; Pročitajte više na:; Travertin Kniženje pro i kontra, granit countertops pro i kontra, Škriljevac Kniženje pro i kontra, čišćenje Tehnike za Travertin Kniženje
Čišćenje travertina countertops cijene su zaista visoke kada imate trajno bojen ili zagrebali površinu (s). Nemojte napraviti takvu grešku i doći do mrlje što je prije moguće. Kao što postoje različite vrste kuhinja countertops na tržištu dostupnih, svi oni imaju specifične tehnike čišćenja. Evo što trebate učiniti kako bi čišćenje površine (e) od prirodnog kamena travertina.
Materijale potrebne, 1 galon vode; 1 šalica ulja sapun, četka za ribanje, vodikov peroksid, baby puder, zaštitnu traku, plastičnom folijom, lint besplatno ručnik, Opcija 1: Uzmite kantu i razrijediti 1 sapun čaša ulja i galon vode u njoj . Uzmite četka za ribanje u pročišćavati na zahvaćena površina. Pogledajte ako se mrlje dolazi off, ako ne, a zatim slijedite drugu opciju.
Opcija 2: U zdjelu miješati u vodikov peroksid i baby puder. Napravite glatko tijesto i širiti iznad smjesu velikodušno mrlja. Stavite plastične folijom preko mrlju i neke samoljepljiva traka oko svoje rubove. Držite ga oko 24 sata i neka se tijesto potpuno osuši. Uklonite osušene paste i isprati područje ispravno. obrišite sa čistim ručnikom bez dlačica i ponovite postupak ako je potrebno.
Saznajte više ideja za korištenje travertin countertops u vašem domu:; Kupaonica pločica Design Ideje, kuhinja countertops ideje; Ako postoje bilo kakve trajne mrlje ili štetu na vašem travertin countertops, trebate nazvati profesionalni vratiti na površinu. Umjesto da ide kroz tako veliki troškovi, slijedite gore navedene Dos i Don'ts religiozno i ​​izbjeći gnjavaža uopce.

No comments:

Post a Comment