Friday 11 November 2011

Djed Sat popravak

Djed imaju povijest satovi vlastite, prelazi s jedne generacije na drugu. Oni se smatraju kao antički komadi i još ćete pronaći neke od njih, koji su stoljećima stara, radi sasvim u redu. To je zato što su izrađene na način da imaju dugi vijek trajanja. No, tijekom godina, ova dragocjenost komad je dužan da se suočava s određenim problemima i da će povremeno trebati popravak.
Djed sat popravak nije isto što i popravak drugi put satove, zbog svoje zapetljan detalje i različite funkcioniranje. Iako je popravak djed sat nije lagan posao, postoji nekoliko manjih popravaka može obaviti jednostavnim alatima. No, za da treba da imaju osnovno znanje o dijelovima djed sat i njihovim radom.
Kako to Utočište sat djed
Slijedeći jednostavni koraci za djed sat popravak. Imati pogledati na njih:
Odstupanje od utege, jedan od najčešćih problema povezanih s djedom satova je odstupanje od težine. Provjerite jesu li svi utezi obješen ispravno. Blagi odstupanje u usklađivanju može uzrokovati sat dati mijenjati i netočno vrijeme. Svaki težinu ima oznaku na dnu koja označava da li to mora biti obješen na lijevoj strani ili desno. Upišite ih pravilno kao i po njihovu oznakama i uvjerite se da ispravno poravnat. Ako to je bio jedini problem za svoj djed sat ne radi pravilno, da ćete naći to trčanje glatko čim uskladiti težine u mjestu.
Stationary Pendulum, ako se klatno nije ljuljanje, mora postojati neki problem s rukama na sat. Morate osloboditi ruke sat, ako su zaključana zajedno. Za to, pažljivo otvoriti staklo lice sata. Zatim premjestite rukama sat te ih odvojiti ako su zaključana. Vratite stakleni lice, a njihalo će početi opet ljuljanje.
Prebrzo ili Presporo; Ako je djed sat radi presporo ili prebrzo, biti sigurni da problem leži njihalo Bob. Okrugli diska od mjedi koja je prisutna na dnu njihala štap je njihalo Bob. Sat će se izvoditi brže ako je Bob je podignuta prema gore, i obrnuto. Namjestite orah na Bob pomoću malog odvijača, kako bi osigurala da sat radi na vrijeme.
Mjesec biranja; Odredite trenutnu fazu Mjeseca. Izvadite staklo lica sat pažljivo. Zatim pritisnuti lako protiv mjesec birati prstima, okrenite brojčanik prema trenutnoj mjesečevih mijena. Nakon što je ispravan Mjesec faza je prilagođen, svoj sat će se pokrenuti glatko kao prije!
Razina, a to je jedan od najčešćih problema koji se poziva na djeda sat popravak. Čak i najmanja odstupanja od postavljenih razinu, može uzrokovati sat pokazati netočne vrijeme. Razina sat pravilno i vidjeti koji su se njihali ljulja na izravnati položaj.
Djed sat popravak nije sve tako jednostavno i može zahtijevati profesionalni ga postaviti natrag. Dakle, izbjegavanje oštećenja i greške osnovno održavanje dokazuje da se najbolji. Slijedite ove jednostavne savjete formi i zadržati svoje djed sat i fino. Najvažnija stvar koju treba imati na umu čistoću. Rastaviti djed sat uklanjanjem sve dijelove pažljivo. Postavite sve dijelove osim sigurno i pazite da ne zaplet lanaca. Počnite s brzo brisanje prašine ili brushing, na stražnjoj strani djed sat. Sada čisto težine, pendulums, staklene ploče i sve ostale dijelove. Poljski sve površini drveta. Nakon svih čišćenje je učinio, zamijeniti sve dijelove i postaviti sat natrag. Vi svibanj također trebati nafte dijelova jednom u 2 godine. Redovito čišćenje i održavanje sat i djed sat popravak dijelova ne samo što to radi fino, ali i povećava njegov život.
To je sve oko djed sat popravak. Dijelovi koji nisu funkcioniranje i može biti zamijenjen prema potrebi. Nadam ste pronašli ovaj članak korisno!

No comments:

Post a Comment