Tuesday 29 November 2011

Pink Ruž za masline kože

Tu je teško bilo žena da li stari ili mladi koji ide van bez ukrasti usne u boji ili sjajilo. Žena može propustiti koristite korektor ili zaklade, no ona je jedva nedostaje stavljanjem na njezin omiljeni ruž za usne. Iako postoji bezbroj ruž boja dostupni na tržištu, većina žena će reći da je njihova omiljena boja je roza usne. A zašto ne? A good roza ruž za usne može se koristiti bilo gdje i svugdje. Bilo da je povremeni dan događaj ili svečanu večeru party. One swipe od prekrasne roza ruž za usne i odmah se osjećate kao princeza.
Pink usne boje simbolizira romantiku so napustiti crveni ruž za ambiciozne žene koja vjeruje u moć igrati i smeđe one za ozbiljan sastanak uprave. Odaberite roza ruž za subotu navečer datuma s tim sladak momak i njega oboriti. No, riječ oprez. Svi roza ruža za usne nisu pogodne za sve. Cijev koja izgleda privlačan samo možda neće raditi za vas. Trebate odabrati roza ruž shade prema vašoj koži ton i boju očiju. Tu ćemo vas o odabiru savršen roza ruž maslinovog kože. Više o kozmetici.
Odabir Pink ruž za masline kože
Ako imate maslinovog ten, zatim je vrijeme da zahvalimo vaš sretan zvijezde. Maslinovo kože žene imaju toplo ton kože i može skinuti skoro sve roza ruž nijanse. Kako biste bili sigurni da ne napravite grešku kupnje usne boje da će vam izgledati neprijatan trebali zadržati određene točke na umu. Više o šminka ideje.
Postoje u osnovi dvije vrste tonovi kože - toplo tonova kože i cool tonova kože. Ljudi koji su vrlo fer ten s ružičasti obrazi su cool kože i onih koji su tan ili maslinovo skin imate topli ton kože. Ako ste još uvijek nisu sigurni o vašoj koži ton, pažljivo pogledati u ogledalo u suncu, a ako vidite bilo flecks žute ili smeđe na vašoj koži, onda to znači da imate tople kože. Odaberite roza ruža za usne koje imaju prizvuk od naranče i zelene kao oni ravnoteža iz žuti pigment prisutan u koži. Pri odabiru najbolje roza ruž za maslinovo kože, kloniti bilo matirano nijanse, jer to čini vaš ten izgleda umorno i iznuren.
Osnovna stvar koju treba zapamtiti je da, tamniji ton vaše kože više pigmenta možete nositi. Na taj način možete ići za neke duboke ružičaste boje poput fuksije, bobica, orangey pinks i dublje roze s prizvukom ljubičasta. Neki veliki nijanse roza ruž maslinovog kože su Lancome L'Absolu Rouge u Voile de Rose, L'Oreal High Intensity Pigmenti u Black Cherry, Lancome Color Fever ruž u Pink u Limo, Urban Decay Iconic ruž in Hotpants, Maybelline Boja Senzacionalna Lipcolor u Pink Wink. Pročitajte više o, crveni ruž za "Fair kože, Kako napraviti vlastiti ruž za usne, sjajilo za usne Prirodni, postoje i različite formulacije roza ruž za maslinovo kože dostupni na tržištu koji daje različitim završi. Možete izabrati iz dugotrajan mat ruža za usne to kremasto biser završiti one. Oni koji su se opire se trošenja ruža za usne s intenzivnim pigment također mogu eksperimentirati s različitim usne objašnjenja i usna mrlje u nijansama roze kao što su bogate plodine i mračan ruža. Kada nositi takav prigušen boje na tvojim usnama, možete ići naprijed i nosite podebljano boje za oči. Odlučite se za dimi tinja oči u sivim ili srebrnim which compliments roza ruž.

No comments:

Post a Comment