Tuesday 29 November 2011

Ignition Coil Problemi

Za paljenje zavojnica je jedna od najbitnijih komponenta bilo kojeg motora, desno od motora vozila s onom malom kosilice. Bez paljenja zavojnice, sustav paljenja vozila ne mogu proizvesti snagu koja je potrebna da iskra svjećice. To je poznata činjenica da pravilno održavanje je jedan od najvažnijih aspekt nesmetano funkcioniranje vozila. Ignoriranje tog aspekta može dovesti u rasponu problema, uključujući i paljenje problema, u vozilu. Prije nego što prelazak na paljenje zavojnica probleme koji ste vjerojatno u lice, neka je imati kratak pogled na ova komponenta sustav paljenja vozila.
Paljenje Coil: Što li to učiniti?; Za paljenje zavojnica je indukcija zavojnica koja je potrebna da se pretvori u tekuće proizvodi 12 volti baterije visokog napona struje potrebno je iskra svjećice. The 12V istosmjerne struje nije dovoljno da se iskra svjećice, i stoga paljenje zavojnica, sa sposobnost to pretvoriti ovaj 12V DC struje do 40KV, uvijek postaje jedan od najbitnijih komponenta u automobilu sustav paljenja. Neki proizvođači vozila modela imaju jednu paljenja zavojnice, a neke imaju jednu za svaku svjećicu. Kod modela sa jednom svjećicom, iskra prvo šalje distributer odakle je raspodijeljena na odgovarajući svjećice.
Ignition Coil problemi; Slab svjećice i paljenje zavojnica not gađanja su dva od najčešćih problema s paljenjem zavojnica ste vjerojatno da se suoče sa svojim vozilom. S vremena na vrijeme, za paljenje zavojnica potpuno istrošen i ne proizvesti bilo koji iskra na sve. No, ima vremena u kojem prekomjerno trošenje utječe na zavojnice, i rezultate u slabe iskre, što pak odražava na performanse vozila. Iako su paljenja zavojnice izrađene iz silicij-željezo legura, i imaju jak sposobnost tolerirati topline, ostale komponente sustava paljenja nisu. Ove komponente se pregrijan uskoro, a porast temperature unutar sustava teži ugroziti sposobnost paljenja zavojnice za provođenje električne energije, što je rezultiralo sustav paljenja neuspjeh.
Otpor razine paljenja zavojnice također igra ključnu ulogu na pravilan rad ove komponente. Ekstremno visoke ili niske razine otpora mogu rezultirati povećanjem protoka struje, i ovaj svibanj zauzvrat uzrokovati oštećenja na cijeli sistem paljenja. Iznenadna razlike u protoku struje kroz zavojnice paljenja može dovesti do slabe iskra iz svitka ili čak neuspjeh paljenje zavojnica, oba od kojih će rezultirati u automobilu počevši problema u vozilu. Svakodnevne trošenja i habanja ne uzeti danak na paljenje zavojnica. Kao visok napon struja je prošao kroz njega stalno tijekom paljenja procesu, to je dužan degradirati izolacija između namotaja zavojnice, a zavojnica toranj. Ta degradacija od izolacije čini zavojnice, i sustav paljenja, ranjiva na niz problema, uključujući i pregrijavanja i mehanički kvar.
Vi bi također trebali proći:; automobila neće početi Pitanja i odgovori, Car zvukove i što oni znače, Biti svjestan različitih loše paljenje zavojnica simptome, kao što je neuspjeh za početak, loš potrošnja goriva, česte misfiring, ispušni problemi, itd., mogu izadju biti od pomoći u postavljanju dijagnoze ovih problema paljenje zavojnica. Ranije omogućio dijagnozu te probleme vezane za paljenje zavojnica bolje, jer oni imaju tendenciju da se pogoršati s vremenom, i na kraju dovesti do velikih problema automobila, što vas može skupo stajati pristojan iznos u obliku popravaka.

No comments:

Post a Comment