Sunday 27 November 2011

Dupli prst prsten

Bena i Kate napokon su idući u dobiti angažiran nakon pet godina odanosti. Dvije ljubavi su ptice ushićen s radošću kad im roditelji najavili svoj angažman ceremoniji. Oni su osjetili slatki nervozan uzbuđenje na angažman ceremoniji. Njihova nada je živ i sreću, beskrajno. Bliski prijatelji i rodbina okupilo se na taj dan. Ben Kate i bili obasuo darovima i blagoslovima izobilju. Je Kate nestrpljivi primiti dragocjeni dar od dragoga svoga zaručnika i pogleda snažna u Ben's oka. Sweet podvale ogleda u Ben's oku i on namjerno stvaranje Kate zabrinuti za najviše čekala iznenađenje ovu prigodu. Na kraju, dugo čekati je više i Ben izvadio prekrasan crveni baršun okvir. Kate nije mogao kontrolirati joj suze sreće na viđenje lijepe dvostruko prst prsten. Njeno ime je ugrađen u ring s blistavim bijelim dijamantima over platine. Ben staviti prsten na ruci i tako je Kate. Oni zasadio poljubac na usnama i svaki drugi nasmijao sa zadovoljstvom. Bog blagosloviti bračni par s eonian sreće.
To je priča Bena i Kate, ali jeste li ikad darovitih vaš bliski one dvostruko prst prsten ili ga ikad primio kao dar? Ako je vaš odgovor ne, onda pročitajte ovaj članak da zna sve o dvostruko prst prsten.
Što je Double prst prsten?
Svatko zna kako izgleda prst prsten, ali dvostruki prst prsten jest vrsta gdje je isti prsten se nosi u dva prsta. Prstenovi su upareni i priključeni jedni s drugima, tako da isti prsten može biti iščašenje u dva prsta. Možete učiniti uparivanje prstiju na ovaj način - indeksa i srednji prst, srednji prst i prsten, ili prsten ili mali prst i nositi dvostruki prsten u bilo koji od ovih parova. Pročitajte sljedeći sadržaj kako bi dobili popularne nacrtima dvostruki prst prsten. Vi svibanj također željeli čitati na angažman prsten.
Najnoviji Dupli prst Prstenje
Nakit kuće i pribor za štandove su potopljena s sorti dvostruko dizajna prst prsten. Ako želite dar netko na njihovo vjenčanje, rođendan, godišnjicu ili bilo kakvu posebnu prigodu, pokupiti dobre kvalitete zlata, platine, srebra ili dijamant prstenovi iz znan nakit shop. Neki od popularnih brandova prema mojim saznanjima su Erica Anenberg, Forever 21, Betsey Johnson, Asos, Ljubav Rocks, Rachel Roy, itd. Oni su sjajan zbirku dvostrukog prstena u kući. Nabavite neki više ideja o jedinstvenom platine angažman i dizajner angažman kolutove.
Možete priključiti mali tanjur na vrh ring i upisati svoje ime. Trendy dvostrukog prstena s tipkovnicom dizajne su prilično popularna. Cvijeće u prilogu i crtanih filmova s ​​prstenom izgledaju slatko. Crystal cvijeće ili vlakna crtića u prilogu srebrni prsten izgled moderan na mladež. Također možete ići na goth dizajna, mitoloških znakova i znakove zodijaka ugrađen preko dvostrukog prst prsten.
Tradicionalna dvokrevetne prst prstenovi za posebne prigode su dizajnirani s dijamantnim kamenom over platina zvoni ili biseri ugrađeni u zlatno prstenje. Srebrni prstenovi također izgledaju vrlo sofisticirane s draguljima i kamenjem okovan klincima u njima. Trošak ovisi o dizajna i materijala od dvostrukog prst prstenje.
Plutajući Dupli prst prsten
Plutajući dvostruko prst prstenovi nisu u potpunosti kružni odnosno imaju koljenica ili kopča koja osigurava prianjanje između prstiju. Osim dizajnirane majice, oni su izuzetna dizajna na svojim zglobovima poput srebra zglobove ili dvije prst plutajuće tanjurić prsten. Zglobove mogu biti zaobljen, odnosno prsten može završiti s kuglicama bez međusobno dodiruju. Možete podesiti prsten na prst promjera. Dobiti neke nove ideje na skupe angažman kolutove.
Sljedeći put kad idete za kupnju pribora, isprobajte neke dvostruko prst prstenje na popisu. Trošenje na dvostrukom prst prsten je worthful. Ta nova ukras bez sumnje će vam donijeti pregršt pohvala i uvažavanje. Ljudi samo naprijed!

No comments:

Post a Comment