Friday 4 November 2011

Mimosa Tree

Mimosa stablo također je popularno poznat kao svila stabla. Postoji oko 50 različitih vrsta mimoze drveća nalaze diljem svijeta. Izvorno, ova stabla su iz Kine. Oni se također nalaze u drugim dijelovima Azije i Bliskog istoka regiji. Neke od njegovih varijanti može vidjeti na dijelovima istočne Afrike i Australiju previše. Ljudi u Sjedinjenim Američkim Državama počela raste to drvo oko 1745. Danas je narasla na više mjesta kao Virginiji, Louisiana, New Yorku, New Jerseyu, Kaliforniji i tako dalje.
Mimosa Tree činjenice
Mimosa je bjelogorično drvo čija veličina varira od malih do srednje. Na prosjeku je visina tih biljaka su između 20 metara do 40 metara. It Kora je tamno smeđe boje i ima glatku teksturu.
The soft zeleno lišće Mimosa izgledaju vrlo slična onoj paprati. Oni su 5 do 8 inča u duljinu i 3 do 4 cm u širini. Tih listova su grupirani zajedno i pojavljuje kao pero na limeta zelene boje stabljike. Krošnjama mimoza biljke posjeduju posebne osjetljiv karakteristika zbog kojih letke imaju tendenciju da puta zajedno u obliku parova tijekom noći.
Cvijeće mimoza stabla su aromatične u prirodi, a imaju i jednog i pol inča u duljinu. Zanimljivo, to nije laticama, ali dugo nit poput prašnicima ovih cvijeća koje bi ih izgledaju tako sjajan i šareni. Njegova boja može što mogu biti i raznolik kao žućkasta ružičaste do crvene koralje. Oni su cvatu u ljeto vrijeme počevši od travnja do srpnja. Oni rastu u grozdovima na kraju grane.
Kao što pripada obitelji mahunarki, njegov voće razviti u stan mahuna kao i mnoge druge mahunarke. These mahuna slame su boje, ovalnog oblika i 6 inča dugo. Iako ove mahune sazrijevaju kolovoza ili rujna ostaju na biljci sve do zimskih mjeseci kada su ili su odbačene ili puhano off. Svaka mahuna sadrži oko pet do deset seeds unutar njega. Tih sjemena su oko pola inča u veličini, ovalnog oblika i smeđe boje.
Reprodukcija mimoza stabla javlja i vegetativno kao i sjemena. Sjemenke su raspršene uglavnom u područjima u blizini roditelj biljka. No, oni svibanj dobiti raspršena i na druga područja vodom i životinjski svijet također. U vegetativnom reprodukcija, stabla su smanjiti za potrebe regrowth.
Oni mogu rasti u neke stvarno hardy zone i može preživjeti u temperaturi kao niska kao i -10 stupnjeva celzijusa. Svjetlo zahtjevi za mimoza stabla je obično pun sunca, ali to može rasti u djelomično osjenčana područja kao dobro. Postoji veliki izbor tipova tala na kojima mimoza može rasti. To uključuje glina tla, ilovače tla i pjeskovita tla. Idealno stanje tla treba biti kisela, ali može rasti na alkalnom tlu previše mild. Oni ne zahtijevaju često zalijevanje i može preživjeti u uvjetima suše, kao dobro.
Mimosa Tree Care
Idealno vrijeme za sadnju jednog stabla mimoze je tijekom proljeća na dobro isušen tlu. Kao što ti cvjetnica vole kiseli prirodi tla, te bi trebao dodati treset mahovina i composted lišće s vremena na vrijeme da zadrži svoje kiselog svojstva. Zalijevanje stabla bi trebalo biti učinjeno na takav način da je tlo ostaje u vlažnom stanju, ali ne bi zasićenom vodom. Držite područje ispod drveta očistite brišući off cvijeće i sjeme pods. Orezivanja grana treba biti učinjeno u jesen. Ovo stablo često se opustošen od strane štetočina kao webworm gusjenicama. Utjecati grane treba ukloniti što je prije moguće kako bi se spriječilo daljnje oštećenje stablo. Inače, insekticidi mora biti prskanje.
Nadamo se da ćete naći ovaj članak na mimoze stablo zanimljiv. Sada se možete posaditi u svom vrtu, vrt ili na palubi. The Mimosa mogu reproducirati stvarno brz i pokrivaju velika područja u kratkom vremenskom razdoblju. Dakle, to može predstavljati opasnost za susjedne biljke u svoj cvjetnjak i smanjiti opskrbu hranjivim tvarima i sunca na njih. Stoga bi pravilan plan prije sadnje stabla kako bi izbjegli takve probleme.

No comments:

Post a Comment