Friday 25 November 2011

Geg Pokloni for 60. rođendan

Geg darove su uvijek posebno one primatelja među one skuplje i korisne darove. Iako se obično jeftin, to su najbolje stvari namjeru učiniti primatelja smijeh. To se može stvarno smiješno komad ili samo nekoliko ludi riječi napisao preko predmet koji će se igrati do dar. Ako nalaz dar za osobu ulazak 6. desetljeću svog postojanja, što predstavlja geg dar je najbolja ideja. Dakle ovdje su neke ideja o gag darove for 60. Rođendana, koju možete odlučiti za. Saznajte više informacija o rođendanski dar ideja.
60. rođendan Gag Gift Ideas
Posao karte; Da, sjećam prazno posao grafikon koje ste koristili prilikom vašeg djetinjstva? Hmmm ... to je velik ideja. Te često koriste roditelji dodijeliti zadatke svoje djece i pomoći djeci pamte svoje dužnosti i ocjenjuje rad na kraju mjeseca ili tjedna. Još jedna ideja može se postaviti od šarene post-its. Slično lijepo uređeni bilježnica i koja se zove kao "sjećanje knjizi 'čini jednim od najboljih 60. Gag rođendan poklone.
Kutija lijekova, dobro, a ne pravih, već dar kutije lažnih lijekova može napraviti jedno od klasičnih geg darove for 60. rođendan. Možete odabrati jedan od raznih lažne tablete dostupne online ili na tržištu te ih pakiranje u kutiji da ima smiješno poklon paket. Pilule kao mamurluk, fartattack, oldpower, chillout, muž pomoć i dr. može se dodati. Ako želite stvarno smiješno 60. rođendan gag darove muškaraca ili žena, te su pravo pokupiti.
Gumenjak Walkers: "Ovo možete napraviti druge najbolji geg darove for 60. rođendan. To su samo kao redoviti šetači koriste seniore, ali trebaju biti napuhan. Nakon napuhan, možete vidjeti panik tipka, caution znakove itd, što je najsmješnije komad. Također, možete dati štap za šetnju s rog koji je također popularan mirovinu geg dar.
Košarica Gag, dobro, to ga čini cijeli paket gag darove koje možete predstaviti. To može uključiti ćelav glavu i sijede kose perika. Također možete dodati proteze koji će biti najbolji dio ovog poklon košara. Pa, ne zaboravite dodati povećalo i velike crne naočale okvira. Također dodajući neke anti-starenje kreme, lice-lift kreme, matičnjak artritisa, itd. strašan ideja.
Funny bubalo; Ovo su samo neki čep darove for 60. rođendan, korisne, kao i smiješno dovoljno da osoba smijati. Što mislite o WC u obliku varati? Da ovo izgleda upravo nevjerojatna kada ispunite kave. Saznajte više darovni ovdje.
Pročitaj više na:; Gag pokloni za žene, 40. Rođendan Gag Darovi; Gag pokloni For 50. Rođendana; možete sjetiti mnogo više takvih geg darove s obzirom na hobije i struke osobe. Druge darove kao t-shirts, mugs, ploče s smiješno citati su popularni geg darove for 60. rođendan. Također možete predstaviti koristan i skupo predmet poput naslonjača s geg poklon košara. Set smiješno knjige i DVD-a, okvir od bombona ili maksi jastučić papuče možete dodati još elemenata zabave za cijelu poklon paket. Završavajući ove darove kreativno je zadnji dio izrade geg dar privlačnijim. Kako o tome da ima lijes u obliku kutije? Pa, probajte da pojačaju zabava element!

No comments:

Post a Comment