Friday 25 November 2011

Kuhinja boja zidova

Postoji nekoliko načina za živnuti i uljepšati vaše kuhinje, i ne postoji bolji način nego da boju. Svi znamo da boje čine objekt živ, zar ne? Dakle, zašto ne iskoristiti ih i dati poseban osjećaj za mjesto gdje ćete napraviti svoj dnevni kruh. I što je još važnije, ne morate brinuti o troškovima koji su uključeni, to neće napraviti taj veliki rupu u vašem džepu. Možete birati između različitih boja kuhinje zid počevši od crne, sive ili bijele do srebrne metalik. Drugi način kako bi vaše kuhinje izgledati dobro koristiti materijale kao što su pločice, od nehrđajućeg čelika, laminati i granita.
Odabir boja za kuhinju Walls
Odlučujući o savršenom kuhinjom boja zidova koji bi začiniti gore nije lako. Uz broj nooks i uglovima koju svibanj imati, slikarstvo kuhinja će biti dugotrajan posao. Vi bi želite odabrati ispravnu boju koja će dati vrsta osjećaju želiš, neće ti? Dakle, dok odabirom boja, pobrinite se da ne uzeti impulzivan odluke. Uzmi svoje vrijeme, čak i ako ste hranjen gore ili umorni s cijelom procesu. Misli i istraživanja pronaći boju koja bi najbolje odgovaraju vama i vašim potrebama. Vi svibanj želite znati više o kuhinji sheme boja.
Vi svibanj koristiti papir ili tkanina uzorak različitih boja i zalijepite ih na zidovima vašoj kuhinji. Pokušajte i koristiti jednu boju na vrijeme da se vidi kakav osjećaj da si to ti daje. Svaka boja će učiniti ako se osjećate nešto drugo. Nakon što ste napravili svoj um na korištenje cool ili toplih boja, te bi trebao probati i klasificirati različite boje od boje koja ste se odlučili. Sada, ako ste izabrali da se zeleno boju koju želite koristiti u vašoj kuhinji, onda postoji više nijansi, od kojih neki mogu podići svoju razinu energije ili se može učiniti ako se osjećate depresivno. Sada, suzili svoj izbor za 2 do 3 boje, nakon čega će biti lako odabrati jedan od njih. Različite boje mogu imati različite atribute, ali općenito boje ili su opuštajuće i stimulativno. Općenito boje poput crvene, narančaste i žute su poticanje i povećava apetit, dok drugi, kao što su plava, indigo i ljubičasta su opuštajuće i smanjuje apetit. Pročitajte više o odabiru kuhinje boje.
Kuhinja boje na zidu Ideje
Jedan od najučinkovitijih sredstava u boji Vaša kuhinja je slikarstvo kuhinja kabinet. Kao što je kuhinja kabinet koje se najveći dio prostora, bojanje ih je odličan način kako bi vaš izgled kuhinje svijetle. Možete odabrati koristiti nove pločice sa dubokim tonovima i trendy dizajna za kuhinjskom stolu vrhova ili zidove. To ne samo da bi kuhinja izgledati lijepo, ali, ali su također lako se čiste. Više o idejama za slikarstvo kuhinja ormarića.
Dok odabir boje, nemojte propustiti činjenicu da je pod različitim sustavima kuhinja rasvjete, zidne boje izgleda drukčije. Ako koristite sa žarnom niti ili fluorescentna rasvjeta, ona može promijeniti boju vaše kuhinje. Od konačne kuhinja boja uvelike ovisi o rasvjeta efekt koji daju, to bi bilo najbolje da odete na kabinet i udubljenjem rasvjeta plan radije nego da koristite jedinstvenu rasvjeta uzorak. Ako odaberete opciju bivše, svoju kuhinju bi biti privlačan i svjetlije.
Vi svibanj izabrati da kompliment boja u kuhinji pomoću sjena i svjetla kako bi ga dramatičan učinak. Držite reflektor nad blagovaonicom i kuhanje kako bi vašoj kuhinji izgledati na snazi. Osim trim, letvica, prozor i podne obloge, stropovi i cabinetry, postoje druga mjesta poput pot stalci, vješanje ploča, vuče i prekidača i dizajner svjetla koje trebate brinuti.
Područje interesa dok vam pokušati i boja Vaša kuhinja je korištenje zavjese. Dok instalirate zavjese možda instalirati svijetao, multi-boji zavjese koje su dostupne u nekoliko ukrasnih uzoraka. Međutim, pobrinite se da li kupiti zavjese koje se lako mogu oprati.
Pročitajte više na:; Kuhinja boja ideja; Paint boja za Kuhinje, dok odabir boja kuhinja zid, ne brinite o tome što će drugi osjećaju ili misle. Vaša kuhinja je vas i vaše obitelji, a trebali bi ga dizajn po svoj stil i ukus. Imati lijepo vrijeme. Nadam se, gornje informacije je pomogao da se nekoliko stvari jasno o vrsti boja te bi trebao koristiti.

No comments:

Post a Comment