Sunday 23 October 2011

Alternator testiranje

Alternator je jedna od najvažnijih sastavnica u automobilu, kao što igra ključnu ulogu punjenja baterije stalno. Iako akumulatora je primarni izvor snage za različite električne komponente automobila, iznos snage pripisuje to nije dovoljno u dugoročno. U takvom scenariju, alternator Ispada da bude blagodat u sebi kao što je pretvara mehaničku energiju koja je proizvedena u automobilu na električnu energiju u obliku izmjenične struje. Kao i svaka druga elektromehanički uređaj u automobilu, čak i alternator može biti podvrgnut niz problema. U takvim okolnostima, što je dobro upućen s osnovama alternator postupka ispitivanja mogu izaći biti značajna pomoć u dijagnosticiranju takve probleme auto alternator.
Kako to Ček Car alternatora?; Automobil alternator može biti ispitan dok motor radi, kao i dok je isključen. Jedan od najjednostavnijih metoda automobil alternator testiranja kad je motor isključen, jest da provjerite pojas koji se okreće alternator kolotura. U idealnom slučaju, to ne bi trebali imati olabaviti više od jednog inča, kad se pritisne desno u sredini s prstom. Ako se taj problem ne nastaju, možete jednostavno prilagoditi alternator i premjestiti ga natrag dalje u zagrada povećati napetosti. Također možete provjeriti pojas kad je motor na promatranjem li pojas je ispravno ili ne. Ako je remen nije pokrenut ravno ili ako se nema koloturnik, to je znak izlizan i pojas u kojem će vas ostavio bez mogućnosti nego zamijeniti alternator pojas. Morate biti malo oprezni pri izvršenju naredbe o tome, pogotovo ako se nosi široku odjeću ili bilo koji nakit. Pročitajte više o tome kako to provjeriti alternator.
Alternator proceduri testiranja: Korištenje Volta Meter, kada je u pitanju alternator ispitivanje, dok je na motor, od vas će zahtijevati volt metar. Jedan od najvažnijih alternator opreme za testiranje, Volt metar dva kabela sondiranje iz nje. Pozitivno je jedna crvene boje, a druga je crne boje. Sljedeći korak jest da pronađe crveni terminal priključak na stražnjem kraju alternator. Da biste provjerili trenutnu, imat ćete na dodir pozitivan crveni kabel na priključak priključak. Iako zadržavaju crvene kabel u kontaktu s crvenim terminal, uzmite crni kabel i zemlju na matica ili vijak na automobilu okvira. Idealno, mjesto gdje ćete zemlju crni kabel treba biti običan metalni, bez ikakve boje. Važna stvar da imajte na umu prilikom obavljanja postupka alternator ispitivanje s uporabom volt metar je da nikada ne treba zemlju kabel na alternator sama. Ako ne uzimajući čitanje na volt metru, postoje šanse da još niste dodirnuo ili uzemljeni odgovarajuće kabele prema potrebi. Idealno čitanje bi biti oko 14 volti ili više kad je motor uključen. Ako je očitana je manje od 14 volti, to samo znači da alternator ne osigurava potrebnu količinu energije. U tom slučaju, morat ćete posegnuti za stručnu pomoć kako bi se utvrdilo je li problem se pojavio zbog labav žice ili trebate ići na alternator promjenu.
Više informacija o automobilu alternator problem:; alternatora Rješavanje problema; Bad alternatora Simptomi; Kako to Chanel alternatora, a to je kratka informacija o testiranju auto alternator, i dijagnosticirati različite automobila probleme povezane s njom. Biti svjestan tih jednostavnih mjera alternatora ispitivanja može osigurati da su razne akumulatora problema vjerojatno da ćete lice čuva u uvali. Još važnije, ti ne bi trebala znoj iz gura automobil sve u garažu ili ispraznite džepove da nešto jednostavno možete napraviti sami u svojoj kući.

No comments:

Post a Comment