Monday 31 October 2011

Kaskadno vjenčani buketi

Svadbeni buketi su lijepa kao mlada i sama i dobiti ništa manje pozornosti nego nevjesta. Nepotrebno je reći, nevjeste ići da ekstra milja da bi im vjenčani buketi stimulišući. Često puta, to nije samo cvijeće koje čine atraktivan buket, ali aranžman također igra jednaku ulogu. Kaskadno vjenčani buketi je jedan takav aranžman koji je još uvijek široko popularan među nevjeste. To je neobičan aranžman u kojemu su cvjetovi raspoređeni donijeti 'free teče' izgled. Također pročitajte na vjenčanje cvijeća i svadbeni cvijeće.
Cvijeće Koristi se za Cascading vjenčani buketi
Jer, kaskadno vjenčani buketi uključuju raspored cvijeća na različitim razinama, obično duga stabljikom cvijeće su odabrani za tu svrhu. Ruže, Calla ljiljane su stoga od najpopularnijih izbora za kaskadno buketi. Još jedna prednost korištenja ove dvije cvijeća je da su dostupna u bezbroj boja, stoga se lako može kombinirati s ostalim cvijećem. Egzotični cvjetni sorte poput gerbera i orhideje također izgledaju jednako zapanjujući. Gerber je poznat po svojim svijetlo cvatu i savršeno okrugla oblika, stoga se može donijeti simetrične pogled na kaskadno svadbeni buket. Orhideje posebno izgled mami svojim upletena latice i svježe boje. Veronica, freesias i lisianthus su neke druge sorte koje se također koriste za izradu kaskadno vjenčani buketi. Tiny cvijeća kao što su dječji dah se koriste kao punila. Uz cvijeće, lišće i delikatna grana također pronaći svoj put u kaskadno buketi. Ivy, mirta i Holly često koriste ispuniti potrebu zelenila u buket.
Kako napraviti Cascading buketi Vjenčanja
Svadbeni buketi dolaze s kršan cijenu oznaku i kaskadno bukete su još skuplji. Dakle, ako ste mlada na proračun, ti bi vjerojatno ne bi smetalo štedi malo na vaš vjenčani buketi. Međutim, ne trebate imati kompromis s izgled buketa. Po izradi vlastite kaskadno buket, lako možete uštedjeti novac na cvjećar's pristojbe. Sve što trebate je kupiti cvijet nositelj i cvijeće po vlastitom izboru. Nositelji dolaze u dvije varijante, jedna sa ravno ručkom, a drugi s kosim ručkom. Zakrivljen ručka je više apt za kaskadno buketi. Šef nositelj je izrađen od pjene koja treba biti namočen u vodi kako bi se zadržati svježinu cvijeća jer, cvijeće apsorbirati vodu iz držača glave. Stavite držač u uskom vrat vaza s teškim šljunak na dnu. Započnite umetanjem zelenila po Vašem izboru od vanjskog ruba.
Za duže buket, umetnuti dugi komadi zelenila, međutim, ne pretjerivati, jer bi buket vrlo velika i teško nositi. Krenite na punjenje zelenila prema unutrašnjosti nositelja, ali pazite da ostavite prostora između. Sljedeći korak je da izaberete dva istaknuta cvijeće za žarište vašeg buket. Tuck ih jedna iznad druge, malo izvan centra. Sada početak umetanjem preostala cvijeće oko ove dvije cvijeće, okrenuti u različitim smjerovima. Cvijeće na krajnjem rubu malo treba produžiti trajanje zelenila. Više o tome kako napraviti svoj vlastiti svadbeni okusa.
Možete izabrati cvijeće iste sorte ili možete kombinirati različite vrste zajedno. Međutim, pobrinite se cvjetovi su sve različitih veličina kako bi se poboljšala vizualni efekt. Na kraju, sprej cvijeće sa cvjetnim brtvljenje kako bi zamku vlagu i spriječiti cvijeće od uvenuća. Sada ste spremni da hodaju prolaz s prilično kaskadno buket.
Pročitajte više o; Vjenčanje buket ideje; Jedinstveni Svadbeni buket dizajni; Domaće svadbeni buketi, ako ne možete odoljeti napast kaskadno buket, ali je teško platiti za cvjećar's pristojbe ili napraviti sami, onda možete se odlučiti za svila kaskadna wedding bukete, koja izgleda kao zadivljujući kao pravi buketa. Tako, kaskadno buket je definitivno vaš izbor ako želite donijeti neki stari šarm da vaše vjenčanje.

No comments:

Post a Comment