Saturday 29 October 2011

Goal Setting Aktivnosti

Postavljanje ciljeva je važna lekcija koju moramo naučiti našu djecu. Cilj postavljanje daje osobi smjernice o tome što se nada postići u životu, a također, na način kako ići o njihovom ostvarenju. Cilj postavljanje kao takva čini se više organizirani i bolje ukupnu planer. Što je postavljanje ciljeva anyway? Cilj postavka uključuje postavljanje duga i kratkoročne ciljeve u životu te pokušava svoje najbolje kako ih ostvariti u skup iznos od vrijeme. By uzimajući navikli na ideju postavljanje ciljeva, jedan hence može postati bolji u planiranju stvari u životu. Dakle, ono što su najbolji cilj postavljanje aktivnosti koje će vas naučiti važna pouka cilja postavku? Ovdje su neke individualne i grupne aktivnosti postavljanje ciljeva. Čitajte na za više postavljanje ciljeva savjete.
Zabava Postavljanje ciljeva Aktivnosti
Popis, što su osobine koje mislite da nedostaje, a opet, diviti u drugima? Jeste li ikad bili kritizirali zbog nedostatka određenih kvaliteta i misli da ako nije bilo da je jedan mali problem, ne bi bili bolje osobe uopće? Osjećate li da ste nedostaje nešto što vam je potrebno ispuniti stvarno uskoro? Dobro, napravite popis svih stvari. Oglas vaše ciljeve i vaše planove je jedan od najjednostavnijih i osnovni cilj postavljanja aktivnosti i također, jedan od cilja postavljanja aktivnosti za djecu i odrasle. Ako želite, možete kategorizirati u popis različite vrste ciljeva, kao što su osobne ciljeve, profesionalne ciljeve i dr., da se dobije više jasnoće o toj temi. Pročitajte o postavljanje ciljeva za djecu.
Vizualizacija; Ovaj svibanj zvuk poput prilično depresivan misao, ali je jedan od najboljih postavljanje ciljeva aktivnosti za učenike srednjih škola. Razmislite na dan u budućnosti, na dan svog sprovoda. Ukoliko imate umro i ljudi dolaze na svoj pogreb, što bi ih što želite reći? Što biste htjeli biti zapamćena za? Što je to da se osjećate svoju obitelj i prijatelje treba propustiti najviše o vama, a posebno spomenuti u svojim hvalospjev? Razmislite o tome i onda pišem ove stvari dolje. Razmislite o tome što bi želite da se pamti, što su osobine koje bi željeli imati, koji bi vam čak i obilježavaju na pogrebu. Scratch od one koju već osjećate da posjeduju i rad na stjecanju drugima. Pročitajte o postavljanje ciljeva učenika.
Make Your ciljeve pametniji, tu je jednostavna, široko Mattie način postavljanje ciljeva, poznat i kao postavljanje SMART ciljeva. SMART je, naravno, akronim za specifične, mjerljive, Actionable, realno, vremenski vezane. Koncept SMART ciljeva govori nam osnovne osobine koje svaki od naših ciljeva je potrebno zatvoriti u kućište. Ciljevi trebaju biti specifični, a ne nejasna. Oni trebaju biti mjerljivi i mjerljive. Oni trebaju biti one na koje radnje može poduzeti. I na kraju, oni moraju biti realno unutar vašeg dosega i moraju imati ograničen vremenski okvir za završetak. Stavljanjem ove osnovne kvalifikacije normama za svoje ciljeve, to je jedan od najboljih postavljanje ciljeva aktivnosti srednje škole i mogu vam pomoći da stvorite i postići ciljeve bolje. Pročitajte o osobnom postavljanje ciljeva.
Je tako, takve su se neki individualni i timski cilj postavljanja aktivnosti. Idealno, cilj postavljanje treba obaviti u timu, tako da u slučaju da propustite na određeni cilj biti postignut, vaš kolega može bi taj malo nadzor Vašu pažnju. Cilj postavljanje aktivnost treba biti jako unosi u svijesti mlađih učenika, tako da oni cijene važnost planiranja i postavljanja ciljeva i njihovo postizanje.

No comments:

Post a Comment