Sunday 23 October 2011

Dugi rukav vjenčanica

Modni trendovi u svadben haljina stalno mijenjaju i novim elementima držati zbrajanjem što ih čini još velika i ženstveno. Iako je off ramena ili tanke trake su sve vrijeme hit opcije za vjenčanice, sada možete razmotriti uzimajući iz ovog modnog trenda. Baš kao i bijeli svadbeni haljine su poznati da se idealnim one, gore navedene necklines također su obično povezani s ovim. No, kao i mnogi nevjeste sada su se opredjeljuju za one svijetle boje vjenčanice, od ramena i rukava uzorci su dobivanje zamijeniti s dugim rukavima. Dugi rukavi su "u stvar 'i postoji niz rukav stilova koji se možete odlučiti za, kako bi mitski svadben haljina. Evo više o klasičnim dugim rukavima vjenčanica.
Dugi rukav ideje za otmjenu svadbena haljina
Dugi rukav kalupe; Postoji mnogo stilova s ​​dugim rukavima koja se može smatrati dok ste se odlučili za dugim rukavima vjenčanica. Najpopularniji stil svadbene haljine s rukavima je Julija rukav. This rukav napuhan na ramenima do 6 inča ispod ramena i postaje tight opremljen do ručnog zgloba. Ovaj stil ide dobro s ukrašen svadba haljina, ali moraju izbjegavati oni s punije ruke, kao što možete izgledati masnoće. Slim nevjeste sigurno mogu odlučiti za ovaj stil. Pjesnik rukav je još jedna mogućnost za dugim rukavima vjenčanica. To su lijepi stilova gdje rukavi naborani na rame i dalje od ramena do zapešća ili samo ispod lakta, gdje je opet nabrane. Oni nabrane odmah ispod lakta može dodatno proširiti slobodno do ručnog zgloba. Zvono rukavi također su savršen izbor za dugi rukav svadbene haljine. Iluzija rukavi su klasični izbor to go. To su u osnovi transparentne tight ili polu-prozirna puni rukavi. Iako su ti pokrili svoje ruke, prozirni ili polu-prozirna materijala, pomaže izbjeći da prikrivali izgled. Za plus size haljina vjenčanje s rukavima obrazac prorezima rukava je vrlo popularan. Više o svadben haljina s rukavima.
Isti ili Ugledni dugim rukavima, dok su oni koji imaju nevjerojatan dugim rukavima vjenčanica, imate dvije mogućnosti. Koristi istu materijala kao i da vaše haljinu ili ići na nešto drugo. Dok putem istog materijala možete preskočiti podstava i one prekrasne iluzije rukavima. This posebno izgleda velik jer s zabio materijala. Dok idete za istaknutim rukav, postoje mnoge mogućnosti. Za bijelu haljinu možete imati iluziju rukava s daškom roza, zeleno siva ili lavande. Možete imati rukave od jednoj ili dvije boje se koriste u haljini. If haljina je samac boji, možete imati savršen kontrast ili podudaranja hlad za rukave i dodati luk ili remen ili vrpce ili ukrasima ovog boju na glavnom tijelu haljinu. Opet, s rukavima u istoj boji i materijalu, nego prag čineći ih posebne gledati s nekim pojedinostima je veliki dugi rukav vjenčanica ideja. Kao i za crvenu vjenčanicu, možeš imati ukrasima, pogotovo s nitima biser cijelog rukav da ga označite. U takvim slučajevima, uske duge rukave, iluzija ili Julija rukavima izgledati najbolje. Možete dodati kontrast uvezivanje for rukav granice, koji izgledaju veliki posebno zvono rukavima. Bijela haljina s dugim rukavima zvono imaju ljubičaste ili svijetle ružičastim satinski granice i detaljima može napraviti moderan, au isto vrijeme jedan od najboljih dugi rukav skromni vjenčanica. Evo više o vjenčanica s rukavima.
S tim ideja o dugim rukavima vjenčanica, možete napraviti uistinu fantastično odijelo. Check out vjenčanje posebna pitanja magazina i web stranice koje će vam dati mnogo ideja koje će pomoći u finalizaciji dizajn. Tako se spreman gledati najšarmantnijih nevjesta s tim elegantnim vjenčanicu.

No comments:

Post a Comment