Wednesday 26 October 2011

Apple Tree rezidbe

Jabuke su svestrani stabala koji su dostupni u različitim oblicima, veličinama i sorti. A voćnjaku jabuka dom nije samo najbolji način da se ukusna domaće jabuke, ali isto tako može povećati landscaping vrijednost dvorišta ili čak i stvarno mala vrt. Brojni sorti jabuke zaista mogu biti pravi poticaj za amaterske vrtlar u vama. Sve što trebate učiniti je znati neke osnove o nasada jabuka i brige tehnika za jabuke.
Jabuke se proizvode na duge živio stablo jabuke grančice koje se zovu ostruge. Kako bi se ustupaju na novije jabuke cvijeće, vrlo je važno da biste dobili osloboditi od starijih izrasline. Najbolji način za postizanje toga je za obrezivanje stabala jabuka. Jabuka obrezivanje (obrezivanje ili bilo koje voće stablo za taj tvar) donosi nepotreban strah i strah da većina vrtlara. Po mom mišljenju, obrezivanje voćaka je stvarno lako, nakon što su svjesni o njegovoj točan proces. Da bi zadatak još jednostavnijim, evo nekoliko jednostavnih jabukom obrezivanje savjeta za vas.
Apple Tree rezidba Savjeti
Rezidba stabala jabuka je važan zadatak za poboljšanje rasta nove grane drveća i prinos bolje voćarske proizvodnje. Jabuke rezidbe pruža drvo s čvrstim okvirom koji igra vitalnu ulogu u zdravoj proizvodnji voća. Najbolje vrijeme za orezati stabla voćaka je tijekom njihova uspavana stanje, koje je vjerojatno tijekom zimske sezone. Kasno zimi ili u rano proljeće je najbolje vrijeme za rezidbu jabuka. Možete provesti ljetne rezidbe samo ako želite da biste dobili osloboditi od jabuka odojak (puca koji se javljaju u gaće stabala).
Jabuka obrezivanje je godišnji vrtu projekt, koji će osigurati stabilan rast stabala uz stalan prinos zdrave jabuke. Vi svibanj želite početi rezidbe od samog početka sezone nasada jabuka, koji je potreban da bi se nastaviti svake godine. First obrezivanje je potrebno da se uradi u rano proljeće ili prije pupoljci počnu rasti. Nakon što je jabuka dobije na visinu od 36 centimetara iznad tla, možete započeti s redovitim obrezivanje stabala jabuka. To je važan korak za poticanje bočno grananje. Nakon što je stablo dosegne na željenu visinu, možete isprobati rezidbu je tijekom ljeta, kako bi štos neželjene grane rast.
Apple Tree rezidba Vodič
Uz rutinske rezidbe, jabuka obrezivanje treba obaviti u scenarijima kao što je utikač rast, slomljen ili amo-križanja grane, prema dolje i / ili prema gore raste grana, pršljena, uske međunožja, itd. Bilo bi pogrešno ostaviti jabuka stabala ungroomed za dugo. Ovdje su neke važne savjete o jabuka obrezivanje. Više o voćnim upute stablu obrezivanje. ; Kao prvi korak jabuka obrezivanje, morate mladoženja deblo kao središnje vođa piramide u obliku stabla. U slučaju da ste zasadili bič, a zatim dati izrezati na nju, na visini od oko 81 cm. To će stimulirati rast nove poslovnice. , Ako imate posađeno stablo koje već bočnih grana, a zatim izrezati natrag svoje deblo na 81 cm i trim svih grana dok su 61 cm od tla. Sada, iskorijenio sam sve preostale grane do 5 cm - 10 cm od debla. Pobrinite se da nema više od 2 pupova na svakoj treba dopuniti. ; Sada, tijekom prve zime, vaš je zadatak odabrati 3 do 5 grane da su spiralne oko debla, kao i skele grane. No, ima bi trebao biti 10 cm vertikalna udaljenost između svake grane. Tijekom drugog ljeta, pobrinite se da je vođa pucati raste u vertikalnom smjeru i odsiječe natjecateljski vođa puca, ako ih ima. ; Tijekom drugog zime, morate odabrati drugi skup skele grana koja bi trebala biti 2 ili 3 noge više nego prvi set. U slučaju da vam da je stablo nije dosegao potrebnu visina, onda morate preskočiti rezidbe jabuke za treću zimsku sezonu. , Zatim, trebate ponoviti isti postupak dok ne dobijete 3 do 4 seta skela grana. Pobrinite se da grane u obliku i obavljaju redoviti rezidba obolelih, prijelaz i neželjene jabuka grane. Uz prethodno navedene scenarije, zrela jabuka obrezivanje je potrebno u slučaju Criss-Cross ekstremitetima, slabi stabljike i grane oboljelih. If stabla je dala previše voća tijekom ranijih sezona, onda možete smanjiti broj ostruge, kako bi se izbjegla prenapučenost grana. Patuljak jabukom obrezivanje mora biti provedena jedanput u godini i na isti način u kojem ste potpuno odrasli orezati stabla jabuke.
Više informacija na:; kako rastu jabuke, kako trim drvo; Kao što sam spomenuo ranije, jabukom obrezivanje je jednostavan i brže zadatak koji zahtijeva umjereno vrtlarstvo vještine zajedno s oštrim vrtnog alata. Nakon što ste završili s obrezivanje, sigurno možete uživati ​​slatki i ukusni jabuke za mnogo više izvora doći!

No comments:

Post a Comment