Saturday 22 October 2011

Boja Sheme boja

Prije nego što počnemo gledajući sheme boja boja za unutrašnje prostorije i vanjske zidove, neka nas razumjeti ono što boje psihologije i boja kotač. Boja kotača je u osnovi tri osnovne boje koje su crvene, plave i žute. Kada se ove boje su pomiješana s međusobno stvaraju ostale tri boje koje su ljubičasta (mješavina crvene i plave), zelene (mješavina plave i žute), i narančasta (mješavina žute i crvene). Polovica kotač boja (uključujući i primarni i sekundarni boja) ima tople boje, a druga polovica kotač boja se sastoji od hladnih boja.
Korištenje tople i hladne boje možete izraditi različite raspoloženja za svoj interijer sobe. Na primjer, korištenje tople boje poput narančaste i žute možete stvoriti svijetle i sunshiny raspoloženja za vaš dnevni boravak. Korištenje boje poput plave i ljubičaste možete stvoriti trijezni i mirno raspoloženi za vaše spavaće sobe. Razumijevanje razlike između hladnog i tople boje, će vam dati dobru kontrolu nad odabirom pravo boje boje i slobode miješati i podudaraju s toplim i hladnim bojama, kako bi stvorili nevjerojatno tražite nove sheme boja boja za unutarnje i vanjsko slikanje. Dakle, ne zaboravite crvene, narančaste, žute su tople boje i plave, ljubičaste i zelene boje su cool.
Home Bojanje Sheme boja
Paint Sheme boja za Living Room; Za vašu dnevni boravak, možete ići s trijezan ali malo vesela boje boje temama ili ići malo naoštren i isprobati neke nove upečatljivim kombinacije boja. Možete ići s jednim ovih shema boje boje za vaš dnevni boravak:; Gray zidovi s tamne nijanse sive za zidne TRIMS. ; Bež zidovi s bijelom zidu TRIMS, a neki bijeli obojana zid umjetnosti. , Crvena i crna boja kombinacija. , Zelena i bijela kombinacija boja. , 3 Gray zidova, 1 zid crne boje sa šarenim blobs na njega. Saznajte više na, interijera boja boja i ideja. ; Paint Sheme boja za spavaće sobe, spavaće sobe trebaju biti oslikana s uglavnom miran, trijezan i smirivanje boji. Međutim, ako ste slikarstvo sobu za tinejdžerski djevojka ili dječak onda možete ići s nekim svijetle kombinacije boja, kao osobe koja boravi u sobi će se koristiti prostor ne samo za spavanje, ali je proveo većinu vremena u svojoj sobi. Evo nekoliko ideja za slikanje spavaća soba:; Sober kombinacije boja Bijela boja s naznake crvene, plave ili žute boje. ; Mirno cool kombinaciji s plavim, poput boje s bijelim, sivim ili žute boje. , Nešto svježe sa kombinacije boja tamnocrvena s bijelim ili žutim. ; Za muškarce je spavaća soba smeđa s kombinacije boja od crne, plave ili žute boje. ; Za djevojčice spavaća soba kombinacije boja ili roza ili ljubičasta, uz naznake bijele ili žute boje. Pročitajte više o tome, prostor boje i što oni znače. ; Boja Sheme boja za kuhinje, za suvremene kuhinje, postoje mnoge kombinacije interijera slikarstvo, od kojih možete odabrati.; Neki boja kombinacija za slikanje suvremene kuhinje:; nijansama žute u kombinaciji s plavom ili crvenom bojom. ; Zelena s bijelim ili žutim će također dati svjež izgled. ; Popularne kombinacije boja poput lavande s crnim ili bijelim. ; Popularne sheme boja poput aqua zidovi s prizvukom bijele. ; Eksterijer boje boje sheme; eksterijera boje boje sheme treba biti takva da se spajaju s lijepo vani. Stoga, odaberite boje koje podsjećaju na Zemlju. Neke boje kombinacija ideja za vanjske kuće slikarstva su:, zeleni i bijeli je klasičan kombinacije boja eksterijera boje boje. , Tamno siva s naznake bijele će izgledati dobro. ; Monokromatski tema, smeđi se također može primijeniti na eksterijera. , Srednja nijansu crvene, sa zelenim i svjetlo smeđe također može koristiti. ; Dao gore su različite boje sheme boja. Kad god se odabirom bilo kojeg boju provjerite jeste li odabrali pravo hladu, pa da ide dobro uz drugi ili treći boju ćete ga kombinirati s. Dakle, odaberite mudro uživati ​​u lijepo oslikana kuća!

No comments:

Post a Comment