Saturday 8 October 2011

Crveni ruž za sajam kože

A swipe crvene usne boje može napraviti svaka žena, ne samo pogledati odmah glamurozno i ​​seksi, ali i učiniti da se osjeća na vrhu svijeta. Lijepe žene svih generacija iz Marilyn Monroe, Audrey Hepburn Anne Hathaway i Catherine Zeta zona, svi imaju sported crveni ruž. Ima nešto oko crveni ruž da samo screams seksipila glamura i moć svih valjanih u jednu. This shade nije za sramežljive jer boja ide uz moderne žene, koji je šik, sigurni i ne boje vlastite seksualnosti.
Mnogi su žene pod krivi dojam da crveni ruž ne mogu nositi ih, zbog njihove boje kože ili boju kose. No, to je tako nije istina. Tu je hlad crveni ruž da izgleda dobro na različite tonove kože. Ovdje ćemo raspravljati detaljno crveni ruž za fer kože. Više o šminka ideje.
Najbolji crveni ruž za kožu
Odabir crveni ruž za fer koža može biti vrlo zastrašujuće kao pogrešno hladu kozmetičkih možete izgledati prilično isprano i blijedo. Za kupnju pravo nijansu crvene prva stvar koju biste trebali učiniti je da se utvrdi vašu kožu ton. Pažljivo promatrati kože na vaše lice u suncu. Ako imate roza prizvuk i pretvara vaš ten rumen u koži onda imate cool ton kože. S druge pak strane, ako imate žute prizvuk onda imate toplu kožu ton. Žene s cool prizvuk imati sajam kože i na taj način trebaju posebnu nijanse ruža za usne crvene koje su prikladne za njih. Ako imate roza nijansa trebate odabrati crveni ruž čepa koji također ima slične prigušeno. Trebate odabrati nijansu crvene da to ima ružičaste ili plave baze. Žene s maslinovim kože može ići za intenzivniji i toplije nijanse crvene boje.
Sljedeći korak u odabiru crveni ruž za fer kože je odrediti koji shade kategoriji crveni ruž pripada. Crvena ruža za usne su podijeljeni u dvije osnovne kategorije. Plava temelju crvene i narančaste temelju reds. Orange temelji reds izgleda zapanjujuće o ženama koje imaju srednje do tamne puti ili one žene koje sport prekrasna zlatno preplanulost. Plava temelju reds s druge strane su taman za žene sa fer kože koji imaju ružičasti ton kože. Najbolji crveni ruž za kožu i smeđe kose je onaj koji skreće prema roza dati vašu kožu vlažan izgled. Izbjegavajte korištenje kesten nijansom crvene terakote, jer to će teško sukob sa svojim smeđe kose čineći vaše usne se pojaviti tanje i vaš ten više plitko.
Redheads obično izbjegavati nošenje crveni ruž jer mislim da to ne će izgledati dobro s crvenom kosom. No, kako stvoriti dramatičan učinak trebate primijeniti neke crveni ruž. Savršeni crveni ruž za fer i kože crvene kose je da se odlučiti za ruž koji izgleda više kao koralje ili naranče. Savršen hladovina crveni ruž za sajam kože i tamne kose je da se odluče za duboko trešnja crvena, crveno vino i nijanse koje imaju tamnocrvene prizvuk. Neki veliki su crveni ruž nijanse MAC ruž u Lady opasnosti, Shiseido ruž Perfect u dan Lily, Chanel ruž drazi Audace, Chanel Allure ruž Laque in Dragon, Nars ruž u toplinu Wave, Nars Lipstick Jungle in Red, Clarins Lip Colour Nijansa in lubenica , Chanel Rouge Hydrabase Creme u Vatri, Estée Lauder Hydra Lustre Lipstick u obliku obogaćenog Red i MAC ruž na ruskom Red. Pročitajte više o; Kako napraviti vlastiti ruž za usne, ruž Sastojci; sjajilo Sastojci; Ako ste pronašli crveni ruž malo previše neodoljiv, a zatim počnite s lipstains. Oni su više nego intenzitet boje usana objašnjenja i oni vam dati lijep oprati boje koji ostaje na duže vrijeme. Nikad ne čine pogrešku odgovarajućih crveni ruž za fer kože s podudaranja crvenim outfits. Nosite crveni ruž s vašim omiljenim malu crnu haljinu i acessorize s patentnim crvena koža pumpe i mršav crveni pojas. Nosite crveni ruž i dobiti spremni da se sjaji!

No comments:

Post a Comment