Saturday 15 October 2011

Mali cvijet tetovaže

Tetovaže nisu samo način za dekoriranje tijelo, oni su također vidjeli kao medij samoizražavanja. S toliko tattoo dizajna, odabirom jednu tetovaža dizajn je stvarno daunting task, svaki tetovaža dizajn izgleda prilično i jedinstven! Biste izbjegli zbunjenost, jedan prvo mora odlučiti kakvu tetovaža on ili ona želi; ga treba opsežna, složen i tajanstveni dizajna ili sladak i male dizajn? Kada odlučite ovu, možete potražiti tetovaža dizajn u raznim kategorijama dostupnim. Kao na primjer, plemenskih i Celtic tetovaža spadaju u kategoriju opsežnog tetovaža, većina životinja također tetovaža spadaju u ovu kategoriju. S druge strane, većina cvijet tetovaže, ptica tetovaže, zvijezda tetovaže pada u kategoriji malih tetovaže. U ovom članku ćemo pogledati na najpopularnije kategoriji malih tetovaže, cvijet tetovaže.
Mali cvijet Tattoo Designs i značenjima
Prekrasna boja, mirisa i mekih tekstura, to su stvari koje nadahnjuju Tattoo umjetnici za stvaranje prekrasnih dizajna cvijeća tetovažu. Delikatnost od cvijeća je izvedoše strane petite dizajne. Ovdje su neke tako male cvijet tetovaža dizajne za vas. Pročitajte više na malom tetovaža ideje.
Lotus Cvjetni Tetovaže: Lotus cvijet tetovaže dolaze prvi na popisu malih cvijet tetovaže ne samo zbog njihove boja ali zbog značenja pričvršćena na njih. Gotovo svaka kultura ima drugačiji lotosov cvijet simbolizam. Na primjer, prema hinduizam, lotos je simbol odvojenosti, odvajanje od svjetovnih užitaka. This simbolizacija je baziran na ravnodušnim prirodi lotosov cvijet. Iako lotos cvjeta u blatu i prljavštine, to nepromijenjen ga. Ona raste lijepo i čisto, unatoč njegovoj okolici. Prema budizmu, različite boje Lotus prenose različita značenja. Crvena lotos simbolizira čistoću duše, bijela je za čiste misli, roza lotos simbolizira Gospodin Buddha i plavo lotos simbolizira mudrost i pobjedu. Lotus je jedan takav cvijet koji može biti prikazan u bilo veličini. Kao što se opredjeljuju za male dizajn, odaberite mjesto gdje se tetovaža se lako može vidjeti kao potiljak ili bicep. Pročitajte više na malom tetovaže za žene.
Hibiscus Cvijet Tetovaže: The Hibiscus tetovaža je jedan najviše volio cvijet tetovaže! A zašto ne, hibiskus is so delikatna i pun živih boja da bilo tko želi dobiti hibiskus cvijet tetovaža učinio! Hibiscus je stanje cvijet havajski otoka. Havajske ljudi razmislite hibiskusa kao simbol čistoće, ljepote i vjernosti. Zbog svoje kratkog cvatu, oni također razmotriti hibiskus kao simbol života. Govoreći o hibiskusa boja, žuta je jedan od najpopularnijih boje za tattoo dizajna. Međutim, drugim bojama također može koristiti. Nemojte koristiti blijedo boje kao to neće biti primjećeni lako, koristite svijetle boje poput crvene i ljubičaste koji će učiniti tetovaža stand out. Ovo je jedan od malih cvijet tetovaže za nogu ili biceps. Kada hibiskus cvijet popraćena s delikatna trs, ona postaje prekrasan srednja tetovaža dizajn. Pročitajte više na havajski cvijet tetovaže.
Rose Cvjetni Tetovaže: Kako netko može ne spomenuti najpopularnijih cvijet! Rose tetovaže su jedan od najčešćih cvijet tetovaže. Kao što svi znamo, ruža je simbol ljubavi i strast. Ali to nije to, ruža također smatra simbol Djevice Marije! Baš kao lotos, razlicite boje ruža imaju različita značenja. Poput primjerice, crvenom ružom je simbol ljepote, ružičastog ruža za prijateljstvo i nježnost, crni ruža je simbol smrti, bijele za mir i plave za ljepotu. Na taj način možete dobiti bilo koji od ovih ruža tetovaža dizajne koliko želite. Ovo je jedan od malih cvijet tetovaže za zglob ili nogom.
To su neki malog cvijet tetovaže za djevojčice. Koji god dizajn vam odlučiti za, učinite uzeti pravilnu tetovaža skrb kao tek tada čete moći vijoriti ove prekrasne dizajne cvijet tetovaža!

No comments:

Post a Comment