Friday 21 October 2011

Yin Yang Tattoo

Yin tetovaže yang simboliziraju dvojnost života i prirodi nosilac. To je zapravo izraz suprotnosti privlačenja. Misli se svjetla i tame, života i smrti, muških i ženskih, itd. Postoji bezbroj načina na koji yin yang tetoviranje se može prikazati. Broj simbola koji može ići uz ovog stila je predug i ako su vrlo kreativni, od vas će stvoriti jedinstveni tattoo za sebe. Vi svibanj ištanje to čitanje na yin yang simbol značenje.
Yin Yang Tattoo značenja
Yin yang simbol često se pretvaraju u simbol ljubavi za neke, gdje se Yin ne može postojati bez prisutnosti yang. Misao da suprotnostima privući također opisan kroz ovaj dizajn. Tradicionalni yin yang dizajna su i crne i bijele boje u njemu. Istodobno, svijetlih i tamnih dijelovi nisu međusobno isključive svake drugih. Svaka polovica dizajn yin yang je kap druge boje u njoj, što simbolizira da je u svjetlosti postoji jedan mali patch mraka, iu mraku još uvijek postoji tračak svjetlosti. Bit drevna kineska filozofija o dvojnost prisutna u svemiru. Također stoji da znači da suprotnosti dolaze zajedno uravnotežiti cijeli svemir dovesti u sklad u svemiru. Svjetlo dio yin yang je yin. Simbolizira žensku stranu i destruktivne prirode. S druge pak strane, yang je na tamnu stranu te se zalaže za muški strani i kreativni. Kada su obje yin i yang dolaze zajedno, oni su stvorili pet osnovnih elemenata prisutnih u prirodi, odnosno zemlja, voda, vatra, drvo i metal. Kliknite da biste pročitati na yin yang značenje.
Yin Yang Tattoo Designs
Tradicionalni Yin yang dizajn je kružna, sa tamnom polovina i svjetlo polovina, gdje oba dijelovi uklapaju zajedno poput komada slagalice bi stati u zajedno u obliku jednu cjelinu. Neki odlučite stvoriti yin yang kao simbol ljubavi. Tradicionalni yin yang tetovaža dizajn je prerasla u jedan oblik srca te je okružen in ruže. Some ljudi gledaju na to i kao simbol snage. Dakle, mogu biti postavljeni na oklop ratnika u bitci. To također može biti je napravio sa bijeli zmaj omotan oko crne krug i crni zmaj omotan oko bijelog kruga. Sorta je izvući iz yin yang tetovaža s Celtic čvorova ili s nautičkom zvijezdom u sredini. Vi svibanj želite pročitati na Celtic tetovaže.
Osnovni elementi mogu se koristiti u yin yang tetovaže. Nasuprot elementi kao što je voda i vatra, zemlju i zrak se može koristiti za stvaranje zanimljiv tattoo dizajna. Životinje ili fantasy stvorenja također se mogu koristiti u stilu za stvaranje yin yang tetovaže. Primjer bi biti prikazuju krotak obličje zec, omotan oko jedne strani i na druge strane žestoke tigar. Yin yang tetovaže se također može kombinirati s drugim tetovaža dizajne, poput Dragon tetovaže, feniks tetovaža dizajne, dupin tetovaža dizajne, Koi Riba tetovaže, itd. Dvije riba tetovaže nacrtana u okruglog način sa svojim ustima okrenuti jedni prema drugima rep je jedan od popularnih dizajne u yin yang tetovaže. Slično tome, druge životinje također mogu izvući, kao dva dupina, guštera, tigrova, itd. Ako volite plemenske tetovaže, onda možete se odlučiti za plemenske yin yang tetovaža. Pročitajte na kineski tetovažama i njihova značenja za više informacija.
Iako su tradicionalni jin yang tetovažama izrađene u crno-bijeloj tehnici, možete biti kreativni i napraviti jarke boje yin yang tetovaže. Vi svibanj ištanje to pročitati na crne i bijele tetovaže. Nema tvrdih i brzo pravila o stavljanju yin yang tetovaže. To može biti stavljen na rukama, vratu, prsima, itd. Budući da su male veličine, oni izgledaju sjajno na bilo kojem dijelu tijela. U slučaju da želite da biste dobili veliki tetovaža, a zatim gornji dio leđa i nadlaktice je najbolja opcija. Za male tetovaže, ručni zglob, niže leđa, i ankles su najbolji područjima.

No comments:

Post a Comment