Wednesday 19 October 2011

Francuski pletenica Traka za glavu

Nedavna piste svih važnijih dizajneri su vidjeli oživljavanje francuske pletenice headband. Ova vrsta stilu odgovara gotovo svim hair teksture i također vraća stari svijet šarm. Francuski pletenica glavu nije vrlo lako stil, ali jednom kad su imali malo prakse, vi ste spremni otići. Najbolja stvar o francuskoj pletenica glavu je da je stil je klasika i čini vam izgledaju mladenački i svježe. Također je potrebno pravo styling proizvode, ako želite da vaš francuski pletenicom glavu izgledati savršeno. Ovdje je vodič o tome kako francuski pletenicu glavu svoju kosu. Pročitajte više na kosu pletenice tehnika.
Kako na francuski Pletenica svoju kosu
Sljedeće stvari su potrebni za izradu pletenica francuski glavu. ; Uski češalj, četka veslo, gumene trake, sušilo za pribadače; Metoda
Prva stvar koju trebate napraviti za izradu francuskog pletenicu glave je četkati kosu, tako da nema Kinks. Ovaj stil je najbolje na kosu koja je bila uvjetovana shampooed i dan ranije. Sada nagnuti glavu na jednu stranu i četka za kosu na jednu stranu. Sada se na kraju uski češalj i dijeljenje kosu na dva dijela tako da kosu počevši od ispod jednog uha do drugog pada na jednu stranu. Češalj ovaj dio kose prema licu i vezati ostatak kose u uskoj kika sa gumenom trakom. Sada češalj prednjem dijelu kosu na takav način da se suočava s jednom smjeru, a zatim pomoću prstiju podijelite kosu na tri jednaka dijela. Početna tik ispod uha početak pletenice kose čvrsto kreće prema van daleko od uha. Sada se neki više kose od čela strani glave stvaranja francuski pletenica uzorak cijelog svoju krunu, čineći ga izgledaju kao glavu. Nastavak na taj način dok ne dođete do druge uha i onda vezati kraj pletenica s gumenom trakom.
Skinite gumene band koji ste koristili da osigura konjski rep, a zatim puhati suho ga dati ga njegovan izgled. Također možete sklupčati prednji dio vaše kose s curling željeza dati romantični izgled. Ako ustanovite da puno izgubiti niti bježeći pred francuskom pletenica glavu, sigurno ih s nekim Bobby igle. Konačno koristiti malo lak za kosu držite stil za duže vrijeme i glatka some sjaj seruma na udarac osušeni dio kose. Pročitaj više o tome kako francuski pletenicu i platenice frizura.
Postoji mnogo francuski pletenica glavu frizura možete birati između Jednom kada ste savladali osnovne jednom. Najpopularniji toga je francuskim pletenice. U tom stilu, morate Podijelite kosu na dva odvojena dijela, a zatim napraviti dvije francuske pletenice na kruni glave počevši s obje strane. Sada siguran i pletenice na sredini glavu s Bobby igle ili gumicu. Još jedna velika varijacija na francuski pletenicu glavu je naopako pletenicu. Za to morate početi pletenice kose na potiljku i raditi polako prema vašem tanke. Držite Francuski pletenica čvrsto i sigurno s Bobby igle na kraju. Pročitajte više na, Francuski pletenica stilova, kako francuskog pletenica kose; Side Francuski pletenica, tako da je ovo o tome da se stvori Francuski pletenica glavu kose. To je vrlo čisto i klasični stil i može se nositi na bilo povremeni ili formalno događaj. Možda nećete biti u mogućnosti da biste dobili savršen francuski pletenica glavu prvi put, no uz malo truda i prakse te su sigurni da biste dobili Internet pravo.

No comments:

Post a Comment