Thursday 20 October 2011

Malteški križ tetovaže

Križevi, općenito, su popularno bio korišten kao dizajna tetoviranje. To su simboli religija, duhovnost i za nekoliko umjetničkih entuzijasta držite tajanstveni dublje značenje. Malteški križ tetovaže potječu iz Malte otok od Suvereni vojni ivanovac reda svetog Ivana Jeruzalemskog Rhodes i Malta, koja je obično kao suverene Malteškog reda. Ta organizacija je sličan Crvenog križa, ali to je srednjovjekovnoj povijesti brige za ranjene vitezova. Ova organizacija je osnovana u 1099 u Jeruzalemu vojska Prvog križarskog rata da se brine o hodočasnici u Svetoj zemlji. Monaškoj zajednici kasnije razvio za obavljanje vojnih dužnosti, kako bi se zaštitili bespomoćan i na njihovim teritorijima. To je bio fra Raymond du Puy koji je prvi uveo malteški križ kao njihov simbol. Bijeli križ s crvenim križem, umetak, je znak zajednice i danas, a time, malteški križ tetovaže su nepoznati imaju bogatu povijest svoje ime.
Malteški križ Tattoo Designs
Vatrogasac malteški križ tetovaže; se najčešće tražili i nacrtana malteški križ tetovaža dizajne tetovaža je vatrogasac. Vatrogasac tetoviranje predstavlja vatrogasac's hrabrost i hrabrost. On simbolizira nositelja želja za lice strahove, premostili prepreke i pobijediti gubitka bitke. Vatrogasac je tetoviranje također je nosila kao oda onima koji su izgubili živote, spremanje drugima. Vatrogasac malteškim križem najvažnije predstavlja, vitezovi koji su se borili vatru da spasi one koji nisu mogli sami spasiti.
Celtic Malteški križ tetovaže, a keltski križ tetovaža dizajne i Celtic malteški križ odgovarati slične logike i značenja, zbog sličnosti u obrascima. Njihovo međusobno uzoraka i dizajna učiniti ih oponašati iste složenosti prirode, ciklusima života i promjene godišnjih doba. Križevi, od vremena nezapamćen, bili su povezani s obožavanja i vjerskih simbola. Većina Celtic tetovaže su izvedeni iz Book of Kells, odnosno knjigu Durrow. Malteški križ tetovaža ideje, poput osam pokazivač križ predstavlja lojalnost, pobožnost, darežljivost, hrabrost, slavu i čast, unatoč smrti, pomaganja, te poštivanje Crkve. Pročitajte više na Celtic tetovaže i njihova značenja.
U zabludi malteški križ Tattoo
Željezni Križ je pogrešno as malteški križ od strane mnogih. This tetovaža dugo bio povezan s Njemačkom pobjedu i hrabrost. Ovaj moćan vojni nagrada svih vremena, je uveo kralj Friedrich Wilhelm III. Ukras je došao u vrijeme pruskog oslobodilačkog rata protiv Napoleona. Željezni križ je ponovno pronađena u Prvom svjetskom ratu, da ukrasite pet milijuna vojnika za djela junaštvo, hrabrost i vodstvo. Godine 1939, Hitler je dobio jedan za Resurrecting slavu davni dana.
Malteški križ je poznato da će se koristiti u 11. stoljeća Angby kamena. To je spomen koji pokazuje the runski malteški križ sa prožimanjem zmije oko nje. Malteški križ također ima odstupanje se širi na željeznog križa, koja je zapravo je križ od lijevanog željeza. Križu je dizajnirao pomoću četiri trokuta je reljfni na poleđini jednog i dva eura kovanice. The Maltese križevi su korišteni od strane različitih oružane snage širom svijeta dok amblemima. Naprimjer, malteški križ koristi Garhwal puške, u Španjolskoj se koristi kao simbol saniteta, na Malti kao simbol malteških civilna pomorska zastava, au Francuskoj kao simbol AJ Auxerre.
Pročitaj više na križ tetovaža dizajne:; gotički križ tetovaže, Mali križ tetovaže za Djevojke; križ Tattoo Designs za muškarce, na kraju, jesu li ti Malteški križ tetovaže dizajne su korišteni od strane vitezova, vojne snage ili saniteta, ostaje činjenica da intriga mnogi iz raznih razloga. The simetrična jednostavnost koja dizajna eksponata je dovoljno dobra da bi primamljiv žalbu gore svoj rukav!

No comments:

Post a Comment