Monday 17 October 2011

Papira mache Životinje

Papira mache ili papier-mache, doslovno znači 'žvakati papir' na francuskom, je uzbudljiva aktivnost za izradu 3D modela različitih predmeta ili životinja. Možete napraviti zabava bića ili životinje s ovim basnoslovan suvremena tehnika. Iako je stvaranje životinja papir mache je vremena, može biti najbolji zanatskih djelatnosti da izvedeš svog djeteta kreativnost. To je lako i jeftino i zahtijeva samo nekoliko osnovnih materijala. Pa neka nas naučiti umjetnost izrade životinja papira mache. Pročitajte o radu mache obrta.
Kako napraviti životinje mache Papir
Najlakši način da se životinje papir Mahe je pomoću balona. Ulazak balona različitih oblika i veličina da nalikuju životinjama zahtijeva maštu i kreativnost. Ako želite znati kako da se papir mache, slijedite ove jednostavne i lako papira mache životinja uputama i došao gore sa puno životinja i bića po vašem izboru. Pročitajte o drugim papir zanata.
Stvari Obavezno:; Novinski; Baloni; Višenamjenski brašno; Large zdjelu; Sigurnost škare; Karton; ljepila; Voda; Papir ručnik; Maskiranje vrpca; Gumeni opsegu; Pipe čišćenje; Poster bojama; Paint četke; Stalna markeri; Smjerovi:; Prvi korak je da odlučite na životinju želite napraviti. Blow up balona različitih oblika i ljepila ih zajedno da nalikuju na životinju. Također se može twist baloni da biste dobili željeni oblik. Iskoristite karton ili papir gradnje kako bi se dodatne značajke kao što su uši, noge i stopala. ; U zdjelu, uzeti jednu šalicu brašna i 2 šalice vode. Promiješati dobro napraviti mliječno tijesto gotovo dosljednost tijesta za palačinke. ; Sada, suza stari vesnikot u duge trake. Trake umočite u smjesu, tako da su u potpunosti obložena smjesu. ; Uklonite višak tijesto i stavite ga na balon slici. Svaki put stavite strip, to zagladimo dolje s prstima, tako da nema mjehurića zraka ili bora. Pokrivaju cijeli lik s papirnatim trakama. ; Dopusti životinju da se osuši neko vrijeme. Razvucite ili savijati trake papir dati određen oblik vašu životinju. Onda neka ga potpuno osuši za oko dan ili dva. , Nakon što je životinja je sušen u potpunosti, možete pop balona uz pomoć jedne duge šivanja igle. ; Boja životinje papira mache s posterom boja. Dodaj dodatne značajke kao što su oči, nos, ticalima, brkovi, rep koristeći cijev za čišćenje i učiniti životinju kao fantastičan kao što želite. Your šarene papir mache životinja je spreman. ; Možete koristiti novine napraviti okvir životinje umjesto balona. Just poviti bita izgradnje papira stvoriti glavni oblik životinja. Zaštitnu traku se može koristiti za držanje papirnatom obliku zajedno. Kada se vaše grube životinjske figure je spremna, koristiti gore tehnika kaput ga s papira mache. Prazne kutije ili kutije također se mogu koristiti kako bi se tijelo okvir životinje. Upućivanje životinje papir mache mogu dobiti pravi neredu i stoga bi trebao pokriti cijelo radno mjesto s novinama ili krpe prije nego počnete. Koristite ručnici papir obrišite ljepilo ili brašna that palicama na vaše ruke. Još jedna stvar koju treba zapamtiti, a što životinjama papir mache je omogućiti životinjama da se osuši u potpunosti za duži rok trajanja.
Pročitajte više na:; papira mache recept; papira mache maske djecu; papira mache Obrtni Ideje za djecu, a to je sve o izradi papira mache životinja. Ovo je jedan od najbolje djece umjetnosti djelatnosti i siguran sam da će uživati ​​u većini. Make različitih životinja mache papira i okret tvoj spavaća soba u zoo! Zabavite se!

No comments:

Post a Comment