Sunday 16 October 2011

Geg Pokloni za muškarce

Vi ste zauzeti, imate milijardu stvari koje treba učiniti! Nemate vremena razmišljati o nekim inovativne dar ideje da dar vaš čovjek ove sezone. Ali ipak, imate iskopane neke ideje da bi ga puknuti u zvonjava od smijeha. Yeah sam ga dobiti. Problem je, ne znate kako ih materijaliziraju ili ste zbunjeni ako to stvarno vrijedi prezentiranja. To držati tvoj confusions na uvali, napokon što učiniti? Ćete završiti idući nekim dar trgovinama ili radije odjeće poslovnice i pokupiti isti darove ste bili gifting od eons vremena. Nije li to vrlo dosadno i prototipski? Niste uspjeli pobuditi that gag u čovjeku i opustoše juha s istom vrstom poklona. Sada kada bio prošlost aferu i još imate vremena ... Nemojte otpada vaše energije prebiraše o dar idejama, samo motika jedan od ovih geg darova za muškarce i provocirati neke kinda smiješno i nestašan humor u vaš čovjek.
Folks događaj je o to pristupu, u last minute molimo ne pokvariti šarm prolazi off majice, dezodoranse, novčanike ili neke stavke da on potrebe u njegov dnevni raspored. Rješenje leži ovdje odmah. To je različita, to je iznenađuje ...Hajde, provjeriti te smiješno domaći geg darove muškaraca.
Geg Pokloni za dečkom
Kada je pitanju vaše dečko, ste definitivno uzbuđeni da isprobati neke jedinstvene geg dar ideje. On će to cijeniti više, ako ste ih osobno i režirao svi svoju kreativnost u izradi one posebne darove prema njemu. Napravite njega osjećaju sretni i neka smijati s tim geg dar ideje za muškarce. Pročitajte više na personalizirane darove.
Vrag u Lisnica; Ako ste kreativni, možete izrezati papir u obliku đavla. Napravite vrag izgledati smiješno s tipičnim nevaspitan gestama i ak značajke. Frame dizajna u takav način, da đavao drži mač ili oružje u ruci. Sada gravirati njegovo ime na mač optuživanju da vaš dječak u đavao. Zalijepite ovo unutar njegove novčanik, tako da kadgod on uzima out, on možete sjetiti i smijati svaki put viđenje njegov đavolskih sliku.
Krmena banke, ako stvarno osjećate da je vaš dječak je smisao za humor je sranje, onda nema boljeg geg poklon od zagrabiti banke. Krma je točno poput kasice, osim svinja je zamijenjen s hrpu krma. To je doista prljave humor koji ne samo da će neka prsnuti s prljavim smijeha, ali i učiniti ga prljave bogat.
Mooning Butt Kratke hlače; To se može stvarno jako nestašan. Pravedan dobiti rožnat s tvoj dečko. Poklon njega gaćice i samo izrezati stražnjoj strani u obliku njegove butts. ga Stitch uredno tako da oblik je potpuno istaknutih. zamotajte dobro i dar njemu. A onda samo uživati ​​obest. U trenutku on otvara i nastoji ga nositi, pogled na svoju izraz. On je dužan uzviknuti u smijehu 'Oh moj Bože, moja nestašan djevojka, si me želite mjesec moja stražnjica out!' Je ne da smiješno geg dar za muškarce? Da, mislim da.
Geg Pokloni for tata
Tvoj tata svibanj imati vrlo teške naravi i to traje pakao iz vas i vaše mama da ga nasmijati. Pa to ne znači njegov smisao za humor je grozan. On može biti selektivan ili on može imati zakleo sebe da ako humor može slomiti njegovo srce, on nije gonna smijati. Daddy dragi, chill onda! Ovaj put vam obitelj će vam vikati od smijeha s ovim smiješno geg dar ideja. Pročitajte više na domaćim darove.
Survival Kit; Ovo je jedan domaće geg darove da možete dar tata na njegov rođendan. Napunite kit s neke smiješne sitnice ga podsjeća na njegovu starost. Napunite sa stvarima kao što je umjetna desni i zuba, čaroban boje da će čuvati svoju kosu u crno zauvijek. Također možete osporavati njegovu starosti prema pakiranje skup dumbbells ili nekoliko DVDs namijenjena mlade generacijama. Ove stvari su dužni vas tata nasmijati.
Mlijeka u bocu vina, tvoj tata bi moglo biti jako sviđa vina, rum ili pivo. Ali ovi sezone neke druge piće ga čeka iznutra njegov vina bocu. Zamijenite vino s mlijekom i dodati oznaku u boci pisanom obliku mlijeka u Wine boca za mališana u 50s. To ne nikakvog smisla, ali je predivno gag.
Clock u obrnutom smjeru; Napravite gledati gdje se brojevi i vrijeme trčanje u obrnutom. Kada tata vidi gledati, on će biti ekraniran. On neće moći napraviti out što izvrnut sa gledati. Kad on dođe k vama s upitnikom na licu, samo recite mu: 'Tata ste zgodnih!' Provjerite ovaj sat, to vam podsjeća da vrijeme je mijenjao smjer, to radi unatrag, tako da vašim godinama! This inovativni dar geg neće samo napraviti ga smijeh, ali neka osjećati mlado kao dobro.
Pročitajte više na:; Gag Pokloni for 50. rođendana; Retirement Gag Pokloni; Gag darova za muškarce trebaju ne biti komplicirano i tvrd razmišljati. Just štrajk svoje misli i dobiti neke smiješne ideje napraviti geg darove. Inače, pokupiti bilo koju od tih geg darove za ljude da se samo daju daleko ove sezone. Želim Vam zabavu i smijeha.

No comments:

Post a Comment