Tuesday 25 October 2011

Francuski pletenica Bangs

Pletenica frizura je bez sumnje jedan od najstarijih frizura. Međutim, oni su još uvijek vole milijuni žena diljem svijeta. Razlog se, svoje lako održavanje kao i elegantnim i uredan izgled da ti pletenica frizura može stvoriti. These frizure, čini se osobito je koristan u upravljanju tresses tijekom vrućih ljetnih dana. Danas možemo vidjeti puno eksperimenata provodi s nekim popularnim pletenicama, osobito Francuzi i Nizozemci pletenicu. Sofisticirani izgled koji je francuski pletenica može stvoriti i dalje se njeguje žene diljem svijeta. Ovaj svestrani pletenica također može koristiti za stvaranje neke druge trendy frizura, od čega je francuski pletenica šiške je vrijedno spomena. U ovom članku ćemo razgovarati o francuskom pletenica i francuski pletenica šiške, korak po korak upute.
Francuski pletenica
Francuski pletenica je obično malo složeniji nego jednostavno engleski pletenicu. Osnovna Francuski pletenicu je stvorio prvi uzimajući mali dio kose na vrhu glave, a ronjenje na tri jednaka dijela. Then, desnom dijelu of hair is crossed over the middle section, after which the left section is crossed over the srednjem dijelu. Sada, uzeti mali dio dlake na desnoj strani, to dodati na postojeće pravo cjedilu i prijeći preko srednjeg dijela. Zatim uzeti novu sekciju kose s lijeve strane, dodajte ga u lijevo vlasi kose i prijeći preko srednjeg dijela. Nastaviti ovaj proces dodavanja novih dijelovi kose s obje strane, a zatim ih preći srednjem dijelu, dok ne dobijete željeni duljinu za Francuski pletenica. Saznajte više o tome kako francuskom pletenicu.
Francuski pletenica Bangs Upute
Pletena šiške su posebno poželjno držati kosu urednim tijekom ljetnih dana. Prije početka pletenice procesa, vrlo je preporučljivo zagladimo iz vaše kose, posebno ako je kovrčavu and neposlušnu. Budite sigurni da vlažiti tako kose s malo vode ili neke hair styling proizvoda. Sada, uklonite sve zaplet lagano češljanje kose. Kada kosa spreman, odlučiti kojoj strani kosu da dio. To bi mogla biti desno ili lijevo, ovisno na kojoj strani želite nositi pletenice Bang. Sada, odvojiti šiške od ostatka kose, a da to učinite, zgrabite sve kose na oko 2 cm od čela. Sada, vezati ostatak kose u rep dok ne završite s vašim pletena šiške.
Da bi francuski pletenicu šiške, početi od vrha šiške. Uzmi mali dio kose iz šiške i razdijelite na tri dijela. Cross desnom dijelu dlakom na srednjem dijelu, a zatim prelaze lijevo odjeljak preko srednjem dijelu, kako bi se stvorili osnovni pletenicu. Sada, zgrabite dio kose s desne strane i dodati ga pravo vlasi kose, prije prelaska sredine cjedilu. Da li ista stvar pri prijelazu s lijeve vlasi kose preko Bliskog cjedilu, na isti način onako kako biste to pri izradi klasičnih Francuski pletenicu. Drugim rijecima, držati dodajući nove dionice dlake na obje strane, pred njima prijelaz preko srednjem dijelu. Nastaviti u tom način pletenice the šiške preko glave dok ne dođete do uha. Na ovom mjestu možete osigurati pletenica u rep ili jednostavno to popraviti s Bobby pin na povratak u uho. Saznajte više o:, Francuski pletenica frizura, Side Francuski pletenica, ovo je sve kako za francuski pletenice sebe šiške. Sada, koliko je ostatak kose tiče, to možete učiniti mnogo stvari koje treba napraviti neke jedinstvene frizura. Možete ili prepustiti kosu samo visiti dolje, kao i obično ili je sigurno u jednom dijelu konjski rep. Također možete se odlučiti za frizuru updo dobiti elegantan izgled. Ukratko, francuski pletenica šiške frizura je jedan od rijetkih frizura koja radi jednako dobro i za dugo, kao i kratku kosu, i to je razlog zašto se tako mnoge žene vole sport ovaj jednostavan, ali lijepa frizura.

No comments:

Post a Comment