Wednesday 12 October 2011

Uklanjanje Ljepila iz kože

Mnogi vrijeme ljepilo palicama na vašoj koži, dok ga koristite i postaje zaista teško da biste dobili osloboditi od njega. Možda samo pokušajte ga isključite pranje sapunom i vodom, ali nikakve koristi! Daljnje možda samo ga ostavite kao što je i ona će biti očišćena na vlastitu kao dani proći dalje. Superglue je jedan od najjačih ljepila koja spaja vrlo brzo i jasno je teško. Ste slučajno možda dobiti svoje prste lijepe jedni druge zbog ovoga ili bilo koju drugu vrstu ljepila. Također, ljepljive trake može ostaviti da se ljepljive supstance na kožu. Tako ćete možda se pitate kako to maknuti ljepilo od kože. Dakle ovdje su neke načine za uklanjanje ljepila što možete isprobati. Saznajte više informacija o mrlju uklanjanje.
Načini uklanjanja ljepila od kože
Vazelin; Trebat će vam vazelina i turpija za nokte ima fini pijesak za ovaj zadatak. Alternativno možete također imati jedan balzam za usne koji sadrži vazelina. Nanesite i masirajte ga na kožu oko dvije minute. Sada, samo držite datoteku u ruke i početi trljanje preko kože zahvaćene nježno. Ovo će ukloniti ljepila i vazelina će pomoći zaštititi vašu kožu od daljnjeg oštećenja. Tu je više o vazelina namjene.
Tople Sažimanje, topla je korisno stisnuti u uklanjanju zavoj ljepila od kože. Dakle, trebate slijediti ove korake prije nego uklonite zavoj, a ne nakon njega! Nanesite toplo oblog cijeloga povez za oko 30 sekundi. Sada polako izvadite povez i očistite kožu s toplom vodom. Ako ne želite da se rana smočiti, a zatim učinite sljedeće trik, dok uklanjanjem povez. Puhati toplog zraka iz sušila za kosu preko povez za minutu i polako skinite povez.
Lak za nokte, uzmi jedan od vaših remover nokta nokte i početi raditi na ovaj jednostavan postupak za uklanjanje ljepila. Mrlja ga na ljepilo lijevo preko kože koristeći pamuk loptu. Možete vidjeti omekšavanje ljepilo. Sada odmah obrišite pamuk loptu. Dalje ga četkom sa starim četkice za zube, ako je potrebno. Pobrinite se da ne probati ovo na ranjenog ili osjetljivu kožu.
Biljno ulje; Primjena biljno ulje je poznato da se učinkovit u uklanjanju ljepilo od kože. Možete iskoristiti ovu ulja na ručnik. Sada početi trljanje područja kože tijekom kojih se ljepilo ostaje, temeljito nekoliko minuta. Također možete primijeniti bademovo ulje, maslinovo ulje ili baby ulje umjesto biljnog ulja.
Izopropil alkohol; izopropil alkohol je poznato da se učinkovit u uklanjanju ljepila od kože. Nanesite ga u isti način kao što je spomenuto povrća ulja i zatim obrišite. Alkohol odmah otapa ljepilo i pruža vam olakšanje iz tog ljepljivost.
Ljepila za uklanjanje jastučići, možete jednostavno otići u ljekarnu i pitati za ljepilo uklanjanje jastučići za uklanjanje ostataka ljepila. To su dostupni u različitim marki. These ljepilo se lako briše način kako očistiti vašu kožu u slučaju bilo kojeg od gore navedenih stvari nisu dostupne.
Pa ovi su neke načine uklanjanje ljepila. Pa, umjesto uzimajući u ovaj iritantan zadatak, možete poduzeti mjere opreza kako bi izbjegli ovaj problem. Primjena biljnog ulja na ruke prije nego radite s takvim ljepila koja bi mogla zapeti na vašoj koži je dobra ideja. U ozbiljnim slučajevima kao što je ljepilo držati na usnama, vjeđama, itd. najbolje je da se vodite osobu doktoru.

No comments:

Post a Comment