Friday 14 October 2011

Okular Frame popravak

Ako ste redoviti korisnik naočala li siguran moraju znati kako su ranjivi su lomovima. Oni su ove neugodne naviku razbijanja kad god imate nešto važno postrojilo se i nemaju vremena da ih ispustite na radionici za popravak. Ako nemate rezervnih naočala, a zatim to može biti lukav situaciju za vas. Što ako biste mogli popraviti slomljena okvir sebe i da previše ni u kojem trenutku? Zvuči nevjerojatno, zar ne? Pa, okular okvira popravak setove koje su lako dostupni na drogama pohranjuje vam omogućiti da popraviti slomljena eyeglasses sebe. Dakle, saznajte kako ove setove će vam pomoći s okvirom naočala popravak.
Okular Frame popravak setove
Okular okvira za popravak kit je veliku korisnost, a mora imati za svakoga tko redovito koristi naočale. Ove setove doći u vrlo pogodan za izvođenje manje popravke na čaše. Setove može kupiti od hardvera dućan ili apoteka. Dolazi u kompaktnom putovanja slučaju, što ga čini vrlo jednostavno koristiti i nositi. The kit obično se sastoji od dva odvijači s nastavkom ručke, četiri vijka u različitim veličinama i dva nos jastučići, dva gumena prstena, naočale remen i povećalo. Setove može koristiti za metal, kao i plastična okular okvira popravak. Alate i dijelove za popravak okular je navedeno u kompletu su obično dovoljni za popravak zajedničkih oštećenjima i problemi koji nastaju zbog grubo rukovanje.
How to Utočište Eyeglasses s set za popravak
Prva stvar koju morate učiniti dok je pokušavao popraviti naočale sebe je provjeriti štetu na okvir. Povećalo se može koristiti za usko gledati zahvaćeni dijelovi okvira. Često, oštećenje je manjoj mjeri, kao što je pružio spojnica, nedostaje vijak, itd. Ako ste pruži šarke, a zatim koristiti kliješta savijati šarke natrag pažljivo. Pobrinite se da ne izgrepsti površinu stakala u tom procesu. Primjena ljepljive trake na vrhu kliješta može smanjiti mogućnost štete zbog grebanje. Druga mogućnost savijati šarke natrag na mjesto povući gumenih prstenova preko šarke. Alternativno, možete koristiti i ortodontske gume u istu svrhu. Više o okular popravak lens ispočetka.
Drugi čest problem s eyeglasses je popuštanje vijaka zbog redovite rukovanja. Slobodni vijak na kraju padne, odvajanje spojnica iz čaše. Možete jednostavno zamijenite vijak s bilo isporučene vijke s kit. Koristite odvijač malen osigurati vijak čvrsto u rupu. Ako se zavinuti ne stane u rupu, koristite mali pin sigurnosti držati spojnica, dok ne pronađete pravu veličine vijka. Više o naočale ispočetka popravak.
Ako imate slomljena spojnica, a zatim upotrijebite brzo lijepljenje držati slomljena dijelova zajedno. Pazite da je površina čista i lišena bilo kakve prljavštine, prije nanošenja ljepila. Ako su vaše eyeglasses oštećen do te mjere da se ne može popraviti kod kuće, onda neće imati izbora nego da ih ispusti u radionici za popravak. Neke tvrtke omogućuju vam na mail oštećene čaše i dostaviti popraviti one u par dana. Vas se očekuje da plaćaju oko 30 dolara za popravak posao u takvim trgovinama. Vi svibanj također dobiti naočale popravljao od trgovine, gdje ste ih kupili. If the naočale su nepopravljiv, onda zamjena okular okvira postaje neizbježan. Također pročitajte na čišćenje naočale.
Tako, okular okvira setove za popravak stvarno mogu vam pomoći da popravite vaše naočale privremeno i posuditi vas neko vrijeme prije nego što možete kupiti nove. Ipak, ne pokušavajte kapitalna djela popravak setove s tim, drugi možda završiti radiš više oštećenje okular okvira.

No comments:

Post a Comment