Wednesday 19 October 2011

Kane za kosu

Kana se dobiva iz cvjetnica. Koristi se za boja kosa, koža, nokti, koža i vuna također. Henna se također koristi kako bi privremeno kana tetovaža. Postoji dvije vrste kane, jedan kanu za dobivanje crne boje efekt, drugi tip kane se koristi da se dobije crvena boja efekt. Kana je dostupan u obliku praha, a može biti u tijesto, a zatim primijeniti na kosu ili drugih dijelova tijela. Kane za kosu se može koristiti za to bojanje, for raste kosa duže, za kondicioniranje to ili kako bi spriječio gubitak kose. S obzirom na nastavku su upute o tome kako koristiti za kosu kane uređaj i bojanje. Pročitajte više na bojanje kose idejama.
Kako koristiti Henna za kosu?; Kana boja kose je sve prirodno i sigurno boje za kosu, koje trajno boje kose i ne sadrži nikakve kemikalije opora. Dakle, to je bolja opcija preko komercijalnih boje proizvoda koji sadrži bjelilo ili drugim kemikalijama.
Stvari koje će trebati koristiti isključivo za Vašu kosu Henna bojanje / uređaj:; Limunov sok, Plastične posude; jednokratnu plastičnu kapa za tuširanje, Spoon, jednokratnu plastične rukavice, par ručnika, jedan stari t-shirt, Kana, vode, četkice za odnose boja; korak # 1: Možete primijeniti kane zalijepiti na nauljeni dlake na stanje vaše kose i bolje. No, ako ste mislili na bojanje vaše kose a zatim provjerite je li dlačice shampooed.
Korak # 2: Kupi paket kvalitete kane u prahu, a zatim ga ulijte u plastičnu posudu. Zatim dodati sok od 1 limuna da ga, za dodatne njegu kose. Započnite miješanje sok s paste, onda držati dodajući vodu u prahu, i to miješati dok ne postane tijesto koje je dosljednost skute.
Korak # 3 Pokrijte zdjelu s plastičnom folijom i ostavite ga da sjedi preko noći na sobnoj temperaturi, ovo učinit će Vaš boja posljednji čak i više i dati jarke boje.
Korak # 4: U jutarnjim satima, češlja kosu, nose stari t-shirt i podijelite vaše kose u različite dijelove. Pomiješajte kanu tijesto opet, a zatim početi od svoje kose i vlasište nanesite tijesto kane do vrhove kose.
Korak 5: provjerite da li koristite plastične rukavice dok rukujete kane. Na ovaj način, pomoću četke, primijeniti kana zalijepiti na svim dijelovima kose. Ako imate dugu kosu, onda možete ga vezati u kolač, ako želite. Osigurati, nema kane na vrat oko vaše uši i čelo, ili ovih područjima kože također će dobiti boji.
Korak # 6: Onda pokriti glavu s jednokratnu kapa za tuširanje. Neka kane sjesti oko 2-4 sati. Ako vam je kosa su otporni na boje za kosu, onda ga možete ostaviti za nekoliko sati duže.
Korak # 7: Zatim oprati kosu čistom vodom i pokušati ukloniti koliko kane iz kose moguće. Zatim upotrijebite šampon oprati kosu, a ako želite možete koristiti regenerator nakon shampooing kosu.
Na ovaj način možete koristiti za kosu kane bojenje ili uređaj kad god želite. Ako želite kane za gubitak kose ili želite koristiti kane za rast kose, onda ćete ga koristiti 2-3 puta u mjesec dana. Ako vam se ne sviđa crvene boje boja koja kane daje, također možete uzeti u obzir dodavanje jedan žlica kave, a što kane tijesto, a zatim ga primijeniti na svoju kosu. To će dati tamnije smeđe boje boja za kosu. Korištenjem kava, još uvijek ćete dobiti smeđu boju boja kose, te će se moći izbjeći crveno hladu.

No comments:

Post a Comment