Thursday 20 October 2011

Kalup i plijesni uklanjanje

Kalup i plijesan rast je najčešće naći u tim područjima kuće koje se toplo, vlage i vlažna. Uglavnom, sve ove uvjete olakšati rast kalup i plijesni. Zbog toga, oni brzo rastu u podrumima, kupatila, kuhinje, praonica područja, itd. Ta vrsta gljiva može narasti na bilo kojoj površini. To uključuje podovima, zidovima, drva, kože, papira, odjeće, itd. Tražimo načine za kalup i plijesni uklanjanje kako bi se spriječilo veliku štetu nastalu tih površina po ružne mrlje.
Kalup i plijesni uklanjanje od kuće, Podovi i zidovi kupaonice, podrum, i kuhinja su neke od tih područja gdje je rast plijesni i plijesni je maksimalan. Postoji nekoliko kalup i plijesni uklanjanje proizvodi koji su dostupni na tržištu i može se koristiti ih ubiti. Također možete razrijedite izbjeljivač s vodom za kalup uklanjanje iz zidu i podu površina. Međutim, provjerite da li zaštititi sebe uz pravilnu zaštitnu opremu kao što su ruke rukavice, zaštitne naočale i masku prilikom rukovanja tim opora kemikalija. Ukoliko ste obličje za neki siguran ali učinkoviti čistač, onda možete koristiti ulje stabla čaja. To ne samo da ubija plijesni i plijesni, ali i spriječiti ih vraća.
Kalup i plijesni uklanjanje od kože, Pogled na kalup i plijesni rastu na svoje omiljene kožnu jaknu ili cipele je dužan da ste uzrujani. Međutim, možete dobiti osloboditi od tih marks s desne tehnika. Za početak, uzmi mekani kist i izbrisati ga preko kalupa devastiranom području ukloniti labavo vezane plijesni. Zatim pripremiti rješenje pomoću miješanje gore jednake količine denaturirani alkohol i vode. Navlažite pamučnom tkaninom u smjesu i nježno ga utrljajte na kožu površine. Pustiti da se osuši do temeljito. Konačno, koristiti sedlo sapun za čišćenje bilo koji ostatak kalup i plijesni.
Kalup i plijesni Uklanjanje iz Wood; Ponajprije, očistite mildewed površinu drveta temeljito uz pomoć toploj sapunici i spuzvicu za ribanje. Pročistite površinu nježno inače drva završiti svibanj dobiti oštećena. Zatim isperite sapunom s vodom i osušite drvene površine s čistim komad tkanine. Sada morate dezinficirati drvo primjenom razrijeđena varikina rješenje. Zatim isprati s običnom vodom i osušite površine drva s krpom. Ako je drvo površina nedovršena, tada umjesto bjelila, koristite mješavina jednake količine alkohola i vode i pustiti da se osuši na zraku. Nakon površine drva je slobodan od plijesni, to slikati s plijesni, otporna boja za bolju zaštitu. Znati više o uklonili plijesan od drveta.
Uklanjanje kalup i plijesni, od odjeće; Skinite suha i labave kalup i plijesni, od odjeće četkanjem tkaninu. Zatim nanesite malo soka od limete na licu mjesta i utrljati sol zajednički preko njega. Ako se prijavljujete vapno soka na rublje u boji onda napraviti patch test na bilo kojem kutu području vidjeti ako je boja nestati ili ne. Ostavite platno u sunce za sušenje. Toplina sunca će ubiti preostale plijesni. Zatim oprati s odjeće s toplom vode i deterdženta. If mrlje su još uvijek vidljivi onda morate koristiti razrijeđen klor bjelilo u kalup i plijesni uklanjanje od tkanine. Dodajte jednu žličicu klor bjelilo u čašu vode i primijeniti ga na mrlju. Pričekajte 10 minuta i onda isprati. Ne koristite izbjeljivač if the odjeća materijal svile ili vune.
Saznajte više na:; Kako očistiti kalup i plijesni, kalup i plijesni remover, Kao što možete vidjeti, plijesan i plijesan uklanjanje je teška zadaća. Stoga, jednom imate stečen osloboditi od njima, trebali biste poduzeti odgovarajuće mjere spriječiti njihovo daljnji rast u budućnosti. Investirajte u odvlaživači kao što to može provjeriti vlažnost i vlažnost zraka u kući. Koristite vakuum čistač s HEPA filter za čisti kuću koja će usisati kalup spore i zadržati zrak slobodan od nečistoća. Pare pare i čišćenje čiste i dezinficiraju kuću vrlo učinkovito.

No comments:

Post a Comment