Thursday 6 October 2011

Granit Transformacije troškova

Kuhinja countertop zauzima znatan prostor na bilo koji kuhinji. Izgled kuhinje prvom redu ovisi o izgledu countertop. Postoje mnoge opcije dostupne u materijalima za kuhinje countertops. Međutim, ako je kuhinja pregradnja na vaš um, onda ste vjerojatno željeli dati novi izgled vašem countertop, bez prolazi kroz mnogo rušenja rada. U tom slucaju, granit transformacije mogao biti vaš idealan izbor. Prije no što nađete se procjena za granit transformacije cijenu, neka nas razumjeti o granita transformacijama u većim detaljima. Više o granita countertop njegov trošak.
Što su Granit Transformacije
Granit transformacije su u osnovi čvrste projektirana kamenim pločama koje su opremljeni preko countertops. Oni su proizvedeni od granita miješanje u prahu i nekim polimerima. Ostalo kamenje i kvarcni također se dodaju u smjesu. Rezultanta proizvod je mrlja otporan na ogrebotine dokazivanja, otporna na toplinu i posjeduje gotovo sve kvalitete pravog granita. Najveća prednost od granita transformacije je da vas se ne zahtijeva se rušiti postojeće strukture countertop za instalaciju novu. To štedi puno problema i nered da se rezultati zbog teških rušenja rad. Granit ploče montažnih i prefinished na stranicama proizvođača samo. Readymade ploči zatim instalirao u klijentovu kuhinja bez puno zidane posla. Cijeli posao je završen u roku od jednog dana.
Koliko Granit Transformacije cijene
Kada naručiti s tvrtku granita transformacije, tvrtka šalje svoje vješti obrtnici poduzeti mjere vaše countertop veličine. Tijekom tog vremena, oni vam dati procjenu troška od granita transformacija po Vašim individualnim mjerenja i specifikacije. Troškovi uglavnom uključuju izrada i ugradnja troškove. Međutim, budite sigurni da uključuje i troškova prijevoza, kao i troškovi za izvlačenje materijala.
Općenito, troškovi granit transformacija je gotovo jednak trošak rušenja postojećih countertop i instaliranja novog pločice u backsplash. To je razlog zašto mnogi ljudi vole ići na 'pravu stvar'. If granita transformacije bilo jeftinije, da bi se doista svaki homeowner prva izbor za pregradnja kuhinja countertop. Trošak raste ako se traži da ga instalirati na postojeće countertop s dodatnim prilagođene značajke. U prosjeku, granita transformacije cijene po kvadratnom metru smo negdje između 60 USD - USD 80. Ako planirate da ga instalirati na postojeće countertop, onda budite spremni provesti bilo gdje između 90 USD - USD 130 po kvadratnom metru. Vrhunske kvalitete transformacije granit svibanj trošak vam malo više od toga.
Granit Transformacije Care
Iako su, granita transformacije su jednostavno na održavanju trebate da se brinu za njih povećati njihovu dugovječnost. Morate voditi brigu za granita transformacije u prilično mnogo sličan način kao što bi za granit countertops. To obuhvaća, brišući topla izlijevanja neposredno iz površine i štiti od izvora topline. Iako je granit površina je manje vjerojatno da će doći do erozije zbog kiselih tvari, da li može izazvati mrlje na površini. Granit površine treba čistiti posebnim kamenim čišćenje samo, da je s mekom spužvom ili krpom. Deterdžent za pranje posuđa ne smiju biti najbolje za čišćenje granita površinu kao što je polako damages njega. Ne stavljajte vruće lonce i tave direktno na granit, umjesto da uvijek staviti vruće obloge ispod njih. Na kraju, izbjegavati usitnjavanje ili rezanje izravno na granitu površini. Više o granita countertop skrbi.
Dakle, granit transformacije mogao biti vaš izbor ako želite izbjeći nered tijekom modeliranja rada. Međutim, s obzirom na zanemariv razlika između granita transformacije troškova i troškova stvarnih granita countertop, možda nećete moći spremiti puno.

No comments:

Post a Comment