Wednesday 5 October 2011

Obveza pitanja

Obveza pitanja su jedan od najčešćih problema odnosa koji stvaraju pukotine u inače zdravog odnosa. Kad je čovjek rekao da su 'predanost problema' je općenito podrazumijeva da je on ili ona ne može obvezati na njegov ili njezin partner. Uvjeti Predanost fobija i predanost pitanjima se koriste prilično naizmjenično. No, ostaje činjenica da iako ste vjerojatno ljubav vašeg partnera, vaš partner jednostavno nije u mogućnosti izvršiti obvezu braka ili barem jedan dugoročni odnos prema vama.
I, zašto se ponizi partner osobe koja ima posvećenost pitanjima? Jednostavno zato što tog partnera želi osigurati svoju budućnost traže opredjeljenje. I kad druga osoba nije u mogućnosti da ga dati, to stvara ponor u odnos koji može biti fiksna u samo dva načina: ili je obaveza phobe mijenja svoj način razmišljanja ili drugi partner Prihvaćajući činjenicu da je opredjeljenje-phobe is jednostavno ne mogu. Neka nam pogled na temu opredjeljenje pitanja dodatno ga razumjeti bolje. Čitajte na za više o predanosti phobic ljudi.
Uzroci Predanost pitanja
Često ljudi, koji imaju obvezu suočiti pitanja u odnosima, suočavaju s problemima navodeći da većina stvari u životu. Očito je problem s predanost phobe ne može vjerovati njegov ili njezin donošenja odluka i opravdavaju to. Obveza phobe often zapitati da li je preuzeo pravu odluku i da li on može staviti kroz nju. Na onoj mjeri u kojoj on ili ona konačno izbjegavati samu ideju uzimanje vlastite odluke. To je stav koji je na kraju im utječe i je uzrok svojih problema u počinjenju nekoga. Čitajte na za više na strah od obveza u odnosima
Drugi uzrok opredjeljenje pitanja koja je vrlo čest u žena je u strahu od gubitka slobode. Karijera-minded žene, koje imaju dobru posla i uživati ​​u svoj rad, svoju slobodu i njihovog načina života straha mogućnost da veže-dolje s domaćim poslovima, rađanje i zapravo radi kao javno zastupnik za svoje muževe, koje će sve, ali iskočiti njihov profesionalni život. Muškarci također imaju ovu vrstu straha da će biti progonjeni od strane i kokoš-pecked svojim suprugama koji bi isječak svoje društvene krila. Oni također smatraju da braka ili obvezu može uništiti romantiku koja postoji nekada. Čitanje na, za više na strah od obveza u žena.
Treći zajednički razlog za opredjeljenje pitanja je strah od izdaje. Često, nakon što dolazi iz lošeg iskustva da je bio priključen na nešto ili nekoga samo da ga izgubiti, ljudi čuditi ako oni uvijek treba biti vezan za nešto ikad ponovo. Boje osjećaj da otpusti nečega što je jako volio, nešto oni su bili toliko prilogu da ih dovodi do vjerujući da je budistički idealizam nastave ukupno izdvojenost je ispravan način. I stoga, oni su strah da ako se obvežu na nekoga i svog partnera da ih izdaje ... dobro, oni ne žele razmišljati o tome uopće. Čitajte na za više na strah od obveza u muškaraca.
Suočavanje s Predanost Pitanja
Suočavanje s muškarcima predanost pitanjima i žene predanost pitanjima može biti teška. Ali jedini način da se bave opredjeljenje fobije svog partnera sa strpljenjem. Samo uz strpljenje će vaš partner dobiti natrag povjerenje kako bi svoje vlastite odluke i obvezati na vas za ostatak svog života. Nema smisla žuriti predanost phobe napraviti obveze jer to će samo stvoriti širu ponor u vašoj vezi i propast. Dakle, biti mirni i razumijevanje vašeg partnera problemima te ih uvjeriti da ste spremni čekati dok ne riješe svoje obveze pitanja. Čitajte na predanost fobija znakova
Naravno, phobe predanost ovdje ne mogu sjediti čvrsto i neka nastojanja svojih partnera ići uzalud. Opredjeljenje phobes na svom dijelu također treba pokušati razumjeti i cijeniti napore svojih partnera i probati i dobiti više od straha od obveza prema njima.
Dakle, ovo je sve o predanost pitanjima. Važno je da oba partnera u ljubavnoj vezi naučiti da se prilagodi očekivanjima jedni druge tako, možda neće biti daljnje probleme u odnosima.

No comments:

Post a Comment