Sunday 9 October 2011

Squeaking kočnice

Oni koji redovno voziti automobile, mislim da jedna od najgorih noćnih mora da bi se čuti kočnice daje loš cika - možda vam reći da oni nisu u dobrom stanju. Što god bilo, činjenica je da squeaking kočnice baš i nisu ugodan zvuk čuti. U ekstremnim slučajevima, ako se nešto dogodi da se u redu s vašim kočnice, najvažniji dijelovi automobila, to može uništiti vaš cijeli dan. Kako ste onda rješavanja ove i razbijanje squealing pitanje? Nemojte očajavati ili se nevolje! Dovoljno je provjeriti tekst koji dolaze!
Zašto Kočnice Squeak
Brake Pad trošenja i habanja; Izmoren kočnice jastučići su najčešći razlozi za škripav kočnice. Kočnica obično jastučići su ugrađeni u trošenja i habanja pokazatelja. Ovi pokazatelji su male metalne trake koje su ugrađeni i spojio u materijalu s kojim kočnice jastučić je napravio. Kada se te trake dobiti izloženi i oni trljati protiv predenje kočnice rotorima, rezultat je kočnice koje spasti. Pročitajte više na popravak kočnica upute.
Brake Pad Vibracije, a ako kočnice jastučići tresti ili vibrirati kada se primjenjuju, to dovodi do nepravilnog ili neravnomjeran pritisak na kočnice rotora vrti. To dovodi do smanjenja snage kočnica, brušenje i squeaking kočnica. Pročitajte više na popravak automobila.
Dusty kočnice, s trošenja i habanja kočione pločice, malu pauzu čestice prašine se prolio. Te čestice obuhvaća površinu predenje kočnice rotor, uzrokujući squeaking kočnice na automobilu.
Kočnice rotorima i čeljusti, kočnice rotora izrađeni su na takav način da njihovi glatke i ravne površine lako drže čeljusti kočnica. Kočione rotorima nisu u dobrom stanju, oni predstavljaju neravnoj podlozi za čeljusti kočnica držati. To dovodi do squeaking kočnice u automobilima. Čeljusti kočnica imaju funkciju cijeđenje kočnica cipele čvrsto protiv rotora. Neravnomjerna papuča aplikacija na račun bilo kakvih problema u čeljusti dovodi do squeaking kočnice tijekom vožnje.
Nakon uzroke prekida squealing, pogledajte na rješenje da to spriječi. Pročitajte više o; Kako zamijeniti kočioni Rotori; Car kočnica problema; Brake Caliper Popravak, kako zaustaviti squeaking Kočnice
Cika # 1; Uklonite stezaljku od rotora i zamijeniti kočnice jastučići ih čupanje. Postavite nove jedinice na šestar klipova. Kočnicu jastučići spomenuto ranije izrađeni su na takav način da oni ukazuju na svoje trošenje i trganju.
Cika # 2; Uklonite izvorni bubanj kočnice cipele uzimajući u bubanj iz montaže i slijedi tu po objavljivanju izvora drži cipela u mjestu. Struganje i squealing cipela materijala ako padne ispod granice sigurno debljine je uobičajeno. Međutim, ne cipela dolaze s squealer karticu kao što je disk kočnice. Osim toga, kako bi izbjegli pojavu squeaky kočnice, provjeriti da li postoje krhotine u bubnju prije zamjene cipele. Pročitajte više na kočnice jastučići zamjenu.
Cika # 3; prskanje disk kočnica preljev u liberalnim količinama, na otvaranju centru šestar will rubnik škripav kočnice. To će pomoći odijevanja do stražnjeg dijela jastučići disk kočnica. Cilj preljev je pomoći razine šestar klip dohvatiti jastuk i to zabranjuju dodirivanje rotora kada nije u uporabi.
Cika # 4, ako je kočnice nisu bili u uporabi već nekoliko sati i hladne, operite kočnice koristeći visokotlačno crijevo. Squeaking kočnice zbog prašinu i krhotine na kočnice jastučići će prestati s tim.
Cika # 5.; Posljednja stvar koju možete napraviti za sprečavanje squeaking kočnice je da vidi je li master cilindar ima odgovarajuće razina tekućine i boje. To se može obaviti uvid tekućine u cilindar. Ovog cilindra se nalazi ispod poklopca na strani vatrozida za vozača strani. Tekućina bi trebao biti zlatno, a ne smeđa ili crna.
Sve te stvari mogu pomoći da se izbjegne učestalost škripav kočnice. Svi trebate je zadržati bliski gledati na unutrašnjem djelovanju u automobilu! Ono što je najvažnije, biti uključeni i reći bye bye to squeaking kočnice!
Ovo je mjesto gdje ću odjaviti! Pazite vašeg automobila!

No comments:

Post a Comment