Sunday 9 October 2011

Dimnjačarskih troškova

Ako tvoj je jedan od onih rijetkih modernih domova koji još uvijek ima kamin ili plinski štednjak, periodična čišćenja dimnjaka je potrebno za vas. Razlog da dimnjačar i čišćenje treba uzeti ozbiljno je da su mnogi požari uzrokovani zbog nečist i začepljen dimnjaka zaključan zapaljivom materijala. Budući da ste čitajući ovaj članak, siguran sam da ste jedan od rijetkih koji su shvatili važnost dobivanja dimnjačar. U ovom članku, ja pružiti procjena troškova dimnjačar vam.
Zašto je dimnjačarskih važno?
Prije no što sam vam dati procjenu troška dimnjačar, da vidimo zašto dimnjaka čišćenje je važno. Jedan od glavnih razloga je da provjerite je li željena ulaznu točku u Božić za Djeda Mraza se briše se i čisti za ulazak! Šalite! Dimnjačari prvenstveno su usmjerene na uklanjanje zapaljivih tvari zove kreozotom koji je prvenstveno odgovoran za niz požara incidenata izazvao u začepljene dimnjaka. To je jedan je od najčešćih problema dimnjak. Burning drvo uz određene fosilnih goriva u kamin vodi do stvaranja kreozot.
Zbog nepotpune izgaranje, volatile nafte i ugljika čestice pomiješan s dimom, proizlaze iz kaminom i dobiti pohranjena na dimnjak zidovima zbog kondenzacije i adsorpcije. Ova mješavina izaziva crnu i plavu taloženje na unutrašnjost dimnjaka which is kreozot.
If dimnjaka održavanje i čišćenje ne provodi periodično, kreozotom ide na gomilajućim i debljine slojeva oblika i otežavaju izlaz dima iz dimnjaka i postupno dovesti do povećanog nepotpunog izgaranja. To dovodi do još više zadebljanje kreozot, koji je sada potencijalni bomba čekaju da eksplodiraju.
Kao i kada je dovoljno energije i kisika dolazi do njega, kreozotom depozita gori i eksplodira, što je dovelo do brzog izbijanja požar koji se širi brzo, ako dođe u dodir s drugim zapaljivim tvarima. Izvori otkrivaju da čak 73% svih požara i grijanje četvrtine kućanstava požara nastaju zbog nakupljanja kreozot i nemar u dobivanju dimnjaka čišćenje učinili.
Postoji profesionalni čišćenje dimnjaka koje obavljaju puni dimnjak čist gore kako bi spriječio takav problem. Razlog dimnjak počistiti na vlastite se ne preporučuje je akumulacija kancerogene tvari na zidovima koje bi mogle štetiti vašem zdravlju, u slučaju odgovarajuće mjere opreza ne uzima. Stručni dimnjak čistilica use maske i specijalizirane opreme za čišćenje očistiti vaš dimnjak, i negirati opasnost od požara.
Koliko Trošak dimnjačarskih?
Što god se dimnjačar cijena i troškova, noseći ih je vrijedno, u odnosu na rizik od sebe zadavao oštećenja imovine i gubici zbog požara. Postoje profesionalni tvrtke vani koji povremeno poduzimaju počistiti posao svog dimnjaka, na ugovornoj osnovi. Ovjerena dimnjačar koje tim tvrtkama osigurava da možete se odmoriti sigurni o Vašoj dimnjak nanošenja bilo kakve opasnosti od požara.
Ovisno o potrebama čišćenje posao, trošak sweep dimnjak mogu biti u opsegu 80 $ na više od 200 dolara. Tipičan prosječni dimnjačar troškovi su oko 150 dolara koji uključuje vakuum čišćenje dimnjaka i kamina. Vi svibanj također dobiti vaš štednjak drva i umeće očistiti uz kamin. U tom slučaju, trošak pomesti dimnjak svibanj biti više od 200 $. U slučaju da trebate dimnjak obnoviti i druge zamjene, troškovi mogu ići preko 400 dolara. Ovisno o složenosti čišćenje posao, dimnjaka troškovi pomesti će se razlikovati.
Odlaganje jednom dimnjačar svakako ne preporuča, jer u konačnici rizik požara. Ovaj članak vam je dao ideju o tome što je najviše dimnjačar troškova koje možete očekivati. Contact profesionalni čistača u vašem području i traže najviše razumne cijene dimnjačar citati koje možete dobiti.

No comments:

Post a Comment