Wednesday 12 October 2011

Kumin sjemena Vs Ground kumin

Kao što svi znamo, kumin je vrlo važan začin koji je bitan sastojak u jugoistočnoj azijskim kuhanje, posebno indijsku kuhinju. Pikantnim curry ili posudu meksičkog čili neće nikada okus kao mouthwatering bez ove aromatične začine. The kim je suši sjeme cvjetnice biljke koje cvijeće godišnje i pripada peršin obitelji. It snažno aromatično i ima neznatno gorak okus s nutty okus. The kumin sjemena dolazi u tri boje, crna, amber i bijeli s crnim se najviše naširoko koristi. Kumin sjemena su aditiva u hrani, također se koristi za prenošenje različit i kompleksan okus određene visoke kraju gurmanski sirevi. Neke recepte poziv za zemaljske kumin koje je pripremljeno od kumin sjemena. Evo mi ćemo raspravljati o svim o kumin sjemena vs zemlju kumin.
Kumin sjemena Vs Ground kumin: Objašnjenje
The kumin sjemena imaju prugasta uzorak i brod u obliku that sužava na oba kraja. Oni su opor i pomalo gorak s vrlo oštrog okusa. Kao što je prilično snažan začin, treba koristiti štedljivo in jela previše kumin može nadvladati cijelu jelo. To bi trebao biti pohranjen u hermetičan kontejnere i postavlja u hladnom i suhom mjestu kao što je vaša spremište, daleko od sunca. Kumin sjemena mogu biti pohranjeni na taj način do šest tjedna na taj način i oni se mogu koristiti cijeli za kaljenje leća jela ili za začin juhama i varivima. Najbolji način za korištenje cijeli kumin sjemena je sjeme suho pečenje u tavi da izvedeš svog jedinstvenog okusa i mirisa. Suhi pečenje sjemenke kumina će pomoći u oslobađanju ulja u sjemenkama, a time će se pojačati okus. Ako će se koristiti kumin sjemena za kaljenje, onda morate prvo suhe pečenje the kumin sjemena. Zatim uzeti mali tavi i topline nekih biljnih ulja. Nakon što ulje je upravo započela pušenje, uklonite posudu s vatre i pržiti kumin sjemena s drugim cijelu začini kao senf and piskavica. Sipati Ovo ulje zajedno s začinima u svoje juhe i variva dati novu dimenziju okusa na njega.
Ground kumin i sjemenke sastojke se može staviti u većini trgovina, ali to je najbolje tlo neki svoj iz kumin sjemena. Ground kumin je vrlo intenzivan pun oraha okus i malu količinu ide dug put. Ground kumin također bi trebali biti pohranjeni u hermetičan boce daleko od topline i sunčeve svjetlosti. Ground kumin ne sprema, kao i kumin sjemena i možete ih zadržati do 6 do 8 tjedana. Nakon toga tlo kumin počinje gubiti svoj okus i miris i time postaje prestati beskoristan kao začin. Dakle, ovo je informacija o kumin sjemena vs zemlju kumin.
Pretvaranje Sjeme kumina kumin do Ground
Jedan od prednosti kumin sjemena vs zemlju kumin je da tlo kumin se može koristiti za začin juhama i kari i malo mljevenog kima je dovoljno za jelo. To je dobra ideja za mljevenje vlastiti kumina u prahu iz kumin sjemena i ovdje je postupak. Za izradu zemlju kumin trebate topline tava na visoke topline. Sada pečena The kumina sjemena u tavi na laganoj vatri tako da je miješanje kontinuirano s drvenom žlicom. Kada kumin sjemena mijenja boje u tamnije boje i da dobijete blagu aromu prijenos sjemena u zdjelu. Pazite da ne više od pečena the kumin sjemena ili će se okrenuti gorak. Kada prženim kumin sjemena ohladi samljeti ih u žbuke i tučak dok ne dobijete vrlo fini puderast tekstura. Pročitajte više na, kumin pogodnosti, kumin sjemena Substitute; Dakle, ovo je neke od informacija o kumin sjemena vs zemlju kumin. Some kumin sjemena zdravstvene beneficije su svoju sposobnost poboljšati probavu i spriječiti nadimanje. Pored toga kumin sjemena može pomoći izliječiti bol u stomaku i srcu izgorjeti i ulja djeluje kao sedative za liječenje nesanica. Stoga postoje mnoge prednosti konzumiranja kumin sjemena osim svoje kulinarske koristi. Bilo da koristite cijeli kumin sjemena ili zemlju kumin, ovaj začin ima sposobnost poboljšati okus vaše antene.

No comments:

Post a Comment