Sunday 30 October 2011

Zaručnički prsten Etiquette

Želite li pop pitanje i vezati čvor s djevojkom svojih snova? No, clueless o etiketa angažman prsten? Mislim očito ne bi li se zaručnički prsten, a zatim predložiti? Ili još bolje, imate predložene i ona je pristala, te sada moraju proći kroz odgovarajući angažman rituala. Problem je opet da ste uopće ne poznaju o angažman prsten. Pa, to je ono što smo ovdje! Provjerite da li ste imali na ista pitanja u vašem umu o angažman prsten bonton! Pročitajte više na nakit.
Smjernice za angažman prsten
Confusion # 1, Dobro, prvi i najistaknutiji stvar koja može ponekad biti dvosmislen je tko bi trebao nositi prsten. Drugim riječima, je li potrebno da oba potencijalnim mladenka i mladoženja bi trebao nositi? Odgovor je jednostavan. Konvencije i pravilo je da je samo žena nosi prsten. Međutim, s promjenom vremena, ljudi su također sve više nosi tih prstena. Dodaje da predanost čovjeka strani, kao dobro. Osim toga, nosi zaručnički prsten je fantastičan način da bi veza ljubavi i predanosti jači. Flip strane ipak, je da je svibanj pojaviti se da je par je u braku. To ovisi u konačnici o par.
Confusion # 2, a sada dolazi i pitanje angažman prsten etiketa shopping. Pravilo je da je mladoženja mora potrošiti na vjenčanju sam ring. Nevjesta mogu odabrati prsten i dati potencijalnim nevjesta kad se predlaže. Dok mladenka će se također kupuje prstena joj zaručnik. Ako on želi njezino iznenađenje, da on može (bez njenog znanja) znam joj prsten veličine i shodno kupiti prsten. To dodaje lijep dodir na cijela 'Lovey Dovey scene. Ili u nekim slučajevima, budući mladenci mogu ići na prsten shopping zajedno. Nadalje, uobičajeno etiketa je da ako djevojka prihvati prijedlog, ona bi trebala početi nositi prsten. Iako, ovo definitivno nije obavezno koliko je zaručnički prsten etiketa je u pitanju.
Confusion # 3, često se vidi da su muškarci kao i žene nose njihov angažman prsten ili na rukama. Ono što sam primijetio, da žene nose kao prstenje uglavnom u domali prst na lijevoj ruci. There je navodno venu there koja seže tvome srcu, to je razlog zašto. Dok sam vidio muškarce nositi na njihovoj desnoj ruci. Tradicionalno ipak, žene su obavezni nositi angažman prsten na desnoj ruci. Ali to promijenio i sada, opet ovisi u cijelosti o par. Pročitajte više na zaručnički prsten prst.
Confusion # 4; Kažu da dijamant je zauvijek, a to je žena najbolji prijatelj. Ali ako ste mislili da je dijamant je potrebno za angažman prsten, dopustite mi da vam kažem da zaručnički prsten etiketa ne držite jasno da mora biti dijamant angažman prsten. To je par izboru. Što se tiče li se radi o angažman prsten bontonu, cijena je određen proračun će biti mladoženja. Zaručnički prsten etiketa - koliko provesti drugi oštar pitanje za mladoženju. Prema mnogim izvorima, za prsten on ili ona mora potrošiti duplo više od mjesec dana plaće. Za one koji su upravo krenuli na karijeru, oni ne moraju potrošiti toliko. If mladoženja ima obiteljska dragocjenost, u obliku prstena, onda je to neprocjenjivo i mladoženja ne mora provesti denar za to. Mladoženja je u ovom slučaju treba osigurati onda da mladenka bi to dužno poštovanje. To je zbog tradicije generacija je donesen na nju. Pročitajte više o tome kupiti dijamant angažman prsten.
To su nekoliko osnovnih stvari koji su uključeni u angažman prsten etiketa. Čak i ako su opće smjernice i konvencije, nije potrebno za nevjesta i mladoženja slijediti svaku i sve što iz reda ove savjete. What pitanja na kraju dana je ljubav i posebnu povezanost između para. Prsten je samo manifestacija njihovog odnosa! Čak i ako par ne razmjena prstenja i oni fino s njom, to ne bi trebalo utjecati na ljubav između njih!

No comments:

Post a Comment