Thursday 13 October 2011

Hip Hop tetovaže

Nošenje tetovaže Hip Hop je najnoviji trend koji je širenje među tinejdžerima i mlade zajednice kuka hop. Najistaknutiji razlog ljudi nosi ove dizajne body art je da ove tetovaže su sported mnogi poznati slavne osobe u pop glazbene industrije. Mladi su stvarno žele kopirati tetovaže na tijelu napravio od svojih omiljenih repera i hip hop umjetnika. Some tetovaže nose te samo zbog mode, dok drugi imaju specifično značenje vezano uz njihove tetovaže. Pustiti nas znati više o hip-hop tetovaže.
Gdje se Hip Hop Općenito Tetovaže istrošeni?
Hip hop tetovaže mogu biti nošen nigdje, to biti na leđima, vrat, glava, ramena, ruke, prsa i mnogim drugim mjestima. Obično, za tetoviranje hip-hop, rukavi najbolje mjesto da se nosi. Ako vam se pogled na profesionalne repere i danas, oni bi izbor tetovaže po cijelom svom tijelu, kao što je glavni prsima tetovaža spojen na ramena i jedna tetovaža na leđima. Ima nekih umjetnika koji su napravili čak i tetovaže na licu. Žene mogu odabrati da nose te tetovaže na stražnjoj strani na uho ili samo po ramenu.
Sorti u hip-hop tetovaže
Hip hop tetovaže su mješavina raznih dizajna, kao što su plemenske tetovaže, tetovaže Celtic, zmaj tetovaže, anđeo tetovaže, i mnoge druge koje se možete sjetiti. Kaligrafija tetovaže također su naširoko koristi u hip hop kulturi. Uz tetovaže, body piercing i prati stilu koji hip-hop umjetnici žele nositi. Križ tetovaže su obično nosili repera koji svibanj imati duhovni tema u njihovim pjesmama i albumima.
Best Hip Hop tetovaže
Najbolji hip-hop tetovažu vjerojatno je onaj koji je nosi reper 50 Cent. Ovo je tetovažu koja pokriva cijelu leđima sa svojim '50 "logo, što jednostavno pokazuje oko njegova povjerenja u sebe. On je također sportski različitih tetovaža dizajne na svaku od njegove ruke. Čak i Dr. Dre je mnogo različitih tetovaže na njegovom tijelu, ali najpoznatiji je jedan na leđima svoje ruke, što je nešto poput paukove mreže dolaze iz plamena.
Tada dolazi Ludacris s dva primjetan tetovaže. Na njegove lijeve ruke, on pokazuje off križ koji predstavlja Isusa Krista, dok je s desne strane, on ima tetovaža molitve ruke. Najistaknutiji tetovaže Lil Wayne je skup kockica u blizini njegova ramena, a suza tetovaže osim njegove oči. Reper LL Cool J flaunts tetovaža na njegovu desnu ruku, koje obuhvaća dizajn od mikrofona i 'G. Smith 'napisan preko na njemu.
Hip Hop Tetovaže za Vas
Ako želite sportu tetovažu Hip Hop, dobar izbor je napraviti jedan sa omiljenim linijama iz pjesme svoje najbolje reper. Možete čak i odabrati staviti na veliki mural tetovažu na leđima, baš kao profesionalni repera učiniti. Jednostavan način je da koristite kaligrafija spisa as tetovaže na ruci ili na stražnjem dijelu vrata. Možete čak napraviti portret osobu koju volite na ruci, baš kao i način na koji Eminem je učinio.
Opširnije na:; Hip Hop Clothing odjeća, Hip Hop Dance Kostimi, a to je neke informacije o Hip Hop tetovaža. Jedne točke razmišljati o je da ove tetovaže mogu biti pozvani hip-hop tetovaže tek kad rap umjetnici ih nositi. So da tetovaže hip hopa ono što su oni trebali biti, to je dobra ideja da se oblače u odgovarajuće modne kao dobro.

No comments:

Post a Comment