Thursday 27 October 2011

Skunk Miris Uklanjanje od kuće

Eeeewwwwwwww, moj Bože!, Zašto, zašto je to moj dom? To miriše strašno ovdje, baš kao što je netko upravo izgorio gumene gume ovdje! Ima li bilo koji jednostavan i učinkovit način uklanjanja tvor miris?. ~ A harried homeowner koji je muči užasan smrad lijeve strane tvor.
Ako ste previše su iskusni Stinky tvor prskanje okolo svoje kuće ili vaš ljubimac pas koji je donio smrad kuće, onda morate naučiti tvor miris uklanjanje odmah. Skunk miris će otezati oko kuće za stvarno jako dugo i teško da biste dobili osloboditi od. The tvor koristi svoj sprej kao obrambeni mehanizam napada bilo tko doživljava kao prijetnja za životinje ili legla. Miris je poprskan s dvije žlijezde prisutna na obje strane anusa. Strašnu miris je zbog kemikalije nazivaju tiola i može se opisati kao koktel od češnjaka, trulih jaja, spaljena guma mirisa. The Skunk može sprej njegov odvratan koktel koliko je 15 metara, a miris se može otkriti što se tiče jedne milje.
Ako ste previše tražite pravna sredstva za uklanjanje tvor miris iz kuće, onda ovaj članak će vam pomoći s nekoliko jednostavnih, ali učinkovitih metoda. Miris razvija na njemu vlastite ponekad, ali ako je vaša kuća je poprskan izravno ili dovoljno blizu, tada ste u borbu za uske. Sljedeće metode će dokazati koristan u tvor miris uklanjanje iz kuće.
Uklanjanje mirisa iz kuće Skunk
Prvi i glavni korak za tvor miris uklanjanje iz kuće je otvaranjem svih prozora i uključivanje navijača u kući. A dobru ventilaciju pomoći će trošiti miris iz kuće. Tada ćete trebati pripremiti otopinu 3 dijela tople vode i 1 dio octa. Koristite ovaj rješenje za pranje zidova i podova svoje kuće. Ili ste svibanj čak i pokušati što rješenje od 4 dijela vode i 2 dijela klor bjelilo oprati pod.
If the smrdljiv torba je uzeta boravka u vašem domu onda svibanj pokušati dobiti životinja na svoju vlastitu. Sve što trebate učiniti je mjesto puno moljac loptice u mrežaste vrećicu i povezanošću s dugi niz. Then bacanje vrećice ispod kuće. Vi svibanj želite koristiti 3 ili 4 vrećice smješteni na različitim mjestima oko kuće. Ili ste svibanj čak pokušati ispijanje krpom krpe in amonijaka i stavljali ih oko kuće. These mirisi će sigurno učiniti nepozvan and nepoželjan gost spakovati se i otići. Možete pročitati više na načine da biste dobili osloboditi od skunks.
Možete popuniti jedan sprej boca s bijelim octom i sprej oko kuće. To će pomoći ukloniti prirodnih ulja sprayed od tvor i smanjiti Stinky miris. Morate promijeniti filter zraka u peć i klima uređaj. Miris svibanj dobiti zaglavi u filter zraka ili uređaj i držati zadržavali oko kuće. So mijenjanja filtra će smanjiti cirkulaciju i ukloniti miris tvor miris iz kuće.
Mnogo puta, to je pas ili mačka koji je žrtva tvor sprej. Ljubimac donosi kući Skunk uz miris u kući. Morate koristiti 1 pošteda 3% vodikov peroksid, ¾ šalice soda za pečenje i 2 žlica deterdženta jelo koristi za ispiranje posuđa u sudoper. Mic ih u veliku zdjelu i oprati kućne ljubimce ga dok se sastojci još uvijek pjenjenje. Kisika u otopini reagira s tiola i neutralizirati mirise. Možete koristiti ovo rješenje za pranje pasa, mačaka, pa čak i odjeću poprskati po tvor. Možete pročitati više o tome da biste dobili osloboditi od tvor miris psa.
Možete kupiti komercijalne proizvode za uklanjanje tvor miris iz kuće. Yo can kupiti ove komercijalne uklanjanje tvor iz kuće proizvoda koji su ili tekućine ili aerosola mirisa. Ovi proizvodi mogu proširiti oko kuće, na namještaj i zavjese. Oni su uklonili tvor miris iz kuće razbijanje dolje ulja i uklanjanje mirisa.
Možete čak dobiti klorirana vapnena voda iz apoteka ili mix 1 galon klor bjelilo s 1 šalica poljoprivrednog kreča i sprej izvan kuće. Budite vrlo oprezni, poduzeti krajnje mjere opreza i nositi rukavice. Ovo rješenje je vrlo nagrizajuće rješenje koje može uzrokovati opekotine na koži, odjeći, trava, itd. Odjeća se može prati u mlakoj vodi sa extra vode i de-podmazivač razbiti ulja. Tepisi treba čistiti parom stručne tepih čišćenje.
To su neke načine za uklanjanje tvor miris iz kuće. Vi svibanj ištanje to premjestiti daleko od kuće zbog grozan smrad mnogo puta. Ali, morate pronaći neke učinkovite načine za uklanjanje tvor miris iz kuće. Ovi savjeti će dokazati da bude korisno u tvor miris uklanjanje iz kuće. Sljedeći put kada se spot star "Pepe le Pew ', biti spremni s tim home lijekova da biste dobili osloboditi od Stinky i guši miris.

No comments:

Post a Comment