Monday 31 October 2011

Mediteran Interijer Dizajn

Mediteranskom stilu uključuje španjolski, talijanski i grčki utjecaji. Unutrašnjost ukras kuće odražava prirodnu ljepotu mediteranske obale. Mediteranskih obala imati toplu i mek ozračja na otvorenom žive i to je efekt je doveo unutrašnjosti kuće. Mediteran dizajn interijera je popularan u SAD-u da zadrži stari šarm Mediterana stilova i dati elegantan dodir za njihovu kuću. Pogledajte ove Mediteranu interijera ideje dizajna. Pročitajte više na Mediteranu ukrašavanja ideja.
Vrste Mediterana dekora
Najpoznatija Mediteranu dekor su talijanski, španjolski i grčki. Samo provjeriti različite teme. Talijanski stil je mramornim podovima i drvenim stropovima. Kuća je utkana tapiserija sa stilom tkanine i lusteri od kovanog željeza. Namještaj obično okićen zakrivljene stolice i stolovi. Keramika, kamena i keramike su radovi moraju unutar kuće. Veliki presvlake i svijetle boje su uobičajene u talijanskom stilu kuća. Grčki dekoracija je više pridržana nego talijanski. Namještaj su presvučena u nijansama plave i more zelenila. Zidovi i podovi su okrečene. Španjolski dizajni su bogate i koristiti širok spektar boja. Oni su više slični na talijanski stilova. Španjolski završi normalno mat nego sjajna. Dobiti neke dodatne informacije o mediteranskom stilu uređenja.
Mediteran Stil Interijer Dizajn
Sljedeći sadržaj će vas opskrbiti s mediteranskim dizajnima interijera. Svaki element u kući će odražavati tipičnom mediteranskom mode.
I pregradnih zidova, a zid bi trebao biti teksturom i promašaj slikano. Mediteranskom stilu bi trebao odražavati shemu boja za označavanje starih i elegantan način. Zidovi bi trebao biti lagan i izrađen od gline pločicama. Boje poput koralja, bež, terakota, mastan žuta, itd su idealni za Mediteran dizajnima interijera. Tipična bijeloj boji zida čini apartnost zajedno s plavim, tirkizna i tan pribor.
Tkanine; odgovarajuće tkanina i ispravnih položaj je vrlo važno u mediteranskom dekoracije. Država strane teme i tapiserija zidnim su najviše tražili nakon dizajna. Cover namještaj s istim dizajnom s dozom od kože. Savjet od Marokanski okus izgleda senzualnim in posteljinu i prozore.
Namještaj; Kada se odlučite za namještaj hardver, uvjerite se da se teški i polirana. Kupite namještaj s nagizdan dizajna. Idi na čvrstoću i borove namještaj. Plank tablice i armories dobro se uklapaju u mediteranski dizajnima interijera. Više o mediteranskoj arhitekturi.
Kuhinja i kupaonica, isklesane Tocco i ventilacija nape su zajedničke karakteristike mediteranske kuhinje. Drveni ormari keramičkih lonaca, hrana posudama, bakar posuđe, itd može staviti u kuhinju. Kupaona može biti osmišljen sa skupim vlakana i veliki kupka kace sa zlatnim ili čelične cijevi. Zrcala sa zlatnim ili bakra okviri izgledati odlično.
Pribor; Za katu se odlučiti za terakota pločice i keramičke pločice. Mosiac pločice dodati ljepote backsplashes, korake i countertops. Kuhinja je također izgledaju prekrasno, mozaik pločice. Pribor poput brončane posude i brončani izgled urns veličanstven. Odjeven unutrašnjost ulja na platnu i razraditi okvirima. Dodaj zelenila, viseće biljke, svijeće i vina u željeznim loncima da ukrase interijer.
Mediteran Eksterijer Design Style
Ljepota kuće je nepotpun dok se izvana je jednako lijepa. Potražite španjolskom i talijanskom jeziku Villas. Vanjski zidovi bi trebao biti gotov stan. Glatko zidovi krupnim kamenom prekrasan izgled. Boje s pastelnim bojama. Krov mogu biti ravna i niska. Koristite terakota zadržati unutrašnjosti cool. Izloženi drvenih greda na izvana, velikim prozorima i lučni ulaz su tipične toj Mediterana mode. A veliko portico u ispred s nagizdan željeza rad izgleda odlično. Ako imate dovoljno prostora oko kuće, postrojenja pine vitica, palme i uključuju niz malih cvjetnica. Dajte bujna zelena izgledima na ulazu i utrti kolovoz sa cementom od šljunka i kocka. Saznajte više informacija o unutrašnjosti projektiranje i dom dekor.
To je o mediteranskom dizajn interijera. Nadam se da možete zamisliti svoju kuću u mediteranskom stilu s antikvitetima i ekskluzivne dizajne. Napravite vaše kuće stalak točka za ljude i neka svaki posjetitelj izgovoriti 'AWESOME, doista MEDITERANSKA!

No comments:

Post a Comment