Monday 10 October 2011

Stroj za pranje posuđa Upute za instaliranje

Suđe instalacije je jednostavan posao i ne zahtijevaju od bilo kojeg specijalizirane vještine. Ako posjedujete neke osnovne vodovod i električna vještine, onda možete ići naprijed s njom. Tako možete uštedjeti puno novca koji inače morati shell out kao instalacija naknadu. Prije nego počnete pripremni radovi, pročitajte upute perilicu upotrebu osigurava proizvođač. To će Vam omogućiti da dobijete kratak ideju o alatima i materijale potrebne za posao.
Upute za instaliranje Perilica za suđe
Glavni koraci u procesu instalacije perilice uključuje povezivanje ožičenje, iscrpljujuće i vodom linije. Preporučljivo je da dovršenje tih veza, a zatim stavite perilicu na svoj kabinet. Korak-po-korak upute za instaliranje perilica su kako slijedi:
Priprema: Prije svega, morate odlučiti mjesto gdje želite smjestiti perilicu u vašoj kuhinji. Otvorenje kabineta treba biti dovoljno velik za smještaj perilice. Normalno, širine standardnih perilica 24, a visina iznosi 34 godine. U većini modeli perilice posuđa, visina se može podesiti. Ima bi trebao biti električnu utičnicu, opskrba vodom i ispuštanje u blizini odabranog kredenac. Izbušite tri rupa u zidu od kabineta za vodosnabdijevanje linije, odvodnim cijevima i električne ožičenje.
Spajanje ispusta: Za početak, spojiti ispust sa iscjedak pumpa. Zatim pričvrstite cijev za odvod u blizini zida na vrhu kabineta uz pomoć trake. Time će se spriječiti mogućnost bilo kakvih povratnim iz sudopera. Sada produžiti cijev odljev vode na ulazu smeće zbrinjavanja i popraviti Ti s pljeskati. U većini odlaganja smeća, tu je knock out plug koji mora biti uklonjena prije je povezana s perilicu.
Spajanje vodovod: Za to će vam trebati vodu s dvostrukom utičnicu isključivanjem ventil. Jedna od poslovnica će dostaviti tople vode za slavine sudoper u kuhinji, a drugi će biti priključena na liniju perilica opskrbe. Tako možete isključiti vode u perilicu bez utjecaja na opskrbu vodom sudopera pipa. Instalirajte ovaj ventil tako da spojite jednog od svojih kraj špine, a druga na vodu ventil posuđa. Opskrbe linije treba biti stroži pravilno kako bi se spriječilo curenje vode.
Spajanje električnih instalacija: Prije rada na priključak električne energije, provjerite je li vlast je bila odsječena do električnoj ploči. Uklonite donju plocu za pranje posuđa kako bi dobili pristup na električnu okvir za pranje posuđa. Koristite orah vozaču izvaditi poklopac vijak i zatim spojite crnu žicu do crne, bijele žice na bijelo i bakra žice na tlo vijak. Na kraju, zamijenite naslovnici vijka u svom položaju.
Završnu notu: Sada kada sve potrebne veze su napravljene, vrijeme je da provjerite da li su sve instalacije ispravno funkcioniranje. Uključite na vodi, zatim električno napajanje, i ostavite malo vode da popuni u perilicu. Zatim pritisnite gumb Odustani provjerite je li perilica iscrpljujuće ispravno ili ne. Razina od stroj za pranje posuđa podešavanjem svoje noge inače može uzrokovati isušivanje probleme u budućnosti. Zamijenite ležajne ploče uz pomoć vijaka. Sada polako gurati suđa u svom položaju unutar kabineta i sigurno s donje strane kuhinja countertops vijcima. Također možete proći kroz kako instalirati stroj za pranje posuđa.
Perilicu suđa je jedna takva kuhinja kućanskog aparata koji može uštedjeti vrijeme potrebno za čišćenje posude. No, mnogi od vas ustručavajte se kupiti jedan jednostavno zato što mislite da je instalacija posao je tvrd i iznajmljivanje profesionalni za isto će cijenu jedne sudbine. Iz perilice upute dane u ovom članku, možete vidjeti da je mnogo lakše nego ste imali zamislili. Sada možete otići i kupiti jedan i instalirajte ga bez ikakvih poteškoća.

No comments:

Post a Comment