Tuesday 4 October 2011

Crazy Tattoo Designs

Postoji nekoliko različitih sorti i obrasci tetovaže koje se nalaze na tržištu danas. Ljudi tragaju za tetovaža dizajne da će se podudaraju njihove osobnosti i dati im iz-of-the-gužva izgled. Budući da postoji mnogi koji su počeli sportske različitim stilovima i obrasce tetovaže, vrlo je teško pronaći jedinstvenih tetovaže. Da se s najboljim jedinstveni tattoo, trebali biste koristiti svoju kreativnost u svom najboljem.
Nošenje Crazy Tattoo Designs
Kao ove tetovaže značilo da izgledaju ludo, mogu se nositi na bilo kojim dijelom vašeg tijela. Možete ih vijoriti na ruke, rukava, na stražnjem dijelu vrata, na ramena, noge ili ruke, ili samo gdje je to moguće. Crazy tetovaže su uglavnom mješavina keltskog dizajna tetoviranje, plemenske tetovaže, tetovaža gotike obrazaca, i drugih stilova koje možete zamisliti.
Some tetovaža entuzijasta odlučite zapetljan tetovaža kako bi se nosili po cijelom svom tijelu, ili jedan veliki dio, kao što su cjelovite ruku a sve preko njihovih prsa i leđa. Budući da je luda, ove tetovaže obično bi nam se nasmijati ili samo čudo o umjetniku kreativnost i maštu. Lude tetovaže su izrađeni na takav način da se čini kao nešto vulgarno.
Crazy Tattoo Ideje
Luda tetovaža može biti jedan koji je napravio sve iznad glave, lica i vrata u kontinuitetu, i da je u formatu šahovskoj ploči. Ova vrsta tetovaža će sakriti stvarni identitet osobe koja ga nosi. Umjesto šahovskoj ploči formata, čak možete odabrati različite komplicirane uzorke s atraktivnim bojama. Drugi vrlo čest i dobar primjer luda tetovaža je osoba pomoću kosilica za travu na glavu pola ćelav čovjek. Ovo će stvarno biti smiješan pogled na kosilica za travu se koriste za rezanje dlaka na glavi.
Za luda tetovaža, čak možete rezati sve vaše kose na glavi osim onoga što je iza vrata. Kosa iza vrata treba smanjiti na takav način da kada horizontalni tetovaža od jedne osobe lice je napravio iza glave, kosa lijevo će biti kao brkove za tetoviranje. Izvjesno je da će to učiniti svatko smijati. Crazy tetovaža dizajne može se izvršiti Celtic knotwork na cijelom jezika. Neki od njih nepotpuno su na dijelovima tijela poput ruku ili nogu. I njihov potpuni vizualni mogu vidjeti samo ako su dijelovi tijela staviti zajedno.
Još jedna dobra i jednostavna lud tetovaža je slika pol revolver je na donjem trbuhu, kako bi se stvoriti vizualni osobe stvarno imaju pištolj tucked u hlače. Možete napraviti lubanje-poput izgled čineći odgovarajuće lubanju tetovaža na vaše lice, s glavom bitak ćelav. Tri-eyed tetovaža na lice sigurno će izgledati drukčije. Za to, ti bi trebao dobiti tetovaža lica učinjeno na jednoj strani vaše lice. Tetovaža bi trebalo imati samo jedno oko, s jednim od svoje stvarne oči kao drugi oka za lice tetovaža.
Pročitajte više na:; keltski Dizajn Tetovaže; Tribal Tattoo Designs - Tribal Art Tetovaže; Tribal Chest Tetovaže; Ovo su samo nekoliko zajedničkih luda tetovaža dizajne za muškarce i žene. Međutim, tu su još mnogo toga da može napraviti koristeći samo malo kreativno razmišljanje. Ima nekih pojedinaca koji pokrivaju cijeli svoj povratak sa svojim omiljenim logotip, simbol, odnosno wordings koristite luda tetovaža fontove.

No comments:

Post a Comment