Tuesday 11 October 2011

Pojedinačna pletenice

Jeste li dosadno sa svojim frizuru? Svi stilisti će pristati na važnost frizure in makeovers. Zašto ne pokušati nešto drugačije ovaj put? Ako niste željela da vam duga kosa izrezati na male dužine i pitate što treba učiniti, možete odabrati pojedinca pletenice frizure. To možete učiniti mnogo sa opleten izgled, ali da isprobate pojedinca pletenice frizura, najprije bi trebao saznati više o kose pletenice tehnika. Jednom kada ste savladali vještinu pletenice vaše kose, možete krenuti dalje i odabrati pojedinačne pletenice frizuru koja odgovara vašem licu strukture.
Pojedinačna pletenice je jedan od popularnih crnu kosu pletenice stilova. Za one koji žele niske održavanje frizura, pletenice pojedinac mogao ispasti da će biti savršen izbor. Nakon što ste dobili vaše kose styled na ovaj način, ne morate brinuti o kosu za par mjeseci. Oni koji imaju dugu kosu mogu učiniti duge pletenice pojedinca koristeći sve svoje kose te ih nositi u različitim stilovima. Pročitajte više o tome kako pletenica svoju kosu.
Kako to pletenica Hair
Za izradu pojedinih pletenice, prvo trebate kako biste razumijeli kako pletenica kosu. For pletenice kose, trebate poduzeti neke vaše kose pramenove te ih podijeliti u tri dijela jednake debljine. Sada koristiti svoj lijevu ruku držite lijevu dio između palca i kažiprsta i držite desnom dijelu u desnoj ruci između palca i kažiprsta. Trebate ostaviti srednji dio labav. Skrenite lijevo dio i prijeći preko srednjeg dijela. Na sličan način, držite srednji dio u lijevoj ruci. Što je lijevo odjeljak u početku je sada postala srednji dio i izvorna srednji dio je postao lijevo odjeljak.
Koristeći palac, nanesite malo snage za održavanje srednji dio u centru. Opet križ desnom dijelu preko srednjem dijelu. Držite srednjem dijelu čvrsto. Skrenite desno sekcije, a to prijeći preko srednjeg dijela. Nastavite sa sljedećim koracima kroz trajanje vaše kose i siguran kraj pletenice pomoću lijepo gumicu. Pobrinite se da pletenice nisu ni labav niti preuzak. Dok je odluka pojedinca pletenice ne zaboravite održavati simetrije. Individualni pletenice dobro izgledati kada svi od njih su iste debljine.
Pojedinačna pletenice: frizura
Sada kada znate kako pletenica kosu, te mogao probati različite individualne pletenice frizura. Stilist će trajati oko 5-6 sati da bi pojedine pletenice za kosu na kratko ili redovne duljine. Ali jednom pletenice su napravljene, da ne bi trebala brinuti o svom frizuru za par mjeseci. This frizura omogućava kosu da se odmori i oporavi, te u isto vrijeme, to izgleda moderan i elegantan. Sljedeće hair pletenice dizajna bi mogao biti pokušao napraviti pojedinačne pletenice izgleda još više stilski.
Kika, Pored njih nosio dolje, možete tie ti pojedinačni pletenice zajedno da se formira jedan konjski rep. Također imate mogućnost tkanja sve pojedinačne pletenice u veće pletenicu. Možete uzeti individualne pletenice i čine mnoge ponytails iz njih. Možete uključiti stilova pletenica cornrow i kombinirati ih s pojedinačnim pletenice na leđima, a zatim napraviti rep. Korištenje dodatne opreme kao što je slatka gumene trake, kopče za kosu ili kuglice mogli poboljšati svoje pleteni gledati dalje. Više o rep frizura za afričkih Amerikanaca.
Klasična updos, a to je vrlo elegantan stil koji izgleda izvrsno i akcentima ženske vrat. Možete nagomilati pojedinca pletenice u klasičan updo. Svi pojedinačni pletenice mogu isplesti natrag u tjeme. Možete napraviti kolač uredan i lijepo ugurati u krajeve pletenice pomoću igle. Srednje ili duga kosa također izgledati lijepo u pola gore i pol dolje stil. Klasična krunica updos koristeći parcijalne cornrows i završio updos pletenice također izgledaju odlično. Pročitajte više na pola updos.
Mali pojedinačni pletenice; Izrada individualne pletenice sa svim kosu može dugo trajati. Ako ste jedan od onih ljudi koji nemaju tu vrstu strpljenje, te mogao probati varijaciju pojedine pletenice stilu. Možete uštedjeti vrijeme tako što samo nekoliko pletenice i onda isprobati različite stilove. Možete uviti tih manjih pletenice u malene buns i korištenje pribor za kosu kako bi frizuru privlačan izgled. Ti bi mogao nositi neki od pletenice dolje i vezati ostatak ih u rep ili kolač. U slučaju da imate malo kose, možete koristiti kose ekstenzije. Ove ekstenzije kosa može biti tkani zajedno sa svoju kosu.
Pročitajte više na:; pletiva i pletenice; Tree pletenice frizura, ja se nadam da ćete naći informacije o pojedinim pletenica frizuru koristan. Sada kada znate kako to učiniti pojedine pletenice, možete isprobati ovaj stil kod kuće. Također možete tražiti savjet od svog stilista saznati pojedinca pletenice stil koji će izgledati dobro na vas. Dakle, što čekate? Pokušajte opleten izgled uskoro!

No comments:

Post a Comment