Saturday 22 October 2011

Wedding Dekoracija Ideje Pew

Vjenčanje je jedinstvo dviju duša i radostan prigodu slaviti. Često žive pod zabluda da imaju nezaboravan wedding moramo tona gotovinu. Da, novac je potrebno da se stvari učinio, ipak, mnogo se može učiniti čak i uz umjereno wedding proračuna. To sve ovisi o vašem stilu i kreativnosti. Dobivanje razraditi dekoracije nakon granatiranja iz velike svote novca nije velika stvar. Ključ je da su prekrasne, jedinstvene, znamenit vjenčanje s umjerenim proračuna. I kako ćemo to učiniti? Plaćati pozornost na detalje i biti kreativni!
Crkva ukrasa, cvjetnih aranžmana, vjenčanje u crkvi Pew dekoracije, vjenčanja centerpieces, itd. treba obaviti pažljivo i nježno. Na ovaj članak ćemo imati pogled na neke wedding klupu dekoracija ideje koje će vam pomoći dodati dodatni dodir ljepote cijelog vjenčanja. Pročitajte više na vjenčanje ukrasa.
Wedding Pew Dekoracija Ideje
Masne: Masne su tradicionalni favorite klupu ukrasa. Postoji sve vrste fancy vrpce na raspolaganju u trgovinama danas. Oni dolaze u svih vrsta veličinama, uzoraka i boje. Odaberite vrstu vrpce želite skladu s temom vjenčanja, itd. Možete dodati prilično ukrasa, pa čak i neke cvijeće da ide dobro s lukom. Vezanje ukrasne mašne nije tako zastrašujuće kao što izgleda! Sloj dva til lukovi su također velik kao što dodati da je extra njuh i volumen. Pročitajte više o izradi klupu lukovi - kako to napraviti vrpce luk klupu
Tkanina Zavjese: Ako želite razraditi wedding klupu ukrasa, a zatim se tkanina draped na klupe. Na potpuno mijenja izgled crkve, pa molimo pobrinite se da znate što želite. Ako je crkva prilično sama po sebi, tkanina zavjesa samo će zasjeniti prirodnu ljepotu crkve. Stoga prije nego uzimajući klupe zamotan, razmislite o željeni izgled na dan vjenčanja. Osim toga, ne zaboravite da uzimajući tkanina draped u crkvi će se pokazati vrlo skupo.
Mini Vijenci: Postavljanje mini ili baby vijence na klupe dodati preljev od romantične i sanjive osjećaj u crkvi. Ove vijenci mogu biti izrađene od cvijeća, žičani dragulji ili rafija.
Mini buketi: Jedan može pripremiti buket cvijeća iste ili drugo dobiti buket spreman od cvijeća iste boje, ovisno o vjenčanja temu. Različiti cvjetovi koje možete koristiti su karanfili, ruže plave hortenzija i sl. Bow vješalice mogu se koristiti za objesiti ovih "mini bukete na crkvu klupe. One također mogu koristiti satenske vrpce vezati ove mini bukete za klupe u crkvi. Pročitajte više na vjenčanje cvijeća.
Wedding kukova također napraviti veliki dekoracije wedding klupu. Ovisno o tipu vjenčanja Pew ukras se odlučite, trebate tražiti odgovarajuće isječke wedding klupu koja su dovoljno snažan da nose težinu Pew ukras. Osim toga, on se također može koristiti klupu kukova za objesiti cvijeće na stranama klupu.
How to Make Dekoracije Pew Wedding
Iako postoje nekoliko wedding klupu aranžmana koji se može provesti, ovdje je jedan jednostavan wedding klupu ukras ideju da se može isprobati i koristiti na vjenčanju.
Stvari treba; 12 cm stiropora konus, velike klupu nositelja; Hot melt ljepila, ukrasne trake, tkanine, Pearl glavu ravno pina; Hijacintna udjele, a boja, tekstura i uzoraka tkanina i vrpce ovisit će o temi vjenčanja i osobne izbor.
Priprema Postupak
Koraku 1: Take konusa stiropora i zamotajte u tkaninu. Ostriži viška materijala i siguran rubovima tkanina zajedno koristeći biser glavu ravno igle. Da ga osigurati i dalje osigurati sve kroz vanjska vjenčanje, a zatim prije umetanja igle, te ih zamoči u ljepilo i zatim umetnuti ih. To će ih drže na mjestu za vrijeme zajedno.
2. korak: Koristite ukrasne trake u obliku lijepo uzorak na konus i to sigurno s biser glavom ravno igla. Dizajn napravio sa vrpcom može biti bilo što po vašem izboru.
Korak 3: Uzmite veliki nositelj Pew i neka njegova pjena promočiti dovoljno vode. Također čuvajte ga s cvjetnim hrane. Nakon što je to učinjeno umetnite zumbul ulog na bazi pjene i dodati neke zeleno lišće, kao i kako bi se poboljšala izgled.
Korak 4: Drvena Ulozi su prisutni držati Pew držač za stiropor konus. Nakon umetanja ulozi u stožac osiguravanje veze s vrućim ljepilom melt. Konus wedding klupu ukras je spreman za upotrebu.
Pročitajte više na:; Kako to Izraditi Pew Masne; Kako napraviti Wedding Masne; Prije nego uzimajući sve pumpa i divljih o različitim wedding Pew ukras ideja, važno je da provjerite sa svojim crkva i saznajte što je dopušteno a što nije, osobito ako je vaša crkva nedavno renovirana. Tek nakon što su jasne smjernice, trebali finalizirati ništa.

No comments:

Post a Comment