Saturday 29 October 2011

Poslovni Večera Etiquette

Formalni večera uvijek izgleda kao da zastrašiti ljude. Amateri ili one pojavljuje upravo taj prvi put se često naći da se neodlučan i činiti se biti na gubitku. Međutim, ako se slijedi određeni skup pravila i pamti određene stvari on / ona mogu pouzdano lice poslovne večere bez nervozan. Neka nam se pogled na ove etiketa i propisima.
Poslovnu večeru Etiquette Poslovnika; Jedan od njih je Očekuje se da će slijediti određene kodekse ponašanja desno od dolaska, večera polaska. Evo poslovnu večeru etiketa savjeta za isti.
Dolazak; Pravila i etiketa kod poslovnog početi večeru pravo iz vremena dođete kao gost ili domaćin događaja. Sljedeće su jednostavna pravila koja treba držati na umu kao poslovni blagovaona etiketa. , Stigavši ​​na zakazani vrijeme je vrlo važno tijekom formalne funkcije. Ako se domaćin, poželjno je doći do mjesta održavanja ranije provjeriti uređenje i izbornika. , Ako će biti krajem kao gost, pozvati domaćina i informiraju ga i unaprijed. , Kao gost, ne uvijek dobiti poklon ili cvijeće za domaćina tijekom službene večere. , A gospoda se uvijek očekuje da pratnja dame i pomoći joj maknuti kapute i balonere i prelazi na polaznika. , A domaćin je dužan pomoći gostima u sjedećem aranžman ili ih informirati gdje im je potrebno da se sjedi. , A gosti, s druge pak strane, ne treba sjediti prije nego oni su obaviješteni o rasporedu sjedenja. Međutim, oni mogu sjediti u slučaju da postoji placards su postavljeni na stolovima. , Večera; Tablica manire uvijek igraju važnu ulogu u izradi pozitivan dojam. Posebno these načine i etiketa mnogo su potrebni u formalne funkcije i večere. Ovdje su svečanu večeru etiketa da treba slijediti kao domaćin ili gost. , Jedan ne treba mjesto vrećice, mobiteli, itd. na blagovaona stol. Marama treba staviti na krilo. ; Gosti ne bi trebao početi obrok prije služio svima. Domaćini, s druge strane, trebali početi jesti kad svi je poslužila kao gosti slijede domaćini. Te uz pravilnu stol postavku, treba početi s najudaljenijih pribor za jelo i rad jednog način u. Ako ste u nedoumici, slijedite domaćin. , U europskom stilu je hrana je izrezati nožem u desnoj ruci, i jesti s vilicom u lijevoj. Budući da u američkom stilu, hrana je rezati sa nožem u desnoj ruci, a zatim pojeo prebacujući tanjura s desne strane. , A koristi pribor za jelo ne smije biti stavljen na stol, nego ih se natrag na tanjur. , To je poželjno održavati pravilan ritam koji odgovara s ostatkom Diners dok jede. , Odlazak, naravno, zakon ili provjerite je prikupio domaćina i bavila diskreciju. To je također pravilan poslovnu večeru etiketa na domaćin platiti za poslovne klijente. U uber-svečana večera, gospoda se očekuje da pomogne dame kada ustati iz stolice. Nakon što su gosti lijevo, domaćin mora zahvaliti konobar ili asistent u hotelu uslugu i otići. Pročitajte više o poslovnim etiketa.
Pročitajte više na:; Dining Etiquette, Fine Dining Etiquette, Recenzije Etiquette: "Ovo su neke etiketa poslovnu večeru da se treba pridržavati prilikom hosting svečana večera, ili kao gost. Tako da sljedeći put, ne bi zastrašivali, malo prakse i slijedeći ove savjete pomoći će vam da prisustvuju ovim događanjima samouvjereno. Srecno.

No comments:

Post a Comment