Tuesday 4 October 2011

Povrtnjak Design

Ima je ništa više zadovoljstva i ispunjenja od posluživanja povrće na večeru koju ste narasla u vlastiti vrt. Ako živite u izvaljen kući i imaju malo prostora u vašem dvorištu ili dvorištu, možete jednostavno koristiti ovaj prostor za uzgoj povrća. Za one od vas koji žive u apartmanima i ograničene prostora, možete imati svoj vlastiti mali vrt povrća koje raste u prozoru kutija ili čak i kontejnera. Kako bi uspješno grow povrće potrebno je planirati svoj vrt s dobrim dizajnom povrtnjaku. Ovdje ćemo raspravljati o različitim dizajn okućnica i kako možete odabrati jedan koji je samo pravo za svoju kuću. Pročitajte više o povrtnjacima.
Home Povrtnjak Design
Kada se planirate za vrt, morate držati na umu da na mjesto koje ste izabrali bi trebao imati dovoljno prostora i treba primiti puno sunčeve svjetlosti. Povrće cvjetaju dobro u suncu i oni zahtijevaju dobru drenaža previše. Ako imate neki prostor u vašem dvorištu, možete planirati vrt dizajn dvorištu koji ima mali staze između parcelama različitih povrća povrća. Taj način možete održavati povrće i to omogućava za lakše žetvu. Tradicionalno povrće se sadi u dugim redovima, koji su dobar izbor za sadnju corns i grah, ali svakako možete ići za neke varijacije i stvoriti različite izgled povrtnjak. Pročitajte o vrtu.
Za lakši pristup možete stvoriti dizajn izgled okućnica čineći kreveta podignuta umjesto tradicionalnih redaka. Prednost imaju podigao kreveta je da omogućuje bolje odvodnju i to izgleda neater i više kompaktan. Ništa kvari ljepotu povrtnjak više od raščupan biljaka i obilje korov raste slučajno zajedno s povrćem. Možete planiramo napraviti tri podnožju širok podigao krevet s tla se oko 8 - 12 cm iznad razine tla. Možete koristiti klade blokovi ili cigle za izgradnju kreveta podignuta. Kada odlučuju o vrstama biljaka koje se planira rasti, sjetite se da postoje neke kombinacije biljaka koje ne rade dobro zajedno. Krumpir i brokula inhibirati rast rajčice u vrt i luk ne rastu dobro s grahom. Možda željeli znati više o podigao vrt krevet povrća.
Još jedan vrlo dobar povrtnjak dizajn koji radi vrlo dobro je da se biljka kombinacija cvijeća i povrća. Ta kombinacija izgleda vizualno atraktivan i je najbolje za povrtnjaci koje su zasadili u dvorištu. Možete biljka jači sorti cvijeća kao lavande ili azaleas napraviti lijepe ukrasne granica pored redak salate of kupus. Da bi zemlja rustikalni osjećaj da vaš vrt možete postrojenja some ruža penjačica na ograde koje okružuju vrt. Ovaj element dizajna je vrlo ćudljiv i eteričnih izgled i igra bojama različitih cvjetova čini zanimljiv kontrast više utilitaristički povrća. Pročitajte više o planiranju povrtnjak.
Ako živite u stanu, a želite rasti povrće, a zatim ono što vam je potrebno je malo povrća vrt dizajn. Prvi korak za rastući uspješna mala povrtnjak je pronaći mjesto u vašoj kući koja prima maksimalnu količinu sunca. To se može balkon ili prozor prag. Drugi korak je da se odluče za biljne sorte koje su posebno namijenjeni buja u malim prostorima. Možete razviti mini rajčica, krastavci, snijeg grašak i pol grah koji su penjača i rastu vertikalno. Druga goop ideja je koristiti posude za povrće raste. Pročitajte više na, povrća Vrtlarstvo za početnike, Planiranje za Povrtnjak izgleda; Kontejner Vrtlarstvo povrća, pa su oni bili neke ideje na različitim dizajne povrtnjaku. Ljudi koji su blagoslovljeni s parcelama možete eksperimentirati s uzgoja različitih vrsta povrća i uživati ​​u plodovima svog rada. Za ljude koji žive u malim stanovima i nemaju luksuz vrtu, kontejner vrta može učiniti sve veći mali bilje vrt i održavajući ga na prozor prag. Tu je nešto posve čaroban i očaravajući o viđenje jednog malog sjemena izraste u povrće i to mora biti iskusan da budu vjerovali.

No comments:

Post a Comment