Wednesday 15 February 2012

Camellia bilja

Kamelija biljka je najpoželjniji vrt biljka, poznata po svojim direktne cvjeta. Porijeklom iz istočne i južne Azije, ove višegodišnji grm nosi tamno zelenim lišćem i šarene drečeći cvjeta. Ukratko, kamelija biljke uzgajaju i za lišće i cvijeće. Prekrasna Camellia Cvjetovi su jednostruki ili dvostruki, koje su dostupne u bijeloj boji i nijansama žute, ružičaste i crvene. Neki od novorazvijenih sorte su višebojni ili šarolik cvjeta.
Kako rastu bilja Camellia?
Govoreći o rastu kamelije biljke, oni su prilično izdržljiv u zonama USDA 5-6. Ipak, možete ih biljka u drugim Ares, pod uvjetom da su biljke zaštićene od mraza teška. Osim reguliranja optimalne temperature, kamelija biljka briga zahtijeva manje napora. Možete održavati kamelija biljaka u zatvorenom prostoru ili na otvorenom u svom vrtu i uživati ​​u njihovom lijepom cvjeta zimi. Navode se u nastavku su neke od vrtu savjete korisne za uzgoj zdrave biljke Camellia:
Camellia biljnih vrsta, nekoliko sorti kamelija biljke se prodaju u komercijalne svrhe za plantaža u cvjetnjak. I odabir najbolje vrste koje odgovaraju prevladavajućim klimatskim uvjetima u vašem području je imperativ kako bi izbjegli buduće glavobolje održavanja kamelija biljaka. Dok kupujete biljčice ili reznica stabljike, provjerite cvijet boja i oblika, kao dobro. Posljednje, ali ne i najmanje važno, oni bi trebali biti zdravi, otporna na bolesti i sazreo one, s dobro ustrojen korijenski sustav.
Camellia Sadnja stranice, blago kiseo, ilovasti tla s bogatim koncentracije organske tvari je potrebno za sadnju kamelija postrojenja. Pripremite potting tla ili vrtnom tlu u susret tim zahtjevima. Raste najbolje na djelomičnu sjenu ili područja koja primaju filtrirani suncu. Dakle, za to raste kao houseplant, možete odabrati mjesta u blizini vrata ili prozora. Uzgoj kamelija u takvim mjestima također smanjiti brzo sušenje tla.
Camellia biljka raste, dok je presađivanje kamelija biljaka u vrtnom tlu ili posude (unutra), pobrinite se da ne ometaju korijen loptu ili ozlijediti korijena. Kopaju rupe u tlu, s veličinom dovoljno držati loptu korijen. Nježno mjesto biljčice kamelija u rupu i pokriti korijena s tla. Pritisnite lagano prstima oko baze biljke za uklanjanje zračnih džepova. Slijedite isti za sve ostale biljčice. Duboke vode svoje novo posađeno kamelije. Znati više o kontejner vrtu.
Camellia Care Tips; toplo temperatura slična onoj u suptropskim klimatskih uvjeta idealan je za optimalan rast i cvatnju biljaka kamelije. Oni ne mogu tolerirati jako hladno ili jako vruće uvjetima okoline. Ako pada na 15 stupnjeva F ili ispod, cvijeće će dobiti oštećena. Sukladno tome, te bi trebao pokriti kamelija grmova s ​​plastičnim folijama za zaštitu od štetnog mrazeva. Druga briga Savjet Za napomenuti je oplodnja najmanje jednom u svaka dva mjeseca.
Camellia biljnih bolesti; Održavanje biljke Camellia također uključuje i ispitivanje znakove bolesti i štetnika štetnike, prije nego što postane prekasno kontrolirati ih. Zajedničke štetnika koji utječu na biljke Camellia su lisne uši, mravi i pauk novčića. ih rezidbe u zimi i uklanjanje slabih dijelova će pomoći u kontroli bolesti u određenoj mjeri. Možete tanka grančica i unutarnje dopustiti pravilan svjetlo prodor na zdrave grane, što zauzvrat potiče razvoj većih cvatova.
Jedna od činjenica kamelija biljka vrijedna spomena je da dijeli iste obitelji s čajem. Ljepota kamelije Bloom je poštovati ga kao proglašenja države cvijet Alabama u 1959. Točno vrijeme cvatnje biljke Camellia razlikuje se s obzirom na raznolikost i uvjetima uzgoja pod uvjetom da ga. Većina sorti cvjetovi razvijaju na hladnom i vremenskim uvjetima. Ovisno o tome odgovarajuću raznolikost ste se odlučili, uzgoj kamelija biljka je zabavno i opuštajuće, gdje ćete doći do uživati ​​u atraktivnim cvjeta u hladnim mjesecima.

No comments:

Post a Comment