Tuesday 7 February 2012

Kartica Igre za djecu

Kids dobiti dosadno kada zamolite ih da biti kod kuće na vrućim ljetnim danima i kišnim popodnevima. Ali, možete naučiti ih kako igrati jednostavne kartice igre i držati ih je zauzeto. Card igre su zabavne i uživaju svaku dobnu skupinu. Card igre za djecu su vrlo jednostavna za igranje, bez komplicirane pravila. Dakle, Jeste li spremni učiti svoju djecu neke lijepe kartice igre? Zatim tu su neke kartice igre za djecu da igraju kod kuće.
Najbolje Card Igre za djecu
Usidjelica, usidjelica je dob star kartice igra koja dolazi pod žrtveni jarac igre. Žrtveni jarac igre su ništa drugo nego kartaške igre u kojoj igrači moraju izbjeći primanje određenu karticu. Na ovaj igri igrači moraju kako bi se izbjeglo dobivanje kartice usidjelica, koja je kraljica kartice. Ova igra se može igrati 2 do 8 igrača. Više brojem igrača više zabave u ovoj igri. Prije igranja ove igre, uklonite tri kraljice s palube 52. Kraljica koja ostaje je usidjelica. Sada, dvoličnost kartica pravilno odabrati distributera i zamolite ga / ju da sporazum karticama među igračima, ravnomjerno. Svaki igrač će se održati kartice u svoje ruke i bacite karte koje formiraju parove. Na primjer 5 srca i 5. lopata. Pročitajte više na igraće karte.
Sada, igra počinje smjeru kazaljke na satu, tj. od lijeve strane djelitelja. Prodavač će se držati svoje karte, lice prema dolje i zamolite igrač sjedi na njegovu / njezinu lijevu odabrati karticu nasumce. Ako ovaj picked kartica oblici par s bilo karata, igrač će staviti par dolje. Onda je on / ona mora povući još jednu karticu iz dealer. If Kartica ne utakmice, tada je igra nastavlja with the sljedeći par igraca. Slično tome, parovi moraju se staviti dolje, a igra završava kad je usidjelica je jedina kartica ostavio u igri. Igrač sa usidjelica u ruci gubi.
Dodajte Cards, ovo je jedna od onih igara iz matematike kartice za djecu koje mogu pomoći poboljšati aritmetičke vještine od djece. Koristite 52 karte palube za ovu karticu igra, a vi možete ukloniti kraljice, kraljevi i knaves smanjiti težinu igre. Ova igra se može igrati dvije ili više od dva igrača. Deal karte ravnomjerno među igračima. Tada će svaka osoba zadržati gomila svoje karte na stol. Kartice trebaju biti licem prema dolje na stolu. Onda svaka osoba će privući kartice iz svoje gomilu i stavite ga na stol, nasuprot kartice gore. Sada, svaki igrač ima kako bi saznali zbroj izvučene karte na stol. Igrač koji je prvi viče out točan zbroj, osvaja krugu i drži kartice. Igra je nastavio dalje, a završava kad jedan igrač stječe sve karte.
Svinja, svinja je vrlo smiješno kartaška igra u kojoj uživa oba djecu i odrasle. Za igranje ove igre prvi ukloniti četiri kartice s palube od 52, tako da četiri karte pripadaju jednoj vjeroispovijesti. Recimo, čine skup svih 4s ili sve Queens. Ovaj skup od četiri kartice mora biti jednak broj igrača. Dakle, ako se igraju 4 igrača onda će biti ukupno 16 kartica sa set od 4 kartice koje se mogu 4 kraljevi, 4 asa, 4 knaves i 4 kraljice. Slučajni ove kartice pravilno odabrati distributera i nositi ih među igračima, tako da svaki igrač ima 4 kartice u njegovu / njezinu ruku.
Cilj igre je napraviti set od 4 slične kartice (bilo koje postavlja da je napravljen na početku igre) ili neće biti posljednji onaj koji uočava da neki drugi igrač je napravio skup. Sada, igra počinje se ovo sviđa. Svaki igrača bira karticu da on / ona želi proći. Svaki igrač će zadržati ovu karticu u svoje lijevo i istovremeno pokupiti karticu postavljen na njegovo pravo. Igra se nastavlja kao što je ovaj, a završava kada igrač uspješno je napravio niz od četiri karte, stavi prst na nos i zaustavlja prolazi karticama. Sada, drugim igračima treba odmah zaustaviti donošenje kartica i treba staviti svoje prste na nos. Posljednji jednom shvatiti da se igra završila je SVINJA!
Pročitajte više na:; jedan igrač Kartaške igre za djecu; Fun Card igre, Card igre za dva, postoje bezbrojne zabava kartice igre za djecu i to su bili neki od popularan sam sebe. Dakle, što čekate? Učite tih kartica igre i uživati ​​u njima igrati sa svojom djecom. Srecno.

No comments:

Post a Comment