Saturday 18 February 2012

Manikuru i pedikuru

Manikura i pedikura su poslastica za vaše nokte na rukama i nogama. Manikura i pedikura vam daje veliki osjećaj da se zapravo ne mogu objasniti. Možda zato što smo skloni zanemariti naše nokte često, i manikura i pedikura su način da ih maziti. Manikura i pedikura nisu samo ograničeni na nježniji spol ljepotu režima. Mnogi ljudi također posjetiti salon za nokte i dobiti njihove nokte podnesena i oblika. Pa, žene vole vidjeti ljude s urednim noktima koji su u formi, a ne one koji su slomljena, bezobličan i prljave nokte. A za očitih razloga, nitko ne može upuštati u trošenju svoje račune svaki mjesec kako bi dobili stručno manikura i pedikura učinili. Dakle, rješenje je naučiti nekoliko jednostavnih načina za napraviti manikuru i pedikuru kod kuće.
Početna manikura i pedikura
Manikura i pedikura kod kuće ne može vam dati savršen nokte u kozmetički salon prvih nekoliko puta. No, s redovitim vježbanjem i vi ćete postati profesionalac u postizanju savršenog izgleda noktiju. Možete pokušati manikura i pedikura u Pidžama party ili dobiti udoban sa svojim ljubio jednom podrezivanje noktiju i igranje sa svojim osjetilima. Ili možda samo dobiti vaše nokte da izgledaju uredno, uredan i zdrav. Samo slijedite ove kuće manikura i pedikura savjete kako bi se postigla zavidan nokte. Možete pročitati više na ljepotu savjete.
Dakle, prije nego što započnete s naš dom manikura i pedikura savjete, javite nam se naš manikura i pedikura oprema spreman. Ovim ne mislim donijeti salon kao hi-tech manikura i pedikura opreme, ali jednostavne stvari za ljepotu terapiju kod kuće. Trebat će vam:; paket od pamučne loptice, bocu noktiju poljski remover, šmirgl odbora ili škare, noktiju trimer, cuticle remover, boca od omiljenih boja noktiju, 2 pete separatora, gomila papirnate ručnike; Uklanjanje Nail boja
Imate sve svoje manikura i pedikura oprema spreman, pa počnimo sa lak za nokte uklanjanja. Morate uzeti pamuk loptu i zamoči ga u noktiju poljski remover. Sada protrljati pamuk loptu na prst nokat do noktiju boja je uklonjen u potpunosti otkriva svoj pravi nokat u boji. Zapamtite, koristite odstranjivač laka za nokte rijetko jer je izuzetno sušenja i može doći do oštećenja noktiju i zanoktica.
Možete pročitati više o tome kako manikura nokte u člancima:; Manikura za prirodne nokte, Domaći Manikura, DIY Savjeti za francuski pedikuru i manikuru, kutikule Uklanjanje, prije nego što plan za uklanjanje zanoktica, provjerite da li umočiti prst savjeta u toplom čistom vodom. Ne umoči svoj prst nokte u vodi za više od 3 minute. Kutikule su meke kože na dnu vaših noktiju gdje je nokat na prstu hrskavice i kože susret. Ona pomaže povezivanju noktima kožu i bez tebe vlasništvo to osjetiti bol. Kao nokat raste, cuticle proteže zajedno s njim. Možete koristiti cuticle remover za kožicu ukloniti ili čak možete gurati kožicu dolje sa noktima. To uklanjanje zanoktica pomaže vaš nokat raste i promiče zdrave nokte.
Možete pročitati više o tome kako voditi brigu o kožicu na članke vezane za njegu kutikule:; kutikule ulje, cuticle krema, kutikule infekcija; Nokat Ređenje, najbolji način za rezanje noktiju je nakon kupanja ili ih natapanje u topla voda za 3 do 4 minute. To će omekšati nokte i postati lako rezati. Trebali biste koristiti škare za preoblikovanje ili skraćivanje noktima. To daje boljoj formi na noktima od šmirgl odbora. Morate koristiti grickalica za trim vaše toenails. Datoteka grube rubove noktiju površine pomicanjem filer u jednom smjeru. Morate glatke nokte i dati im odgovarajući oblik.
Možete pročitati više na francuskom nail art u članku francuska manikura kod kuće.
Piling i hidratantna, morate masaža šake, ruke, noge i stopala, kada sjednete za manikuru i pedikuru. Te bi trebao isprati ruke i koristiti plavac za uklanjanje mrtve kože, grube površine i žuljevi pod nogama. Morate koristiti debele hidratantna krema za ruke na vaše ruke i stopala kreme na nogama do glatke grubu suhu kožu i liječiti napuknut noge. Možete pročitati više na kožu piling.
Nail boja, Nakon što ste učinili sve gore navedene korake, morate poljski noktima s noktiju boji. Morate poliranje noktiju u slojevima i ostavite vremena da se osuši kaput. Trebate prvo nanesite jedan sloj baze, zatim dva sloja boje i na kraju poljski top kaput. U slučaju da imate lomljive nokte, možete primijeniti jedan ili dva sloja laka za nokte grebena punjenje na nokat umjesto žbuke. To slijedi dva sloja nokta boju, a zatim vrh kaput za sjajnu i sjajan nokte.
To je jednostavan način da to učinite manikuru i pedikuru kod kuće. Nokti štite svoje prste, a vi trebate uzeti dobru njegu noktiju kao i za njegu kose. Zdrave, lijepe i duge nokte je znak dobrog zdravlja i higijene. Nadam se da ovaj članak na manikuru i pedikuru vam pomaže salon kao savršeni nokti kod kuće.

No comments:

Post a Comment