Monday 6 February 2012

Djevojke Pidžame stranke

Pidžama party je vrijeme da imaju blast! To je jedan od onih rijetkih trenutaka u kojima tinejdžerski tweens i tinejdžeri doći do uživati ​​u njihovim način, bez ikakvih ograničenja. Tračajući, makeovers, filmove i junk food je ono na čemu djevojke pidžama party općenito o! Međutim, postoje mnoge druge stvari koje mogu pomoći u izradi stranka djevojke Pidžama ljulja. Da bi bilo koja strana hit, nekoliko osnove treba imati na umu uvijek. Prvo, broj gostiju. Hrane, zabave i spavanja na Pidžama party će ovisiti o broju gostiju. Također budite pripremljeni za neke nepozvane dodatni gosti, kao i pozvane mogu dobiti prijatelj zajedno s njima. Sljedeće su djevojke Pidžama party ideje za vas.
Djevojke Pidžame Party Ideje
Djevojke Pidžame Party Pozivnice: Kao i pidžama party je neformalni party, jedan ne treba držati na klasičnu pozivnicu formatu. Koristite svoje kreativnosti kako bi inovativne pozivnica Pidžama party. Jedno od popularnih Pidžama party pozivnica je jastuk u obliku kartice, možete napraviti ove vrste kartica kod kuće sama. Također možete preuzeti predložak s Interneta, postoje mnoge gotove drijem stranaka predlošku primjeri dostupni na internetu. Sljedeće su neke zanimljive wordings, stane na Pidžama party.
Tekst # 1; Stranka Pidžama bi božanski!; Ćemo gledati zabava filmove, igrati igre, jesti kokice i kolača. . ., Za vas da nam se pridružite bi bilo sjajno!, Vi Vidi (datuma), to je u mojoj kući (ulica); Have your mama vam drop off na 7!, Pokupiti je 10 na sljedeći dan, (ali će ti mama može biti kasno!)
Tekst # 2; Donesite svoje jastuk i svoje vreća za spavanje, A pridružite nam se za večernji magije i zabave!; Nećemo brinuti o vremenu, jer., To je naše Pidžama noć!
Grickalica i jastuk borbe,, priča priče do zore ranih svjetlo!; Ljepota savjete i radi naše kose,, govori o dječacima, a ako samo moj roditelji ne će biti tamo!; Nosite PJ je i pridružite nam se za, Pidžame Party!
Tekst # 3, a mi ćemo jesti pizzu, pop kokice, a dječaci će biti zabranjen!; Ćemo kako bi pizzu, gledati filmove također i učiniti sve ono što cure vole raditi!, Kao što je boja naše nokte i boje naše prstima, i ostati cijelu noć kao što svi znaju!
Djevojke Pidžame stranke igre: Igre stvarno nisu potrebni na Pidžama party, jer pola vremena je proveo u giggling and jastuk borbi, a preostale polovice, spava! Međutim, pidžama party igre su sigurni pucao način da svako dijete zabavljali, što ujedno znači manje chaos! Pidžama jedan klasični party igra prolazi jastuk. Da bi ovaj klasičan igra još zanimljivije, predstaviti mali dar za djevojku koja drži jastuk kad glazba prestane. Međutim, pobrinite se da svaka djevojka ne dobiti poklon! Još jedna zanimljiva igra je test nepce igru. Kao što ime sugerira, su sudionici na okus određene vrste namirnica, ulov je, sudionici su se povez preko očiju! Imaju različite namirnice poput milkshake, senf umak, čaj sl. za ispitivanje. Djevojka koja prepoznaje većina hrane, pobjeđuje. Pročitajte više o teen stranaka.
Murder Mystery je još jedan zabavno djevojke Pidžama party igre. Za ovu igru ​​napraviti jedan djetešce of ubojica i ostatka ubijenih, čine djevojke odabrati jednu. Oni nisu trebali objaviti njihov identitet. Kad god je ubojica dolazi preko ubio igrača, ona je trebala namignuti na nju. Čim ubojica namigne, ubijenog osoba položiti, odnosno mora djelovati mrtav dok igra završava. Svatko može napraviti optužbi, međutim, ako sudionik nije u redu, i ona mora biti mrtav do kraja utakmice. Pročitajte više na party ideje.
Djevojke Pidžame stranke Hrana Ideje: domaćin je Pidžama stranka mora urediti za večeru, kao i doručak od uzvanika. Vi ne morate imati bilo egzotično jela za Pidžama party. Imaju različite vrste kolaca i pizze služio. Također možete poslužiti kokice, krekere i pereca, pogotovo ako je film tematskim Pidžama party. Ice kreme su, naravno, mora! Za doručak možete poslužiti slaninu, sendviči, kolači, voćna salata, itd. Samo pazite da doručak se zdrava kao večera uglavnom sastoji od junk hrane. Pročitajte više na party hrane.
To je sve informacije koje će trebati domaćin ljulja djevojke Pidžama party. Djevojke imaju tendenciju ostati u malim grupama kako bi bili sigurni da se osjećaju niti jedan od uzvanika izostavljena. Zabavite se!

No comments:

Post a Comment