Wednesday 22 February 2012

Ice Maker popravak

Uz živa diže, led postaje važna roba. Stroj ledomat je razvijen kako bi se osigurala opskrba vječni led spreman na zahtjev. Većina hladnjaka ili imaju ugrađeni u ledomat ili je dodan kasnije kao dodatak. Ako se desno u sredini ljeta, vaš ledomatom break down, vi ste u prilično očajna situacija. Dobivanje netko to popraviti može potrajati. Najbrži način je da ide za ledomat popravak na svoju vlastitu. U ovom članku naći ćete upute o tome kako popraviti ledomat za dijagnosticiranje korijen problema.
Kako Work Ice Maker?
Ledomat kao što znate, je postavljen u hladnjak zamrzivač i je isto tako znati kao led dozator. Prije nego što smo razgovarati o ledomatom popravak, to će biti poučan znati kako led makeri rad.
Da bi se led, uređaj treba stalnu opskrbu vodom. Ovo je dobivate od cijevi za ulazni ventil spojen ledomatom. Kad god to treba vodu, ulazni ventil je otvoren, a voda je pustiti u kalup ledene kocke, gdje se smrzava u čvrstom stanju. Termostat je postavljen unutar koje osjeća kad je led spreman.
Nakon što je osjetila pravo temperatura, grijač je aktiviran koji reže kroz led površine i izgrađen-in izbacivanje oštrice izvadite spreman kocke leda u bin. Taj led popunjavanju ciklus ide dalje dok led kanta je potpuno pun. Nakon što je puna cijela stvar je isključiti. Dakle, ovo je pojednostavljena objašnjenja kako ledomatom djela koje bi mogle doći u ruci kada su poduzetnik rješavanje problema ledomatom.
Ice Maker Rješavanje problema
Jednini problem koji se pojavi da je ledomatom ide na štrajk i zaustavlja stvaranje leda ili ga čini previše leda! U nekim drugim slučajevima, šupljih i male kocke leda su stvorili. Postoji mnogo razloga zašto se to moglo dogoditi. Ovdje su neke od mogućih uzroka koji mogu dovesti do takvog stanja. JA predlagati načine na koje možete voditi brigu o problemu u svakom scenariju. Predlažem da zadržite korisnički priručnik koji dolazi s ledomatom ili hladnjak ispred vas, razumjeti ispitivanje i popravak procedure.
Prije nego što idete naprijed i početi vaše rješavanje problema, isključite hladnjak. To je vrlo važno, jer u suprotnom vam svibanj dobiti struja. Pretpostavljam da imate osnovno znanje rada elektromehaničkih uređaja i znaju kako ih testirati.
Ako je uređaj čineći previše leda, postoji svibanj biti problem s isključivanjem ruke i isključivanjem prekidača. Test obje komponente. Da biste to postigli, morat ćete ukloniti natpisne pločice uređaja i testirati komponente pomoću testa ispod sonde. U slučaju, oba su oštećeni, morat ćete zamijeniti jedan ili oba. Postoji svibanj također biti problem s termostat koji bi mogli biti uzrok tome. Test i zamijeniti termostat, ako vam je da se neispravan.
Druga uobičajena ledomatom popraviti problem je da to čini suviše malo ili bez leda. To se može dogoditi zbog različitih razloga. Krivac može biti neispravan isključivanjem ruka, neispravne ulazni ventil ili začepljen ili slomljena vodovod. Provjerite liniju vodu za bilo Kinks koja bi mogla da blokira protok, a također provjerite curi. Ako je njegova nepopravljiv, kupiti novu liniju opskrbe i ga zamijeniti. Razlog za niske opskrbe vodom također može biti neispravan vode filter. Provjerite i dobiti ga zamijeniti ako je potrebno.
Ako nema problema s isključivanjem ili vodovoda, razlog za nedostatak leda bi moglo biti da ste postavili hladnjak temperatura biti previsoka. Pobrinite se da je dovoljno niska za led u obliku.
Osim svega toga, stvari koje treba provjeriti su, izbacivanje motora i vode ulazni ventil koji može biti neispravan. Problem previše male kocke može biti krivo postavljanje na kontroleru kocke veličine, koje možete promijeniti. Konačno, nakon provjere svih mogućih problema, ne možete shvatiti što je krivo, poziv popravak čovjek!
Pročitajte više na:; Ice Maker Ne Rad, što je Prijenosni Ice Maker; Dakle, to su neke jednostavne ledomatom popravak upute koje se samo može riješiti vaš problem. To bi moglo potrajati neko vrijeme figuring out stvari, ali kada ste razumjeli, možete riješiti probleme u tren oka.

No comments:

Post a Comment