Sunday 26 February 2012

Mir tetovaže

Tetovaže je veliki medij izraziti individualnost i izbor. Ništa stvarno beats mir tetovaže u njihovu žalbu i popularnost. Mir znak je vidio sve oko nas, uključujući majice, plakati, naljepnice, iz privjesci, za tetovaže. Značenje pridaje miru tetovaže je transcendiralo znači mnogo više stvari, nego samo originalni simbolizam mira. Također je otišao da postane simbol za borbu protiv rata, također je povezanosti s hipi kulture, itd. S obzirom na sve uvažavanje i mira znak priznanja je primio, to zapravo i nije iznenađujuće, da je u modernom dan, mir simbol tetovaže su otišli na postati jedan od najpopularnijih tetovaža dizajne. Vi svibanj želite pročitati o znakovima i simbolima mira.
Mir Tattoo Designs
Zajedničke mira znak tetovaže imaju mir simbol u vrlo osnovni oblik. To je normalno samo jednostavan crni krug, zajedno s dolje okrenuti, tri račvast tanjura. Iako se brojni ljudi vole držati tradicionalnih i jednostavan dizajn, postoje i druge mira tetovaža ideje, koje mogu biti više povjerenja u vas. Jednostavan "V" znak napravio sa prstima je također vidio kao znak mira, a često se koristi kako bi tetovaža dizajn. Međutim, postoji ograničen kreativnost, koliko je tetovaža dizajn ide.
Mir tetovaže mogu biti više boja i hrabar, nego tradicionalne jednostavan tetovaža dizajn. Jedna od opcija je da mir tetovaža s taljenjem duginih boja. To se također mogu napraviti s povišenim 3-D efekt ili ga jednostavno može imati iskre boja tijekom crnog tijela. Druga mogućnost je da se mir tetovaža u kombinaciji s drugim simbolima. Rose vino omatanje oko zubaca od mira simbol s cvjetovima nasumce mjesta. Cijeli mira znak također može biti donesena samo s lozom ili druga opcija je s klijanja trnjem. Mir tetovaža napravio sa proklijavanje trnje simbolizira čuvao mir. Jedan vrlo popularan mir tetovaža dizajn bi mir znak na leđima kornjačin oklop. Ova kombinacija simbola je oku i izražava osjećaj spokoja unutar granica vlastite ljuske.
Bijeli golube također je znak mira za jako dugo vremena. Kada je Noa otpremljen ptica tražiti vijesti od poplava kraja, to je golub, koji su se vratili s maslinovom grančicom u kljunu. Maslinova grančica od tada je otišao postati savez između čovjeka i Boga. U moderno doba dana, to je bio umjetnik Pablo Picasso, koji je ponovno uspostavio ikonu golubica kao simbol mira, kada je dizajniran litografija za mirovni kongres koji će se održati u Parizu 1949. Ovo litografija je jednostavan crtež, što ga čini jednostavno, ali elegantno tetovaža dizajn. Dove tetovaže je jedna od popularnih tetovaža dizajne znak mira. Vi svibanj ištanje to čitanje na golubica tetovaža dizajne.
Maslinova grančica ili list masline također imaju dugu tradiciju mira. U grčkoj mitologiji, maslinova grana i lišća simbolizirao namjere miroljubive. Značenje povezane s 'proširiti maslinovu grančicu' vrijedi do današnjeg dana. Mirno konotacije u privitku maslinovu grančicu, datiraju natjecanje između Athena i Posejdona da vidi, što je Bog znao dar koji je najkorisniji smrtnicima. Athena trumped Posejdon po gifting maslina, koji je broj udruga s mir i harmoniju. S druge strane, u Aziji, to je bijela dizalica, koji je dugo bio povezan s mirom, koji dolazi iz prosperitet i prijateljstva. U godinama nakon bombaških napada na Hirošimu i Nagasaki, postao je simbol mira. Ako volite plemenske tetovaže, a zatim vam svibanj želite isključiti za plemenskih tetovaža mir. Varijacija može biti da se mir tetovaža napravio na prugama keltske tetovaže.
Tu je široku lepezu mira tetovaže na raspolaganju, pa što odluči jednom je pravo jedan za vas može biti težak zadatak. Možete razgovarati s tattoo umjetnik, tako da je lakše za vas da izaberete pravo dizajn za vas.

No comments:

Post a Comment