Sunday 12 February 2012

Drywall Dovršavanje

Drywall dorada je jedan od najvažnijih dio instalacija drywall. Nakon što visi drywall, primijetit ćete da postoji toliko mnogo nedostataka na njegovoj površini. Kao šavova na drywall zajednice nisu pravilno usklađene, vijak glava viri van, broj rupe različitih veličina, i tako dalje. Pokriti sve te nedostatke, pravi završetak drywall je potrebno. Ispunjavaju ovog zadatka uspješno, te zahtijevaju pravu vrstu alata i mnogo strpljenja. Saznajte više o nekim savjete drywall instalacija i tehnike.
Drywall Završni Alati
Svitak drywall joint traka i zajednički spoj (ili blato) su dvije najvažnije alate koje su potrebne dati savršen završiti na drywall. Postoje dvije vrste sljedećeg broja traka koje se mogu koristiti. To su: fiberglass-mrežaste vrpce i papir traka. The stakloplastike-mreža trake mogu biti fiksne na drywall izravno jer ima svoj vlastiti ljepilo. S druge strane, morate koristiti joint spoj prije nego li stavite papir trake na drywall. Iako vlakana traka može vam pomoći da obaviti zadatak na puno bržim tempom, na kraju rezultat s papirna traka izgleda puno bolje. A premixed joint spoj treba koristiti u ovu svrhu kao što se može miješati do lako, bez mnogo hassles. Također će zahtijevati kantu da se miješaju zajednički spoj, blatom pan, broj ravnih drywall noževi s fleksibilnim oštricama različitih duljina, metalni spreadera i Sander.
Drywall Završni Tehnike
Prije svega, check out lokacije na glavama vijaka na površinu drywall. Ako ustanovite da su njihove glave ispupčen van, onda morate ih vijak u površinu drywall pomoću odvijača. To je učinjeno zato što je lakše prikriti rupa od kvrga stvorila glave čavlića.
Miješanje zajedničkog smjesa je presudno za dobivanje pravo vrste dorada koje ste tražili. If the blato je previše krut, tada to će biti teško primijeniti i ako je loose je onda ne možete upravljati ga scoop s gleterom. Dakle, to miješati na takav način da je podzemni preuzak ni vrlo tanki. Dok miješanje, treba paziti da se blato ne tučeno se pretjerano jer to može privući puno zraka koji će oblik mjehurića nakon primjene na drywall.
Sada kada ste spremni sa zajedničkim spoj, krenimo s završnu šavova ili zajednička područja drywall. Morate mjeriti duljinu svake od šavovima i prerezati papir trake prema toj veličini. Scoop neke blata na metalnu rasipač i primijeniti ga na šav preko cijelom dužinom na takav način da jedinstven sloj četvrtine inča od blata se formira preko njega. Stavite papirna traka na primijenjena složena i pritisnite ga lagano. Tako je bilo extra blato pod traka će izaći koji će biti izbrisani. Slijedite isti postupak završiti ostatak drywall šavova. Dopusti da se osuše se za sljedeća 24 sata i nanesite sloj blata da pokrije cijeli drywall traka. Morate ponovo blato preko kazete nakon jaz od 24 sata kada je drugi sloj blata je suho.
Kutovi drywall su završili na isti način. Jedina je razlika da, dok primjenom prvi sloj blata, koji se proširio na oko 2 do 4 inča na obje strane kutu zglobova i drugi i treći kaputi trebaju biti produžen za oko 10 do 12 cm s obje strane. Mala rupa stvorena vijaka ili čavala treba biti pokriven razmazivanje malo blata na. Ne nanositi više od blata jer mogu formirati naletjeti nakon sušenja. Ako je bilo velikih rupa formirana slučajno na drywall površini dok instalaciji, tada mora biti ispunjen blatom, a zatim prekriven trakom. Dodajte drugi sloj od blata na traku kada je prvi sloj je suh. Kada se završni sloj primijenjene blato na različitim dijelovima drywall je izliječen pijesak površine zajedničkog spoja da bi čak i završiti.
Dobijte više informacija iz:, kako Mud Drywall; Drywall Završni Savjeti; Drywall doradu tehnike; Kada ste zapošljavanju izvođača za ugradnju rad, onda to može biti skupo afera. To ovisi o nizu čimbenika, uključujući delikatesa i težine razini projekta. Ako imate svod stropovi ili široke lukove onda projekta je vjerojatno da će biti skuplji. Slično tome, u slučaju da rad uključuje puno tempe je troškovi će ići više. Obično, drywall dorade trošak procjenjuje se u rasponu od 12 $ do $ 30 po drywall list. Možete spremiti ovaj novac obavljanja poslova na svoju vlastitu.

No comments:

Post a Comment